Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ben geldim ama eli bos gelmedim size bi tabak busranin gonderdigi eriklerden getirdim
afiyet olsun alin alin cekinmeyin tuzladim bi guzel
Eki Görüntüle 329612
oyyy canım çekti şimdi daha çoookk Allahtan aramızda hamiş yok hamile olsa işin zor olurdu azerinnnn orda erik bulup gönderirdinnn
saat kacta gelirsin

öğlen 1-2 gibi gelmeye çalışcam tabi onlar bana pcyi getirse o kadar kıza dayanamadı pc güçlendircekler hardisk ve ram takılcak anacım size daha iyi hizmet verebilmek için bukadar çaba

kizim bu mevsimde burda 1 kilo erik 200 300 lira sen biliyon mu nerde o kadar para

[video=youtube;B16eXkmqDh0]http://www.youtube.com/watch?v=B16eXkmqDh0[/video]

Suna bakinn :)

evet en iyisi o.1 kilo erik alicama kuzu alir kebap yaparim de mi

tamam hadi ye zaten busra daha cok gonderdi
ben çok getirdim kendine saklıyosun dimi altı üstü bi tabak getirmişsinnn kocişinle kütürdeticeksin anladım mennnnnnn...
Evet hem canimizi cektirdi geride kiziyo bize

yaa sorma hem ben alıyorum hem cimrilik yapıyor ben 1 tane bilem yemedimmmm patsye saklamışşş bana ayırmamışşşşş atçemmm kendimi yerlere

yimiati yimiyedi yimisekij yimidotuuuuzzz yimiiiiiiii Oyyy kuzum benim olsada sevsek simcikk

ben bu sıpayı 50 kere izledim 50 kere aşık oldumm allahım banada nasip et böyle evlat ama kış dönemi hamilelik yaşarsam erik resmi gösteren arkideşlerimden koru beni yarabbimmmmmm DUAMIZ AMİN!

al ye istemedik geri iyade ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…