hiiiiiiiiç karıştırma kafanı en güzeli konuşmak düzgünce kibarca açıkçapastsycim benimde aklıma geldi o evlenmekten vazgeçti pişmanlık duyuyor iptali için yol arıyor
mu acaba dedim??????ama karar veremedim sabah bana beni anlamıyosan bitsin de dedi gerçi her zor durumda diyo bitsin die ama ben susuyorum kaç kere sunu deme dedim ama cok sinirli ve çaresiz kalınca öyle diyo.simdiden ekonomik koşullar yüzünden kavga mı edicez daha cok erken ya. dese ki bari nişan yapalım söz yapalım su borcu biraz ödeyeyim sonra yaparız...bunu demiyo hemen olsun bitsin istiyo ama öyle de olmaz ki ben ilk kez evlenicem sonuçta o da öyle ama böyle acele etmesi ve bu söyledikleri.......kafam acayip karışık ya.
hiiiiiiiiç karıştırma kafanı en güzeli konuşmak düzgünce kibarca açıkça
bak kardeşim diyiceksin benim parada pulda gözüm yok gerekirse portakal sandığında da oturum ama bileyim bu durum gerçek mi yoksa bana bişey mi ima ediyosun
eğer birbirinizi seviyosanız her koşulda ona evet olduğunu ama kendini keyf için kullandırtmayacağını belli edeceksin söyleyeceksin söyle konuş
sorun yok de bu işler karışıktır de insanlar söylerler ama düşünceler değişir tek sıkıntı paraysa hiiç sorun değil elele verip hallederiz yeter k sevgi ama en önemlisi saygı kaybolmasın yok senin kafan karışıksa maddiyatta üstüne tuz biber ektiyse o zaman şimdiden söyle hem kendini hem beni böyle bulmaca çözmekle uğraştırma de
konuş gerekirse uzun uzun kavga etmeden doğrusunu bulmak için anlarsın zaten tavrından halinden kelimelerinden. herşey netleştikten sonra karar vermen daha kolay olur
bence şu an karar vermen gereken bişey yok önce öğrenmen gereken durum var
seni seven ve maddi konuda tam destek bekleyen bi adam mı
kafası karışmış bocalamaya başlamış pişman bi adam mı
once bunu bi öğren bakalım
patsycim azerinn Allah sizden razı olsun bundan sonra bende burada sizinle yazışmak istiyorum ama hayırlı güzel konularda inşallah.yardımcı oldunuz cok sağolun cok güzek akıl verdiniz yol gösterdiniz canlarım
patsycim azerinn Allah sizden razı olsun bundan sonra bende burada sizinle yazışmak istiyorum ama hayırlı güzel konularda inşallah.yardımcı oldunuz cok sağolun cok güzek akıl verdiniz yol gösterdiniz canlarım
evlenemedim değil şekerim evlenmedim
eğer tam da bu kafada 1,75+ şöyle atletik kel ama mutlaka okumuş etmiş bi tanıdığın varsa gönder beriye bak nasıl evleniyorum
ama yok işte öyle adam napıcan böyle kalıcan
Eki Görüntüle 331895
evlenemedim değil şekerim evlenmedim
eğer tam da bu kafada 1,75+ şöyle atletik kel ama mutlaka okumuş etmiş bi tanıdığın varsa gönder beriye bak nasıl evleniyorum
ama yok işte öyle adam napıcan böyle kalıcan
Eki Görüntüle 331895
aaa ben niye geliyorum kısıııııım o gelsin beni görmeye cıks cıks cıks ( ama yakışıklıysa sorun da yok yani fazla nazlanmanında alemi dimikihkih kel atletik 1.75 deynce bizim okulda bir hoca geldi gözümün önüne , tam tarife uyuyor götürym bizim okula bir gün seni
aaa ben niye geliyorum kısıııııım o gelsin beni görmeye cıks cıks cıks ( ama yakışıklıysa sorun da yok yani fazla nazlanmanında alemi dimi)
kesin benden küçüktür
bu arada hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiin
646 ya geri git sonra 647 ye tıklakızlar 647.sayfayı göremiyorum bennnn
o prototip zatenHoşbulduuumresimdeki arkadaş kadar yakışıklı değil ama iyi bizimki de
646 ya geri git sonra 647 ye tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?