- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
ahaha benim sülümanda şimdi yattııı uyucakk gece çavusuyduu![]()
allah sana bagıslasın sülümanını kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha benim sülümanda şimdi yattııı uyucakk gece çavusuyduu![]()
evet canım olabılır baksana almak ıstıyormus zaten cocuk sn de suprız yapmıs olursun
exclusıve ozan bnm yegen cok sevıyorum onu cokkkkkkkkkkkkkk![]()
allah sana bagıslasın sülümanını kız![]()
aminnn tatlımmmmmmm zatenn ya benim ya toprağınnnnn![]()
katılyıorummmmmmçirkin kadın yoktur güzelim sadece bakımsız kadın olur kendine bakarsan dünya güzeli olursun sanki mankenler , dünya güzelleri bizden çokmu güzel hayır sadece bakımlılar![]()
evet canım olabılır baksana almak ıstıyormus zaten cocuk sn de suprız yapmıs olursun
exclusıve ozan bnm yegen cok sevıyorum onu cokkkkkkkkkkkkkk![]()
kız butun dertlerın boyle guzel olsun uyduruverırsın bırseyler ne olacak
zayıfmısın sısman mı?
bnde bnm sülümana oyle dıom ama oda bana dıo tabı![]()
aminnnnn canım benimm tümmm iyi dileklerinnn kat kat senini olsunnn :)) çok sağol şuan için gayet iyi gidiyoruz maşallahımız var 3 sene olucakk inşaalh martta :))
maşallah maşallah alllah nazar değirmesin inşallahhhhhhhhhhhep böyle güzel gitsin .evli,mutlu ve çocuklu olursunuz aminnnnnnn
daha nice senelereeeee
![]()
maşallah maşallah alllah nazar değirmesin inşallahhhhhhhhhhhep böyle güzel gitsin .Evli,mutlu ve çocuklu olursunuz aminnnnnnn
daha nice senelereeeee
![]()
ohh ohh :)) süper çok mutlu oldumm bu kadar duaayı aldımm dörtköşe oldumm sağol kuzumm yaa :)) aminnnnnnnn inşallahhhhh![]()
canım nolcak yaaa aşkolsun herzaman dua ederim senin için sağsalim kavuşursunuz inşallahhhhhhhhhhep mutlu olun kıskananlar çatlasınnnnnnnnn ,gözleri çıksınnnnnnnnnnnnn ,alllahım kem gözlerden korusun amiiiiiiiiiiin
![]()
canım nolcak yaaa aşkolsun herzaman dua ederim senin için sağsalim kavuşursunuz inşallahhhhhhhhhhep mutlu olun kıskananlar çatlasınnnnnnnnn ,gözleri çıksınnnnnnnnnnnnn ,alllahım kem gözlerden korusun amiiiiiiiiiiin
![]()
amınnnnhur abla benım ıcınde dua et kız allah senın karsına kotu ınsanları cıkarmasın de
KUZUM 175 BOY 61 KİLOYUM ince belliyimoyüzden basemin ve kalçam biraz var belim ince olduğu için bana çok gibi geliyor ama kimse öyle abes durdugunu söylemiyor bilmiyorum yaa haha
foto koyarım bakarsınn
maşallah kuzummm süleymanın senin olsun her daim mutlulukla inşaalahhh![]()
amınnnnhur abla benım ıcınde dua et kız allah senın karsına kotu ınsanları cıkarmasın de
tesekkur ederım canım
bnce sen boydan cıcı bı elbıse gıy altına da cızme gıy super olur o zaman ne dersınn