ne var kıs 647 de biz sana özet geçelimolmuyor 647 ye tıkladığımda 646 .çıkarıyor yine.
ne var kıs 647 de biz sana özet geçelim
iyiyiz günaydın hoşgeldin sen nasılsınGunaydinn nasilsiniz ?
hiiiiiiiiç karıştırma kafanı en güzeli konuşmak düzgünce kibarca açıkça
bak kardeşim diyiceksin benim parada pulda gözüm yok gerekirse portakal sandığında da oturum ama bileyim bu durum gerçek mi yoksa bana bişey mi ima ediyosun
eğer birbirinizi seviyosanız her koşulda ona evet olduğunu ama kendini keyf için kullandırtmayacağını belli edeceksin söyleyeceksin söyle konuş
sorun yok de bu işler karışıktır de insanlar söylerler ama düşünceler değişir tek sıkıntı paraysa hiiç sorun değil elele verip hallederiz yeter k sevgi ama en önemlisi saygı kaybolmasın yok senin kafan karışıksa maddiyatta üstüne tuz biber ektiyse o zaman şimdiden söyle hem kendini hem beni böyle bulmaca çözmekle uğraştırma de
konuş gerekirse uzun uzun kavga etmeden doğrusunu bulmak için anlarsın zaten tavrından halinden kelimelerinden. herşey netleştikten sonra karar vermen daha kolay olur
bence şu an karar vermen gereken bişey yok önce öğrenmen gereken durum var
seni seven ve maddi konuda tam destek bekleyen bi adam mı
kafası karışmış bocalamaya başlamış pişman bi adam mı
once bunu bi öğren bakalım
ben de bu kadar acele etmesine cok sasırıyorum aslında. ben bu yasa kadar bekledim diyo ama para yok pul yok esya yok. herseyi ama herseyi borcla yapıcaz yanı bu cok korkutucu değil mi sizce?ve hepsını evlenınce odeyeceğiz ama kim ister ki bulunduğu ekonomık durumdan daha kötü bir duruma geçmeyi???kimse istemez bu kadar borçla bu yaza düğün mü yapılır??
patsy supersin seni alkisliyorum
kiz bu kafayla nasil evlenemedin ki sen sasiyorum
kimse kaçmıyo ki beklesek ne olcak bi de ikide bir diyo ki param olsaydı öndecen işim de olsaydı zati evlenirdim deyip duruyo cok gücüme gidiyo ne demk ki bu kendimi aşırı değersiz hissediyorum boyle deyince bunu söylüyorum sonrada kısmet sanaymış Allah böyle yazmış dıyo buna kızamıyorum ama kafam aşırı karışık bu aralar aşırı ne gecem ne gündüzüm bell, ne aileme ne arkadaslarıma anlatabiliyorum sanırım bu kadar sık görüşmesek daha iyi olcak biraz kafam sakinleşir en azından uzakta durunca inşallah hayırlısı olur nolur bana dua edin nolur..
ozzy26 herseyın en ıyısını ıstemek benmde hakkım de bnce
patsycim azerinn Allah sizden razı olsun bundan sonra bende burada sizinle yazışmak istiyorum ama hayırlı güzel konularda inşallah.yardımcı oldunuz cok sağolun cok güzek akıl verdiniz yol gösterdiniz canlarım
evlenemedim değil şekerim evlenmedim
eğer tam da bu kafada 1,75+ şöyle atletik kel ama mutlaka okumuş etmiş bi tanıdığın varsa gönder beriye bak nasıl evleniyorum
ama yok işte öyle adam napıcan böyle kalıcan
Eki Görüntüle 331895
nadia ve nickini şu an hatırlamadığım tüm arkadaşlar hepiniz cok sağolun iyiki varsınız Allah sizden de razı olsun arkadaşlar.
kıs biz hep buradayıs akşama kadar bööööööööööyle açık yani sen sıkma canını herşey yol alır
ama bana kalırsa senin kafada karışık biraz nedersin yani sevgi mi değil mi sende çözememişsin
yani parasız olur mu sorusu acaba evlenelim mi sorusundan daha fazla karıştırıyor bence sende o kadar kendinden emin değilsin arada bunu da düşün:44:
ne demek tatlim her zaman bekleriz
iyiyiz günaydın hoşgeldin sen nasılsın
kıs işte 647 de bunlar var senin için taşıdım buraya
ne demek ne demek sizlere hizmet etmek en büyük zevkimiz ( acaba kk yönetim sesimi duyar mı bana bi rol teklif eder miayyy benden niye gizlendin bu yazıları kk
çok sao lcanım teşekkür ederim,..
ne demek ne demek sizlere hizmet etmek en büyük zevkimiz ( acaba kk yönetim sesimi duyar mı bana bi rol teklif eder mi
şan şöhret neon ışıklar gelsin yakışıklılar gitsin tatiller ay ben hemen ünlü olmak istiyorum şimdi Eki Görüntüle 331939
hemen yapalım seni
abboooooooooooo noldu niçüüüüün ağlıyosun :44::44:
abboooooooooooo noldu niçüüüüün ağlıyosun :44::44:
bütün bunlar hormonların yüzünden tedavi sürecindeki herkes aynı şeyleri yaşıyorYasamaktan biktim yoruldum kimsem yok destekcim yok kendim hep kendim ilerliyorum yolda( esime sinir oluyorum bu aralar herkese sinir oluyorum ne yapsam yanlis anlasiliyo biktim artik nefret ediyorum herkesten ana yok baba yok kimse anlamiyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?