kiz ben bi sey yapmadim sabah ise giderken banyoya ayakkabiyla gitti diye kizdim ama napiim ayakkabiyla gezinmez ki evde.cocuklu evde hem de
aramiyorum derken kontorum yok o yuzden
bu arada senin resmi caldim
Eki Görüntüle 331864
kızlar günaydın öncelikle.sizlere bir şey danışmak istiyorum. dün geceden beri uyku nedir bilmedim çok bunaldım,daraldı içim. 1 yıldan beri biriyle beraberim ve konuyu evliliğe getirmeyi başardık sonunda ama gel gör ki benimki dün benden sakın lüks bir şey bekleme ben sadece bi düğün yaparım herşeyi borçla alacaz nasıl olsa dedi. amam ama senin daha 15-20 bin kredi borcun var onu öde sonra belimizi doğrulturuz dedim tutturdu ben 5 sene de beklesem durumum ekonomik olarak değişmez dedi.bende en azından senin borcun bitmiş olur sadece evlilik masraflarımızı öderiz dedim.aradı yine aynı şeyi dedi ben5 sene beklesem de param birikmez gelirim giderim belli lüks bekleme sakın benden!!!!!!!!!!!!ama evlensek de aynı ev giderini yapacağım her ay o yüzden beklemenin bi anlamı yok evlenelim dedi. ya ortada para yok adam akıllı eşya yok.tamam ben de çalışıyorum ama daha yeniyim burada birikmiş param da yok.o ailesinden uzakta bekar evinde yaşıyo ve her ay belli bir gideri oluyo ama bende bu durumun içine nasıl sorgusuzca atlarım.korkuyorum aslında su an ailemin durumu benim maaşımla birlikte iyi sayılabilir bu durumdan çok daha zor koşullara girmek beni korkutuyo öğrencilikten yeni çıktım zaten..ne yapmalıyım nasıl davranmalı düşünmeliyim anneme bile anlatamadım lütfen yardımcı olun bir akıl verin bana.
aslında çok haklısın bend uyuz olurum ama şimdi bende sabahın köründe evden çıkan biri olarak belki acele ediyodu da farkına varamadı yadaaaa çıkaramadı desem acaba bana da kızar mısın :44:
lüks bi isteğim yok ki o da biliyo ama ikide bir bunu diyo bende sonunda senden bişey istemedim ki sadece alyans demiştim dedim.sonra beni anlamıyosan bitsin dedi. kendi borcunun üstüne evlilik mi olur ya?ben böle sey ne gördüm ne duydum?
bir nikah ve yemek.bana sorsan düğün de istemiyorum ki.ama o kendi memleketinde düğün istiyo hesap kitap yapıyo işin içinden çıkamayınca da kavga patlıyo.
lüks bi isteğim yok ki o da biliyo ama ikide bir bunu diyo bende sonunda senden bişey istemedim ki sadece alyans demiştim dedim.sonra beni anlamıyosan bitsin dedi. kendi borcunun üstüne evlilik mi olur ya?ben böle sey ne gördüm ne duydum?
bir nikah ve yemek.bana sorsan düğün de istemiyorum ki.ama o kendi memleketinde düğün istiyo hesap kitap yapıyo işin içinden çıkamayınca da kavga patlıyo.
ailesi biliyor evet. bana sordu düğünde ne takılacak gibisinden bende 4 yada 5 bilezik dedim. ailemden bi şey beklemiyorum dedi.biliyorum ekonomik olarak iyi değiller ama ben zaten kilo kilo altın istemedim ki.o da şimdiden benden pek bi şey bekleme diyo bu ne kadar doğru sizce?????ben de sabah aradım dedim ki evleneceksin sonuçta ve elini taşın altına koymak zorundasın dedim...demese miydim ki?
ailesi biliyor evet. bana sordu düğünde ne takılacak gibisinden bende 4 yada 5 bilezik dedim. ailemden bi şey beklemiyorum dedi.biliyorum ekonomik olarak iyi değiller ama ben zaten kilo kilo altın istemedim ki.o da şimdiden benden pek bi şey bekleme diyo bu ne kadar doğru sizce?????ben de sabah aradım dedim ki evleneceksin sonuçta ve elini taşın altına koymak zorundasın dedim...demese miydim ki?
bu konular biraz hassas şimdi biliyomusun erkekler tekdüze varlıklar bu yüzden söylediklerine değil yaptıklarına bakıcaksınpatsycim o açıldı bana arkadaş ortamında tanıştık 1 yılımız dolacak nerdeyse.başlarken de ciddi olduğumuzu ikimizde biliyoduk mesleği memur.
hıııım bak bu farklı o zaman sen eline dikkat ediyosun çocuk nolucak var tabi haklısın ama sen akıllı kadınsındır bulursun kavgadan daha makul kesin bi çözümkiz bi kere olsa bi sey demem de her gun ayakkabisini giyiyo sonra da ayakkabiya dokundu diye elini yikamak icin ayakkabiyla banyoya gidiyo
o benden 8 yaş büyük beklemek istemiyo ama ailesi yardım etmicek kendi durumumuz da belli 20 bin borç var zati bir de evlilik masrafları nasıl ödücez bunları bari ailesi eşyaları alsaydı en azından onun borcu olmazdı ama o da yok eee ne yapıcaz biz ??
günaydııınnnnnnn veliahtıııııııııııım tiz söyle bakayımmmm
tebaamı niçün terkeylersin
bak azerin hatunun gönlü kırılmış
tarafından tiiiiiiiiiiz onarıla
konu şöyle açıldı telefonda konuştuk canı çok sıkkındı ne oldun dedım anlatmadı yıne sordum anlatmadı sonra bir saatliğine bulustuk bunları soyledı ben sesizce dinledim kendimi ezilmiş hissettim her seye boyle sessiz kaılnca..durduk yere kendi hesap kitap yapmış bunalmış benim de canımı sıktı .
pastsycim benimde aklıma geldi o evlenmekten vazgeçti pişmanlık duyuyor iptali için yol arıyor
mu acaba dedim??????ama karar veremedim sabah bana beni anlamıyosan bitsin de dedi gerçi her zor durumda diyo bitsin die ama ben susuyorum kaç kere sunu deme dedim ama cok sinirli ve çaresiz kalınca öyle diyo.simdiden ekonomik koşullar yüzünden kavga mı edicez daha cok erken ya. dese ki bari nişan yapalım söz yapalım su borcu biraz ödeyeyim sonra yaparız...bunu demiyo hemen olsun bitsin istiyo ama öyle de olmaz ki ben ilk kez evlenicem sonuçta o da öyle ama böyle acele etmesi ve bu söyledikleri.......kafam acayip karışık ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?