Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

evet canım olabılır baksana almak ıstıyormus zaten cocuk sn de suprız yapmıs olursun

exclusıve ozan bnm yegen cok sevıyorum onu cokkkkkkkkkkkkkk:emir_bebek::nazar:

evet kuzumm birde ne giyiyimm hç bilmiyorum yaa benimki sevgililer gününde gelicek akşam yemek yicez birlikteeee ne giyinsem hiç bilmiyorummmm:31:

kız butun dertlerın boyle guzel olsun uyduruverırsın bırseyler ne olacak :8:
zayıfmısın sısman mı?

çirkin kadın yoktur güzelim sadece bakımsız kadın olur kendine bakarsan dünya güzeli olursun sanki mankenler , dünya güzelleri bizden çokmu güzel hayır sadece bakımlılar :34::52::1:
katılyıorummmmmm :46::46::46::46:
evet canım olabılır baksana almak ıstıyormus zaten cocuk sn de suprız yapmıs olursun

exclusıve ozan bnm yegen cok sevıyorum onu cokkkkkkkkkkkkkk:emir_bebek::nazar:

oooo ne kadan güzelllll :16:

Son düzenleme:
kız butun dertlerın boyle guzel olsun uyduruverırsın bırseyler ne olacak :8:
zayıfmısın sısman mı?

KUZUM 175 BOY 61 KİLOYUM ince belliyim :D oyüzden basemin ve kalçam biraz var belim ince olduğu için bana çok gibi geliyor ama kimse öyle abes durdugunu söylemiyor bilmiyorum yaa haha :D foto koyarım bakarsınn

bnde bnm sülümana oyle dıom ama oda bana dıo tabı :32:

maşallah kuzummm süleymanın senin olsun her daim mutlulukla inşaalahhh :nazar:

aminnnnn canım benimm tümmm iyi dileklerinnn kat kat senini olsunnn :)) çok sağol şuan için gayet iyi gidiyoruz maşallahımız var 3 sene olucakk inşaalh martta :))

maşallah maşallah alllah nazar değirmesin inşallahhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:hep böyle güzel gitsin .Evli,mutlu ve çocuklu olursunuz aminnnnnnn:nazar::emir_bebek:daha nice senelereeeee :48:

maşallah maşallah alllah nazar değirmesin inşallahhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:hep böyle güzel gitsin .evli,mutlu ve çocuklu olursunuz aminnnnnnn:nazar::emir_bebek:daha nice senelereeeee :48:

ohh ohh :)) süper çok mutlu oldumm bu kadar duaayı aldımm dörtköşe oldumm sağol kuzumm yaa :)) aminnnnnnnn inşallahhhhh:16:

ohh ohh :)) süper çok mutlu oldumm bu kadar duaayı aldımm dörtköşe oldumm sağol kuzumm yaa :)) aminnnnnnnn inşallahhhhh:16:

canım nolcak yaaa aşkolsun herzaman dua ederim senin için sağsalim kavuşursunuz inşallahhhhhhhhh:nazar:hep mutlu olun kıskananlar çatlasınnnnnnnnn ,gözleri çıksınnnnnnnnnnnnn ,alllahım kem gözlerden korusun amiiiiiiiiiiin:nazar:

canım nolcak yaaa aşkolsun herzaman dua ederim senin için sağsalim kavuşursunuz inşallahhhhhhhhh:nazar:hep mutlu olun kıskananlar çatlasınnnnnnnnn ,gözleri çıksınnnnnnnnnnnnn ,alllahım kem gözlerden korusun amiiiiiiiiiiin:nazar:

ayyy yaaa :)) seni çok sevdimm benn gerçektenn teşekkür ederimm :16: :16: Gözü olanın gözünü ben kendim oyarımm hem itinaylaaa :34:

amınnnn:nazar:hur abla benım ıcınde dua et kız allah senın karsına kotu ınsanları cıkarmasın de

KUZUM 175 BOY 61 KİLOYUM ince belliyim :D oyüzden basemin ve kalçam biraz var belim ince olduğu için bana çok gibi geliyor ama kimse öyle abes durdugunu söylemiyor bilmiyorum yaa haha :D foto koyarım bakarsınn

maşallah kuzummm süleymanın senin olsun her daim mutlulukla inşaalahhh :nazar:

:nazar::nazar::nazar:tesekkur ederım canım
bnce sen boydan cıcı bı elbıse gıy altına da cızme gıy super olur o zaman ne dersınn

amınnnn:nazar:hur abla benım ıcınde dua et kız allah senın karsına kotu ınsanları cıkarmasın de

ederim güzelim sanada bebişim allahım senide kem gözlerden korusun ,kıskanan fesaat insanların eline fırsat vermesin inşallahhhhhhhhh ,hep iyi insanlarla karşılaşırsınız umarım gülelim hep ya ağlamayalım dimi hayat çok güzel yaşamaya değer bence , iğrenç insanları allah uzak tutsun hepimizden kötülükleri kendilerine gelsin aminnnnnnnnnnnn:nazar:

exclusıve cok tatlı kız bı gorsen yavrumu :nazar::nazar::nazar:

Back
X