Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

lüks bi isteğim yok ki o da biliyo ama ikide bir bunu diyo bende sonunda senden bişey istemedim ki sadece alyans demiştim dedim.sonra beni anlamıyosan bitsin dedi. kendi borcunun üstüne evlilik mi olur ya?ben böle sey ne gördüm ne duydum?
bir nikah ve yemek.bana sorsan düğün de istemiyorum ki.ama o kendi memleketinde düğün istiyo hesap kitap yapıyo işin içinden çıkamayınca da kavga patlıyo.

kiz ben bi sey yapmadim sabah ise giderken banyoya ayakkabiyla gitti diye kizdim ama napiim ayakkabiyla gezinmez ki evde.cocuklu evde hem de
aramiyorum derken kontorum yok o yuzden
bu arada senin resmi caldim
Eki Görüntüle 331864

aslında çok haklısın bend uyuz olurum ama şimdi bende sabahın köründe evden çıkan biri olarak belki acele ediyodu da farkına varamadı yadaaaa çıkaramadı desem acaba bana da kızar mısın :44:

patsycim o açıldı bana arkadaş ortamında tanıştık 1 yılımız dolacak nerdeyse.başlarken de ciddi olduğumuzu ikimizde biliyoduk mesleği memur.

selam ,günaydın kızlar...

lüks derken neleri kastediyr erkek arkadaşın?veya bundan önce hiç öle şöle böle bişeyler olsun mu dedin?öyle bir şey söyledi arkadaşın canım..herşeyi akışına bırak canım,aiesi felan biliyor mu bu evlilik durumunu canım?

aslında çok haklısın bend uyuz olurum ama şimdi bende sabahın köründe evden çıkan biri olarak belki acele ediyodu da farkına varamadı yadaaaa çıkaramadı desem acaba bana da kızar mısın :44:

kiz bi kere olsa bi sey demem de her gun ayakkabisini giyiyo sonra da ayakkabiya dokundu diye elini yikamak icin ayakkabiyla banyoya gidiyo

dikkat edersen kendi memleketinde istiyor düğünü,niye sen düğün istemiyorsun arkadaşım,sonuçta 1 kere oluyor böyle şeyler..sonra pişman olmayasın..
hem o kadar borç varken ,asıl geçiniceksiniz ki?erkeklerin hepsi öyle zora geldiklerinde kavga çıkartıyorlar zaten ama iyi düşünmlisin gerçekten,önünde kocaman bir borç var,ev eşyaları felan nasıl alınıcak,içinde ukte kalmasın böyle şeyler canım..

sen de dogru soyluyosun da tatlim adamin maasi geleni gideni malum.borcunu odemek icin bir iki sene yetmez bence de.o da ne yapsin evlenmek icin de bu kadar beklemis daha beklemek istemiyo heralde.ailesi yardim felan etmiyo mu?

ailesi biliyor evet. bana sordu düğünde ne takılacak gibisinden bende 4 yada 5 bilezik dedim. ailemden bi şey beklemiyorum dedi.biliyorum ekonomik olarak iyi değiller ama ben zaten kilo kilo altın istemedim ki.o da şimdiden benden pek bi şey bekleme diyo bu ne kadar doğru sizce?????ben de sabah aradım dedim ki evleneceksin sonuçta ve elini taşın altına koymak zorundasın dedim...demese miydim ki?

dogru soylemissin.o yok bu yok bi de evleniyo bu ne ya.hic olmazsa bilezik felan alsinlar di mi

sen gayet normal olanı istemişsin canım.ama keşke bu konuşmalara girmeyip büyüklere bıraksaydınız .

patsycim o açıldı bana arkadaş ortamında tanıştık 1 yılımız dolacak nerdeyse.başlarken de ciddi olduğumuzu ikimizde biliyoduk mesleği memur.
bu konular biraz hassas şimdi biliyomusun erkekler tekdüze varlıklar bu yüzden söylediklerine değil yaptıklarına bakıcaksın
durum hangisini içeriyor iyice tahlil etmelisin önce
-evlenmekten vazgeçti pişmanlık duyuyor iptali için yol arıyor
-teklif etti ama erken olduğunu düşünüyor
-tavırlarından paracı olduğunu çıkardı şimdiden dizginlemeye çalışıyor
-senin maddiyat hakkındaki tavrını deniyor
bak bu liste böyle uzaaaaaaaaaaaaar gider
önce bu muhabbet niye başladı onu bi bulalım
öyle üstün körü önyargıl değil ama gerçekçi

o benden 8 yaş büyük beklemek istemiyo ama ailesi yardım etmicek kendi durumumuz da belli 20 bin borç var zati bir de evlilik masrafları nasıl ödücez bunları bari ailesi eşyaları alsaydı en azından onun borcu olmazdı ama o da yok eee ne yapıcaz biz ??

kiz bi kere olsa bi sey demem de her gun ayakkabisini giyiyo sonra da ayakkabiya dokundu diye elini yikamak icin ayakkabiyla banyoya gidiyo
hıııım bak bu farklı o zaman sen eline dikkat ediyosun çocuk nolucak var tabi haklısın ama sen akıllı kadınsındır bulursun kavgadan daha makul kesin bi çözüm
vestiyere ıslak mendil al büyük boy çocuk yüzünden tedirgin oluyorum elin için bunu kullanırmısın de mesela şimdi geldi aklıma bişeyler bulunur yani

canım eğerki ailesi yardım etmicekse nasl geçiniceksiniz?kira ,ev eşyası,kendi kredi borcu,yani elinizden tutan biri olsaydıı..zor bir durum..beklemek istemiyor diyorsun ama benden lüks bişede isteme diyor,sen kendince hayallerince olan şeyleri istiyorsun canım.

sen kaç yaşındasın;?

konu şöyle açıldı telefonda konuştuk canı çok sıkkındı ne oldun dedım anlatmadı yıne sordum anlatmadı sonra bir saatliğine bulustuk bunları soyledı ben sesizce dinledim kendimi ezilmiş hissettim her seye boyle sessiz kaılnca..durduk yere kendi hesap kitap yapmış bunalmış benim de canımı sıktı .

günaydııınnnnnnn veliahtıııııııııııım tiz söyle bakayımmmm
tebaamı niçün terkeylersin
bak azerin hatunun gönlü kırılmış
tarafından tiiiiiiiiiiz onarıla

mazeretim vardı hatın kişi bankaya neyim gittim pazartesi koşturmacaları yaaaaaa gönlünü severim ben onun kırılmasın

sessiz kalmamalısın canım sonuçta o kendi kafasına göre hesap yapamaz,seninde kendine göre yapacağın hesaplar vardır...alyansı,nişanı felan dul biriyle evlenmiyorki sonuçta ,sesini çıkart ,dişini göster canım,bu durum gerçekten ilerde çok baş ağrıtıyor.

pastsycim benimde aklıma geldi o evlenmekten vazgeçti pişmanlık duyuyor iptali için yol arıyor
mu acaba dedim??????ama karar veremedim sabah bana beni anlamıyosan bitsin de dedi gerçi her zor durumda diyo bitsin die ama ben susuyorum kaç kere sunu deme dedim ama cok sinirli ve çaresiz kalınca öyle diyo.simdiden ekonomik koşullar yüzünden kavga mı edicez daha cok erken ya. dese ki bari nişan yapalım söz yapalım su borcu biraz ödeyeyim sonra yaparız...bunu demiyo hemen olsun bitsin istiyo ama öyle de olmaz ki ben ilk kez evlenicem sonuçta o da öyle ama böyle acele etmesi ve bu söyledikleri.......kafam acayip karışık ya.

arkadaşınıon hemen pes etmesi çok yanlış,ilerde evlendiniz diyelim ee o zaman birşey olduğunda boşanalım mı diyecek??

işte hemen evlilik istiyor,en azından 1 sene nişanlı kalır,borcun 1 sene daha azalmış olur..niye acele ettiğini söylemiyor mu peki canım?sen ne kadar alttan alır,susar o kadar erkek arkadaşın seni ezer canım..tamam borcu vardır ama sana bu kadar yansıtmaması gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…