Arkadaş

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
Herkese iyi geceler hanimlar..buraya yazip icimi sizlere dokmek istedim..iki haftadir cok stresliyim ..malum ramazan oruc tuttuk Allah kabul etsin ..bende ramazan icin is yerinden 3 haftalik izin almistim ibadetimi yerine getireyim diye ..Ramazan da baya halsiz oluyorum hem ev hem is cok zor oluyo neyse ..baslikta belirtigim arkadasi yaklasik 3 yildir taniyorum ..ayrica kendi calistigim is yerine girmesinede vesile olmusumdur cokda samimiydik tek dostumdu burda diyebilirim ..ramazanda benden cocuguna bakmami istedi kendisi (extra is almis kocasiyla evde kalmamak icin) ve bana emri vaki yapiyo cocuguna bakim diye ..1.ben ona cok uzakta oturuyorum bana gelmesi 1saat surer .2. Eşim hic razi degil (cunku kocasiyla olaylari oldu evi terk etmis kocasi benim numarami bulmus polise haber vermis gece yarisi polisler bizi aradi vs uzun burasi)bu yuzden esimle aram acilmisti. 3. Olarakda ben oruc tutmak icin izin almisken bi kap yemegimi zor yaparken bana cocugunu getircem dedi ..ben misafirim gelicek bakamam dedimsede kapina dayanirim baskasini bulamazsam dedi.. ogun oyle kapandi ben bakamicami soyleyince mesajima karsilik vermedi ertesi gun aradim cikmadi..4 gun sonra yine mesaj yagmurlari ve.yine kizina bakmami istiyor azbuz degil sabah 9 10 gibi getirip aksam anca 9da alabilir bende direk soyledim kusura bakma ben bakamam zaten esim sahurdan sonra ise gidiyo oglen en gec 12de evde adam bi koltuga uzaniyo bi yataga geciyo ben nasil getireyim cocugu bakayim ve ben bakamicami soyleyince yine mesajima karsilik vermedi ogun bugundur gorusmedik ama ben cok kirildim ben onun isine yaramayinca beni sildi atti resmen esimde bana soylenip duruyo birdaha gorusmuceksin numaranida degistireceksin gibi seyler Allah var bende istemiyorum zaten Yarin ilk is gunum napicami bilmiyorum selam versemmi karsilasicam illa ki.. napiyim ben ..

Aslinda bu sadece benim sandigim bi dostlukmus kendimi cok kullanilmis hissediyorum
Aynen biraz öyle olmuş.. ama 3 yıldır tanıyorsun.. o hayatında olmasada olur yani büyük bi kayıp olmamalı senin için...
Bende 8 yıllık dostumu gömdüm...
Hiçte üzülmedim... çünkü dostum değilmiş öyle zannetmişim ben :)))
Allah rahmet eylesin...

Boşver sen bakmaya mecbur degilsinki eşinde istemiyorsa hiç degilsin yani, arkadasın sacmalamıs işte menfaatçi oldugunu göstermiş..
Zaten ilk cevaplamadiginda cok bozulmustum neyse dedim sen alttan al ara cikmiyo sonra isi dusuyo yine ariyo bide diyoki senin yaptiginda dogrumu yattigim icin oyle oruc tutmami yanlis buluyo

Bende oyle dicem artik bende benim icin bitti olay bide benim kayinvalidemlere duyuldu o evden kacinca kocasi benim adimi vermis benimde adresim oraya kayitli cikmis bisey degil kayinvalidemlrre bile rezil oldum kadinin evini polisler basmis benim arkdasin yuzunden dusunebiliyomusunuz

Acaba nereye kaçmıştı seni bile tehlikeye sokuyor üstelik...

eşin haklı
çocuk Allah korusun düşse başınız derde girer bu aileyle böyle ailenin çocuğuna mı bakılır Allah aşkına

O çocuk size kalmak için değil 1 saatlik misafir olmak için bile gelmemeli. 2. maddeye dayanarak söylüyorum bunu. Babası size çamur atar, iftira atar. Sohbetiniz "merhaba"dan öteye gitmemeli.

çok yüz vermişsiniz herhalde ya da kendi kişilik özelliği bu. görüşmeyin. ben olsam selam da vermem şahsen.
sadece işi düşünce beni arayan biri gözümde insan bile değildir.
hem suçlu hem güçlü olduğu halde aramalarınıza cevap vermeye de tenezzül etmemiş.
sorunlu bir tip belli. evden kaçmalar falan. bundan arkadaş olmaz. kesinlikle görüşmeyin. o konuşursa he he deyin o kadar. bence böyle.

Normal bir arkadaş değil bu, tavırları çok rahatsız edici ve kocası problemli sanırım. Bence başınıza iş açmayın, bırakın trip atsın cevap vermesin. Böyle dost insana sadece zarar verir.

Normal bir arkadaş değil bu, tavırları çok rahatsız edici ve kocası problemli sanırım. Bence başınıza iş açmayın, bırakın trip atsın cevap vermesin. Böyle dost insana sadece zarar verir.
Esimde ayni dusunuyo annemede anlattim oda oyle soyledi ben yine vicdan yapip acaba ben mi kotuyum diye dusunmustum cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…