Arkadaş..

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Merhaba hanımlar. Canımı sıkan bir olay yaşadım. Size de anlatmak istedim.

Bı komşum var yaklaşık 2 yıldır arkadaşız. Aşırı bir samimiyetimiz yok gelme gitme ama telefonla konusyoruz mesajlasiyoruz daha doğrusu.

Aramızda geçen diyologdan bahsedeceğim.

× kişisi : Şimdi canımın istediği şeyler var keşke hazır bir sofra olsa. Sende hamilesin sanada söylenmez şimdi (canin çeker manasında )

Bende : Çevremde çok insan var (Bu kelimeyi de bana laf sokarak kendisi söyledi )nasilsa çekerse söylerim hemen yaparlar sen söyle dedim .

× kişisi: Senin havana s...m demiş. (çok nadir böyle konuşur )

Sonra devam etmiş.

Seni bir tek bu konuda bastiramiyorum diye.. (Kendisi tek,komsulariyla anlaşamıyor arkadaşı yok yanında. )

Bende sende bastırmak alışkanlık olmus dedim. Sen yine bastırmaya çalış bu konuda ben çaktırmam dedim güldüm.

× kişisi : Bastiririm her konuda sıkıntı olmaz yazmış.

Bende cevap yazmadım daha..

Ama sürekli böyle ben iyiyim hep benim aldıklarım iyi.. ben ben ben.

Ben ne yapsam eleştiren biri.. Ne yemeği yapıyorsun diye sorsa kızartma desem en basiti aayy ben hayatta yapmam sende yapma fırına at çok iyi oluyor diyip 1 hafta sonra kızartma resmi atan bir insan..

Uzak durmaya çalışıyorum. Kaç günler hiç mesaj atmiyorum. O genelde yazar. Yazdığı zaman da kesin beni sinirlendirecek birşey yapar. Bu nasil bir arkadaş çözemedim.

Hep alttan almak da olmuyor. Sürekli istiyor ki hep onun dediği olsun. O hep haklı çıksın.. öyle işte anlattım rahatladım.

toplum arasında kan emici insanlar olarak adlandırdığımız insan türü neden görüşüp kafanızı yorasınız ki
Teşekkür ederim. Bende kabullenemiyorum beni sürekli asaglar gibi konuşmasını. Gerçekten onu kiricak uzucek hiç bir şey söylemiyorum. Ama gerçekten yoruldum sürekli elestirilmekten yada bendeki olan şeylerin lafını sokmasından .

Gerçekten şuan aslında olay bu bı bakıma. Biz bir konuya başladığımız zaman asla o konuda sabit kalamiyoruz. Çünkü genelde bana öyle bişey söylüyor ki konu tamamen başka şeye dönüyor ve ben yine hiç birdey yazmıyorum günlerce.mesela çocuk durmuyor bu araalr çok huysuz diyorum . Cevap olarak aman sende ne şikayet ediyorsun çevrende bir sürü insan var ben şikayet etsem neyse diyor. Hani benim anlattığım hiç bir önemi yok gibi.. hep kendi yaşadıklarıyla kiyasliyor. Evet kayinvalidemle oturuyorum yan binamdada annem var . Ama çocuğum çok hareketli mizmizlaniyor ediyor anneyim yani ben sonuçta en çok ben ugrasyorum

Bu ne cırkın ve yorucu bir konusma.
Bariz sevgisiz ve saygısız bir ılıskınız var, bitirmek yerine devam ettirme sebebiniz ne?
Bilmiyorum ki.. Mesafe koymayı bilmiyorum desem .. şimdi bir kaç gün ben hiç birşey yazmam. Böyle beni çok kırdığı için kaç kere aramadım mesaj atmadım zaman kapıma geldiği olmuştur. Çünkü hatasını çok iyi biliyor. Sürekli tepeden bakmak istiyor acikcasi

Bosver ya. Baksana katkısı yok sınır bozuyor, sende konusurken ona benziyorsun. Bir insan boyle birine benzemek istemez.
Arkadaslık sohbet ederken dinlenmek degıl mıdır, huzurlu hissetmek?
Gunun yorucu kısmını kahveni yudumlarken atmak? Paylaşmak?
Yalnız kal daha ıyı. Ne bir daha msj at ne ara, ne de kapına geldıgınde herhangi bir acıklama yap

Cennet mahallesi tadında, küfürlü çirkin bir muhabbet. Uzak durun bu kadından. Sizi kıskanıyor gibi geldi bana, yarış halinde sizinle.

Seni bastırıyorum derken, seni her konuda yeniyorum anlamında demiş. Senden üstünüm diyor. Anlamadınız sanırım.

Size tek eleştirim, durduk yere laf sokmuşsunuz. Gerek yoktu.

Engelle gitsin canım kurtulmuş olursun zaten görüşmüyormussun

Canımsın Aslında çok iyi bir insan. Ama niye sürekli çalışıyoruz bilmiyorum. Yanlız kalsam daha iyi tabikide .

Yanlış anlama ama gerçekten bu kadar boş vakit nasıl buluyorsunuz merak ediyorum ?

Sal gitsin böyleleri yarardan çok zarar verir kim kızartmayı fırına atmamış kim fırında atmış falan fistan baya boş şeyler bunları gerçekten kendine yakıştırıyor musun ?

Son düzenleme:
Çok saçma bi muhabbet. Siz ona, o size garip bi rekabet icinde gibisiniz. Aslında buradan derin bir samimiyetiniz yok gibi. Boş zamanlarınızı birbirinizle dolduruyor gibi görünüyorsunuz.

Canımsın Aslında çok iyi bir insan. Ama niye sürekli çalışıyoruz bilmiyorum. Yanlız kalsam daha iyi tabikide .
Cok ıyı bir insansa arkadasına laf sokmak yerine gıtsın hayır ısı yapsın durumu iyiyse burs versın.
Ozunde ıyı olabılır ama derine inmem mesela ben. Ozu onun olsun
Hayat o kadar yorucu oluyor ki bazen, dertleşmek istiyorsun. Bu kadını arasan dertleşmeye, derdinden sevinir bu. Senınle uzulmez
Derdımle sevinecek insanın ozu de ona kalsın.
Benim dusuncem bu, tabıı karar ve hayat senin.

Aslında durduk yere değildi. 10 dakika önce çocuğum durmuyor onunla uğraşıyorum canim dedigimde aman sende ne şikayet ediyorsun bir sürü insanın var ben şikayet etsem neyse diye yazmıştı bende gülüp geçmiştim. O yüzden o manada söyledim. Ama konu sadece bunlarla kısıtlı değil tabi . Sadece bugünkü olaydan yola çıktım. Gereksiz bir konuşma. istiyorum ki muhabbetimiz güzel bitirelim. Bana sürekli laf sokulunca ister istemez artık karşılık verme gereksimi duydum

Çok saçma bi muhabbet. Siz ona, o size garip bi rekabet icinde gibisiniz. Aslında buradan derin bir samimiyetiniz yok gibi. Boş zamanlarınızı birbirinizle dolduruyor gibi görünüyorsunuz.
Bana da öyle geliyor. Yani bir canimlik kanimlik olayimiz yok. Günlerce aramam ne yapıyor diye merak etmiyorum. Hep muhabbetlerimiz çok saçma bitiyor.

Ben nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Bir insana bir çocuğa öğretilmesi gereken birseymiydi acaba bu. Seni üzen bir insanla mesafeni korumak. Bana neden kimse bunu ogretmemiski . Biz dertlesemiyoruzki . Genelde kıyaslama yapıyor . Hep kendisinden paha biçerek bana cevap veriyor . Ama bı taraftanda üzülüyorum Kimseyle aram kötü olmasın istiyorum

Farkında mısnız resmen üzerinizde ego tatmini yapıyor. Size bir şey katmıyorsa ve samimi değilseniz görüşmeyi keseniz sizin için iyi olur

Cocugum durmuyor onunla ugrasiyorum demek sikayet degıl durum bildirmek.

Bır yakınım hasta ve durumu cok kotu, bıgun tek basıma oturmus sigaramı ıcıp ne olacak bundan sonra dıye uzulurken ben, yakın bir arkadasım vatsaptan 'hayatım mahvoldu yaaa' yazdı. Korktum.
Hemen aradım, yeni bosandı. Acaba dedım kocası kapıya mı gıttı???? O an kendi derdimi bırakıp dırekt onu aradım..
Ne oldu hayırdır dedım?
-aman saat kac oldu hala kahve ıcemedım cocuga ders yaptırmaktan ya, dedı.
Su cevap bana saka gıbı geldı. Hatta hakaret gıbı.

Derdin o an buysa bile, bana yazmazsın be. Benım halımı bılıp kahve ıcememenı hayatım mahvoldu diye bana yazmazsın???

Peki ben ne yaptım?
Alısırsın bu yeni duzene de kahveni de ıcersın yeterki saglıklı ol dedım kapadık telı.
Birdaha onu kesınlıkle hal hatır sormak ıcın aramadım. Normalde onu da arayıp sorardım her gun, zor zamandan gectı dıye.
Bıraktım.

Farkında mısnız resmen üzerinizde ego tatmini yapıyor. Size bir şey katmıyorsa ve samimi değilseniz görüşmeyi keseniz sizin için iyi olur
Katmiyor evet belki bende ona birşey katmiyorumdur ama asla ne onu rencide edicek birsey söylüyorum ne de kıracak. Bazen lafı söylüyor söylüyor kırdığını anladiktan sonra kendisi yine yazıyor. Sorun Belkide bende de olabilir. Arkadaş olmayı beceremiyoruz belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…