ozge vardi ama o da bekle bekle skildi herhalde cikmis.birazdan gelir.busra en son gorduyumde sevgilisinden ayrilmisti ondan sonra da gormedim zaten
gunaydin tatlim.yok zannimca bu son olucak daha deyismek yokazerinnnnn tıcker değiştirmeyi bırak kızz
günaydınnn hepicinizeeeeeeeee
güüüüüüüünaydınnnnnnnnnnnnn kızlaaarrr:118::118:
selam yazıyorum ama yoğunu artık eskisi gibi değil biliyor musun söylemiştim ama yoğunlaşırsam böyle yazamam diyeya ben gelince niye kimse yazmiyo:2::2::2:
umran busradan haberin var mi?
günaydııınnnnnnn veliahtıııııııııııım tiz söyle bakayımmmmgüüüüüüüünaydınnnnnnnnnnnnn kızlaaarrr:118::118:
ya ben gelince niye kimse yazmiyo:2::2::2:
umran busradan haberin var mi?
selam yazıyorum ama yoğunu artık eskisi gibi değil biliyor musun söylemiştim ama yoğunlaşırsam böyle yazamam diye
artıkın idare edin anacımeee ne var ne yok
haberim yok kuzum vodafonelu oldu o ondan haberleşemiyoruz facede falanda görmedim amaaa enrde acabaa bizimm büşşş
selam yazıyorum ama yoğunu artık eskisi gibi değil biliyor musun söylemiştim ama yoğunlaşırsam böyle yazamam diye
artıkın idare edin anacımeee ne var ne yok
önceeeeeeeeee günaydın şekerimkızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum. dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.
kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum. dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.
abbo büyük aşkın baharatlı günleri yaniii
kız tuz biber iyidir ama fazlası tadı bozar unutma
Eki Görüntüle 331864
eee söyle bakalım yaralı kuzu kaç yaşındasın okul yeni bittiğine göre daha yirmilerin başındasınslm patsy tanışalım tabiyki aleyküm selam.
slm kızlar sabah yuazdım yazdım kımse cvp vermedı nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?