Arkadaş..

Evet genelde o hep bilir doğrusunu eğrisini hani bende ondan yaşça kucukmusum gibi davranıyor hep bir akıl verme derdin de bana. Tamam bende dört dörtlük bir insan değilimdir ama ben laf sokma konusunda hiç bir zaman ilk başlatan değilim bı yerde artık gına getirtiyor bana. Kendimi asagda değilim gibisinden bir çıkış yapıyorum ister istemez ve gereksiz muhabbetlerin icinde buluyorum kendimi

Bana öyle geliyordu ama ben aksine daha da alttan almaya çalışıyordum. Aslında evi çocuğu güzel bir eşi mutlu bir yuvası var. Ama benim hiç iyi olmamı istemiyor gibi geliyor
Belki güzelliğini, maddi durumunu, arkadaş çevreni vs kıskanıyordur.. insanlar çok garip, dıştan asla kestirilemez görünen bir şeyde içte neler yaşanıyor kim bilir

Reactions: Z P
Enerjimi emdiği kesin . Çünkü ne zaman birşey konuşsak veya ben söylesem genelde bı şey bulup böyle ufak tefek şeylerden konu değişip çok farklı bir hal alıyor. Tamam annem yanımda kayınvalidem yanımda ama ben çocuktan bunalmaya hakkım yokmu. Anneyim ben. Dakka başı ağlamasına bazen oturup aglayasim geliyor.

Seviye çok düşük bence iki yetişkin insan için.aileniz değil birşey değil.mesafe koyun gitsin.

Belki güzelliğini, maddi durumunu, arkadaş çevreni vs kıskanıyordur.. insanlar çok garip, dıştan asla kestirilemez görünen bir şeyde içte neler yaşanıyor kim bilir
Aslında çok güzel bir kız onun içinde tartismisligimiz vardır her türlü giderim var gibisinden söylüyordu. Hani her konuda hep o üstün. Bende evet güzel sinndiyip kestirip atıyordum . Maddi durumuna iyi birşeyin hmarkalisini aldigi zamanki tavri çok farklı ayy yokk ben hep Zara'dan takilirim. Gibisinden. Ama ucuz birsey
aldigi zaman da sizin bizim gibi insana dönüşüyor.

Zaten hamilesiniz, kendinizi de bebeğinizi de böyle bir insanla üzmeyin. Resmen stres sebebi sizin için. Uzak durun, birde buyruk mu alacaksınız sanki öğretmeniniz gibi. Yüz vermeyin önce kendine Bi gelsin

Seviye çok düşük bence iki yetişkin insan için.aileniz değil birşey değil.mesafe koyun gitsin.
Malesef kendim için de aynisni düşünüyorum seviye icin

Zaten hamilesiniz, kendinizi de bebeğinizi de böyle bir insanla üzmeyin. Resmen stres sebebi sizin için. Uzak durun, birde buyruk mu alacaksınız sanki öğretmeniniz gibi. Yüz vermeyin önce kendine Bi gelsin
Şuan öyle yapıyorum ama bana sana da şaka yapilmiyor artık gerektiği kadar konuşuruz gorusurz yazmış. Bende basım çok ağrıyor görüşürüz dedim. Okadar. Lafı uzatmak istemedim. Ama bana saçma sapan şaka yapılmayacağını bilsin

Seviyesiz arkadaş sizinde seviyenizi düşürür o yüzden muhattap olmayın.
Teşekkür ederim güzel yazılarınız için. İnsan arkadaşını çok iyi seçmeli. Ben oka gidiyorum. Okadar iyi arkadaşlarım varki. Daha 1 kere zitlasip tartismamisizdir. Çünkü hiç birinde ben yok bencillik yok. Üsten konuşma yok. Benim seviyeme göre hepsi. Derdimiz hep aynı daha yüksek olabilme çabasında değiliz hiç birimiz. Kaliteli arkadaşlıklari çok seviyorum ve bı yanlışım olursa hemen duzeltebiliyorum

Bence bu kadın senden hoşlanmıyor

e neden göruşuyosunuz ki karşılıklı laf sokmak için mi, ben böyle tanışıklıkları anlamıyorum, hazzetmediğim insanla zoraki olmadıktan sonra Allah ın bir kelimesni konuşmam.

Bencede bilsin yerini,kime nasıl davranılmalı öğrensin. Karsısında çocuk yok ki çocuğa bile o şekilde davranamazsın.

Bencede bilsin yerini,kime nasıl davranılmalı öğrensin. Karsısında çocuk yok ki çocuğa bile o şekilde davranamazsın.
Daha da yapmaz. Normalde bu lafı dedikten sonra ben derdimki yok kız ne darilcam sana ..yani yine alttan alırdım. Bu sefer almicam.

Samimî olmadığınız insan ile böyle iseniz sizin samimiyetinizden korktum

Samimî olmadığınız insan ile böyle iseniz sizin samimiyetinizden korktum
Neden ki ne yaptım ben. Sadece danışmak için konu açtım. Samimi derken nasılsın iyimsijn nasıl gidiyor gibisinden konusyoruz. Gelip gitme yapmıyoruz çok nadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…