Gunaydinnnben geldimmm Nasilsiniz kizlar ? Umarim iyisinizdir.
kızlarrr ben yokum öğlene kadar pc bakıma gidiyor kendinize iyi bakınnnn :79:
kızlarrr ben yokum öğlene kadar pc bakıma gidiyor kendinize iyi bakınnnn :79:
gunaydin hadi buyur sen de bi tane erik ye:121:
hoşgeldiin günaydınn rüzgargülüüü :)
oyyy canım çekti şimdi daha çoookk Allahtan aramızda hamiş yok hamile olsa işin zor olurdu azerinnnn orda erik bulup gönderirdinnnben geldim ama eli bos gelmedim size bi tabak busranin gonderdigi eriklerden getirdim
afiyet olsun alin alin cekinmeyin tuzladim bi guzel
Eki Görüntüle 329612
saat kacta gelirsin
Gorusuruz canim sende kendine iyi bak gecmis olsunG
Ben aldim bileee hepsini ne bi tanesi
oyyy canım çekti şimdi daha çoookk Allahtan aramızda hamiş yok hamile olsa işin zor olurdu azerinnnn orda erik bulup gönderirdinnn
öğlen 1-2 gibi gelmeye çalışcam tabi onlar bana pcyi getirse o kadar kıza dayanamadı pc güçlendircekler hardisk ve ram takılcak anacım size daha iyi hizmet verebilmek için bukadar çaba
kizim bu mevsimde burda 1 kilo erik 200 300 lira sen biliyon mu nerde o kadar para
Ama amanapiyimmmm
evet en iyisi o.1 kilo erik alicama kuzu alir kebap yaparim de miohaaaayöresel çeksin canımız ozman yada bi yerimiz şişsinnn
Ama amanapiyimmmm
çoookkkk güzeller dimi yaaaben aldım işte bennn yaa azerinde hazırladıııı ellerine sağğlık keseme bereket 300-400 tl mi ne verdim hatırlamıyorum paranın hesabını yapmamda ben :
[video=youtube;B16eXkmqDh0]http://www.youtube.com/watch?v=B16eXkmqDh0[/video]
Suna bakinn :)
ben çok getirdim kendine saklıyosun dimi altı üstü bi tabak getirmişsinnnevet en iyisi o.1 kilo erik alicama kuzu alir kebap yaparim de mi
tamam hadi ye zaten busra daha cok gonderdi
Evet hem canimizi cektirdi geride kiziyo bize
kıkbi kıki kıküç kıkdör kıkbeş kıkaytı kıkedi kıksekiz kıkdokuzayy ölürümmm ona yaa kıkına kurbannnnnnnn
yimiati yimiyedi yimisekij yimidotuuuuzzz yimiiiiiiiiOyyy kuzum benim olsada sevsek simcikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?