Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ya ben gelince niye kimse yazmiyo:2::2::2:
umran busradan haberin var mi?
selam yazıyorum ama yoğunu artık eskisi gibi değil biliyor musun söylemiştim ama yoğunlaşırsam böyle yazamam diye
artıkın idare edin anacım eee ne var ne yok

güüüüüüüünaydınnnnnnnnnnnnn kızlaaarrr :118::118:
günaydııınnnnnnn veliahtıııııııııııım tiz söyle bakayımmmm
tebaamı niçün terkeylersin
bak azerin hatunun gönlü kırılmış
tarafından tiiiiiiiiiiz onarıla

kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum. dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.

önceeeeeeeeee günaydın şekerim
sonraaaaaa öyle hadi verin aklı gideyim yok
iş biraz karışık bin boyutlu yani
hele bi soluklan konuşur dertleşiriz hiiiiiii ç tasalanma
kimsin nesin bi anlat önce bakem
bu arada ben patsy gördüğün gibi "herşeyin mutlaka bir çıkış yolu vardır" benim hayat felsefem
daralmış bunalmışsan çıkışı bulamazsın önce bi rahatla bakalım

tatlim once gunaydin.
sen luks derken mesela nasil bi seyler istiyosun?

slm kızlar sabah yuazdım yazdım kımse cvp vermedı nasılsınız

slm patsy tanışalım tabiyki aleyküm selam.
eee söyle bakalım yaralı kuzu kaç yaşındasın okul yeni bittiğine göre daha yirmilerin başındasın
ne okudun veeeeeeeee en önemlisi bu damat aday adayı ile ne zaman başladınız evlilik muhabbetine yani tam olarak nasıl ve nerede başladı muhabbet en önemlisi kim başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…