Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kızlar ben biraz zamana bırakıcam daha iyi olacağına eminim.acıkca sölicem bu yaz evlenmıcem dıe.bıraz esya bari alalım dicem tabi o zaten seviyosa beklicekse eyvallah her sey yolunda gider ama yok ille ille derse bu kadar borşla gelin mi olunur dicem napiim.sonucta evlenmeden önce çekilmiş kredi borcunu evlenınce ben düğün masraflarıyla birlikte ödemek istemiyorum.en azından onu bitirmeye uğraşsın insan isteyince yapar insanlr ne borçları ikinci işe bile razı olup gece gğndüz çalışıp ödüyorlar biraz çaba göstersin zamanla çıkar ortaya hayırlısının ne olduğu.

patsy supersin seni alkisliyorum
kiz bu kafayla nasil evlenemedin ki sen sasiyorum

ozzy26 herseyın en ıyısını ıstemek benmde hakkım de bnce

patsycim azerinn Allah sizden razı olsun bundan sonra bende burada sizinle yazışmak istiyorum ama hayırlı güzel konularda inşallah.yardımcı oldunuz cok sağolun cok güzek akıl verdiniz yol gösterdiniz canlarım

nadia ve nickini şu an hatırlamadığım tüm arkadaşlar hepiniz cok sağolun iyiki varsınız Allah sizden de razı olsun arkadaşlar.

ne demek tatlim her zaman bekleriz

kıs işte 647 de bunlar var senin için taşıdım buraya

nnd nereye kayboldun
yoksa yoksa öğretmeni kolundan tutup getirmeye mi gittin kıs dur daha hazırlanmadım ay yeni eşarbım nerede topuklu ayakaplarım ay çantam kalemim yaaaaaaaaaaaaa

ne demek ne demek sizlere hizmet etmek en büyük zevkimiz ( acaba kk yönetim sesimi duyar mı bana bi rol teklif eder mi

hemen kazenle iletişime geççip,başrol oyuncusu yaptırcam seni,paraya para demiceksin...

abboooooooooooo noldu niçüüüüün ağlıyosun :44::44:

Yasamaktan biktim yoruldum kimsem yok destekcim yok kendim hep kendim ilerliyorum yolda ( esime sinir oluyorum bu aralar herkese sinir oluyorum ne yapsam yanlis anlasiliyo biktim artik nefret ediyorum herkesten ana yok baba yok kimse anlamiyo iste

Son düzenleme:
Yasamaktan biktim yoruldum kimsem yok destekcim yok kendim hep kendim ilerliyorum yolda ( esime sinir oluyorum bu aralar herkese sinir oluyorum ne yapsam yanlis anlasiliyo biktim artik nefret ediyorum herkesten ana yok baba yok kimse anlamiyo iste
bütün bunlar hormonların yüzünden tedavi sürecindeki herkes aynı şeyleri yaşıyor
anaya babaya gelince bence en güzel durumdasın olupta destek olmamalarındansa olmayp özlemen daha güzel
kocana gelince tartakla rahatla kıs aşkı meşki bahane et bi güzel tartakla
karanlıkta yap ayyyyyyyyyy ferkedememişim heyecandan dersin patlat kafasına gözüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…