Evet genelde o hep bilir doğrusunu eğrisini hani bende ondan yaşça kucukmusum gibi davranıyor hep bir akıl verme derdin de bana. Tamam bende dört dörtlük bir insan değilimdir ama ben laf sokma konusunda hiç bir zaman ilk başlatan değilim bı yerde artık gına getirtiyor bana. Kendimi asagda değilim gibisinden bir çıkış yapıyorum ister istemez ve gereksiz muhabbetlerin icinde buluyorum kendimiGorusmeyin kısa ve net. Bu arkadaş değil ki ,arkadaşlık böyle olmaz. Farkindaysaniz arkadaşı da yokmuş, sebebini düşünmeye çok da gerek yok. Aklınca benim dediğim olur,ben bilirim havasında. Karşısındakini aşağılama derdinde. Hiç uğraşmayın böyle insanlarla,zaten yüzyüze görüşme yapmıyormuşsunuz. Attığı mesajlara cevap vermeyin eş geçin. Sorarsa işim var deyin geçin. Ne münasebet...
Belki güzelliğini, maddi durumunu, arkadaş çevreni vs kıskanıyordur.. insanlar çok garip, dıştan asla kestirilemez görünen bir şeyde içte neler yaşanıyor kim bilirBana öyle geliyordu ama ben aksine daha da alttan almaya çalışıyordum. Aslında evi çocuğu güzel bir eşi mutlu bir yuvası var. Ama benim hiç iyi olmamı istemiyor gibi geliyor
Komşu oldukları için olabilir. Engellese de görecek neticede.Bence düşünecek bı konu değil bu.
Silin engelleyin benim için bu kadar basit sizin için niçin zor
Enerjimi emdiği kesin . Çünkü ne zaman birşey konuşsak veya ben söylesem genelde bı şey bulup böyle ufak tefek şeylerden konu değişip çok farklı bir hal alıyor. Tamam annem yanımda kayınvalidem yanımda ama ben çocuktan bunalmaya hakkım yokmu. Anneyim ben. Dakka başı ağlamasına bazen oturup aglayasim geliyor.Size hiçbir faydası hiçbir katkısı yok bu arkadaşın, aksine zamanınızdan çalıyor. Görüşmeyin bir daha bence, arkadaş dediğinin hayatına bir güzelliği olur, iyi vakit geçirmeni sağlar, karşılıklı birbirinize bir şeyler katarsınız. Sizinkisi vakit öldürmek olmuş, bir de üstüne enerjinizi emiyor.
Aslında çok güzel bir kız onun içinde tartismisligimiz vardır her türlü giderim var gibisinden söylüyordu. Hani her konuda hep o üstün. Bende evet güzel sinndiyip kestirip atıyordum . Maddi durumuna iyi birşeyin hmarkalisini aldigi zamanki tavri çok farklı ayy yokk ben hep Zara'dan takilirim. Gibisinden. Ama ucuz birseyBelki güzelliğini, maddi durumunu, arkadaş çevreni vs kıskanıyordur.. insanlar çok garip, dıştan asla kestirilemez görünen bir şeyde içte neler yaşanıyor kim bilir
Zaten hamilesiniz, kendinizi de bebeğinizi de böyle bir insanla üzmeyin. Resmen stres sebebi sizin için. Uzak durun, birde buyruk mu alacaksınız sanki öğretmeniniz gibi. Yüz vermeyin önce kendine Bi gelsinEvet genelde o hep bilir doğrusunu eğrisini hani bende ondan yaşça kucukmusum gibi davranıyor hep bir akıl verme derdin de bana. Tamam bende dört dörtlük bir insan değilimdir ama ben laf sokma konusunda hiç bir zaman ilk başlatan değilim bı yerde artık gına getirtiyor bana. Kendimi asagda değilim gibisinden bir çıkış yapıyorum ister istemez ve gereksiz muhabbetlerin icinde buluyorum kendimi
Malesef kendim için de aynisni düşünüyorum seviye icinSeviye çok düşük bence iki yetişkin insan için.aileniz değil birşey değil.mesafe koyun gitsin.
Şuan öyle yapıyorum ama bana sana da şaka yapilmiyor artık gerektiği kadar konuşuruz gorusurz yazmış. Bende basım çok ağrıyor görüşürüz dedim. Okadar. Lafı uzatmak istemedim. Ama bana saçma sapan şaka yapılmayacağını bilsinZaten hamilesiniz, kendinizi de bebeğinizi de böyle bir insanla üzmeyin. Resmen stres sebebi sizin için. Uzak durun, birde buyruk mu alacaksınız sanki öğretmeniniz gibi. Yüz vermeyin önce kendine Bi gelsin
Seviyesiz arkadaş sizinde seviyenizi düşürür o yüzden muhattap olmayın.Malesef kendim için de aynisni düşünüyorum seviye icin
Teşekkür ederim güzel yazılarınız için.Seviyesiz arkadaş sizinde seviyenizi düşürür o yüzden muhattap olmayın.
Bence bu kadın senden hoşlanmıyorEvet genel olarak cekismemiz çok . En basitinden koronanin çıktığı zamanlardı. Bana ne yapıyorsun canım demisti. Bende eşimin getirdiklerini yıkıyorum. Uzmanlar disardan gelen ne varsa yıkanmalı dezenfekte edilmeli diyor dedim. Bana tepksii şuydu. Amann sende herşeyi abartıyorsun. Olsun dedim bende hani içim rahat eder yazdım. Neyse konu kapandı. 1 hafta geçmeden aradan ne yapıyorsun diye konuşuyorduk. Pazardan geldim dedi. Aldıklarımi sirkeli suyla yıkadım dedi. Bende AA iyi yapmışsın canım bu şuan çok önemli dedim. Aa ben hep yıkarım dedi bana. Ben şok oldum. Yumurtami bile yıkarım dedi. Ben ona sen geçen hafta bana laf söylüyordun demedim. Aslında o anda demeliydim.
Merhaba hanımlar. Canımı sıkan bir olay yaşadım. Size de anlatmak istedim.
Bı komşum var yaklaşık 2 yıldır arkadaşız. Aşırı bir samimiyetimiz yok gelme gitme ama telefonla konusyoruz mesajlasiyoruz daha doğrusu.
Aramızda geçen diyologdan bahsedeceğim.
× kişisi : Şimdi canımın istediği şeyler var keşke hazır bir sofra olsa. Sende hamilesin sanada söylenmez şimdi (canin çeker manasında )
Bende : Çevremde çok insan var (Bu kelimeyi de bana laf sokarak kendisi söyledi )nasilsa çekerse söylerim hemen yaparlar sen söyle dedim .
× kişisi: Senin havana s...m demiş. (çok nadir böyle konuşur )
Sonra devam etmiş.
Seni bir tek bu konuda bastiramiyorum diye.. (Kendisi tek,komsulariyla anlaşamıyor arkadaşı yok yanında. )
Bende sende bastırmak alışkanlık olmus dedim. Sen yine bastırmaya çalış bu konuda ben çaktırmam dedim güldüm.
× kişisi : Bastiririm her konuda sıkıntı olmaz yazmış.
Bende cevap yazmadım daha..
Ama sürekli böyle ben iyiyim hep benim aldıklarım iyi.. ben ben ben.
Ben ne yapsam eleştiren biri.. Ne yemeği yapıyorsun diye sorsa kızartma desem en basiti aayy ben hayatta yapmam sende yapma fırına at çok iyi oluyor diyip 1 hafta sonra kızartma resmi atan bir insan..
Uzak durmaya çalışıyorum. Kaç günler hiç mesaj atmiyorum. O genelde yazar. Yazdığı zaman da kesin beni sinirlendirecek birşey yapar. Bu nasil bir arkadaş çözemedim.
Hep alttan almak da olmuyor. Sürekli istiyor ki hep onun dediği olsun. O hep haklı çıksın.. öyle işte anlattım rahatladım.
Bencede ama benide bırakmıyor.Bence bu kadın senden hoşlanmıyor
Bencede bilsin yerini,kime nasıl davranılmalı öğrensin. Karsısında çocuk yok ki çocuğa bile o şekilde davranamazsın.Şuan öyle yapıyorum ama bana sana da şaka yapilmiyor artık gerektiği kadar konuşuruz gorusurz yazmış. Bende basım çok ağrıyor görüşürüz dedim. Okadar. Lafı uzatmak istemedim. Ama bana saçma sapan şaka yapılmayacağını bilsin
Daha da yapmaz. Normalde bu lafı dedikten sonra ben derdimki yok kız ne darilcam sana ..yani yine alttan alırdım. Bu sefer almicam.Bencede bilsin yerini,kime nasıl davranılmalı öğrensin. Karsısında çocuk yok ki çocuğa bile o şekilde davranamazsın.
Neden ki ne yaptım ben. Sadece danışmak için konu açtım. Samimi derken nasılsın iyimsijn nasıl gidiyor gibisinden konusyoruz. Gelip gitme yapmıyoruz çok nadir.Samimî olmadığınız insan ile böyle iseniz sizin samimiyetinizden korktum
Merhaba hanımlar. Canımı sıkan bir olay yaşadım. Size de anlatmak istedim.
Bı komşum var yaklaşık 2 yıldır arkadaşız. Aşırı bir samimiyetimiz yok gelme gitme ama telefonla konusyoruz mesajlasiyoruz daha doğrusu.
Aramızda geçen diyologdan bahsedeceğim.
× kişisi : Şimdi canımın istediği şeyler var keşke hazır bir sofra olsa. Sende hamilesin sanada söylenmez şimdi (canin çeker manasında )
Bende : Çevremde çok insan var (Bu kelimeyi de bana laf sokarak kendisi söyledi )nasilsa çekerse söylerim hemen yaparlar sen söyle dedim .
× kişisi: Senin havana s...m demiş. (çok nadir böyle konuşur )
Sonra devam etmiş.
Seni bir tek bu konuda bastiramiyorum diye.. (Kendisi tek,komsulariyla anlaşamıyor arkadaşı yok yanında. )
Bende sende bastırmak alışkanlık olmus dedim. Sen yine bastırmaya çalış bu konuda ben çaktırmam dedim güldüm.
× kişisi : Bastiririm her konuda sıkıntı olmaz yazmış.
Bende cevap yazmadım daha..
Ama sürekli böyle ben iyiyim hep benim aldıklarım iyi.. ben ben ben.
Ben ne yapsam eleştiren biri.. Ne yemeği yapıyorsun diye sorsa kızartma desem en basiti aayy ben hayatta yapmam sende yapma fırına at çok iyi oluyor diyip 1 hafta sonra kızartma resmi atan bir insan..
Uzak durmaya çalışıyorum. Kaç günler hiç mesaj atmiyorum. O genelde yazar. Yazdığı zaman da kesin beni sinirlendirecek birşey yapar. Bu nasil bir arkadaş çözemedim.
Hep alttan almak da olmuyor. Sürekli istiyor ki hep onun dediği olsun. O hep haklı çıksın.. öyle işte anlattım rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?