Verdj canım. Sende şakadan anlamıyorsun bundan sonra gerektiği kadar konuşuruz gibisinden yazmış görüşürüz demiş.Cevap verdi mi
Evet uyuşmuyor hep bu lafı dile getiriyorum. Zıt kutuplariz diye. Ben ak dersem o başka birşey söylüyor. Ee ne diye uzatıyoruz ki. O gitsin yoluna ben gideyim yolumaEn gereksiz muhabbette bile birbirinize laf sokma yarışındasınız. Belli ki yıldızınız uyuşmuyor. Arkadaşlığı uzatmak için zorlamayın, herkes herkesle arkadaş olacak diye bir kural yok.
Ben bı ara yalan yok onun her yaptığına gıptayla bakmaya başlamıştım. Sürekli kendimi aşağıda görüyordum. O hep iyi hep iyisini alır ben birşeyden anlamıyorum kafasindaydim. Kendimi ondan o konuda bı çektim. Yani dedim bana ne oluyor. Sen kim için değişiyorsun o kim ki dedim. İnsanın arkadaşı çok önemli gerçekten. Ama şuan vicdan yapmalımiyim bilmiyorumAllah’ım bunlar nasıl diyaloglar.
Bir insan neden diğerine kızartma resmi atar mesela en basitinden?
Seviye filan kalmamış aranızda fakat tek taraflı değil bu. Arkadaşlığınıza devam ederseniz sizi de kendine benzetecek siz farkında bile olmadan, sadece bunun için bile uzak durabilirsiniz.
Gercekten cok aptal, allah askına hıcbısey yazma.Verdj canım. Sende şakadan anlamıyorsun bundan sonra gerektiği kadar konuşuruz gibisinden yazmış görüşürüz demiş.
Peki aradaki bağ ne onu çözemedim.Bunun adı arkadaşlık mi şimdi?böyle arkadaşlık eksik kalsın karşılıklı laf sokuşturma seansi
Tamam canim şimdi yine o haklı oldu gibi ya canım ona sıkıldı. Kendini haklı görmesini yediremiyorumGercekten cok aptal, allah askına hıcbısey yazma.
Aynen öyle.Evet uyuşmuyor hep bu lafı dile getiriyorum. Zıt kutuplariz diye. Ben ak dersem o başka birşey söylüyor. Ee ne diye uzatıyoruz ki. O gitsin yoluna ben gideyim yoluma
Arada bağ yok maalesef arada bağ olan arkadaşlık böyle olmaz arada boşluk doldurma,vakit geçirme ve çekişme var bana kalırsa böyle bir arkadaşlık ilişkisi olamazPeki aradaki bağ ne onu çözemedim.Hayır bana yazmadanda duramiyor. Ama hep de kırıyor.
"Ego tatmininde beni baz alman gururumu okşadı" yazardım yerinde olsaydım.× kişisi : Bastiririm her konuda sıkıntı olmaz yazmış.
Yaa süpersin varya bu kadar beni anlatamaz sin. Hep görmezden geldim dediklerini güldüm geçtim. Ama sanırım hamileyim daha mı duygusalim ne hiç laf söz kaldıramıyorum. Kimseyle içli dişli olmak istemiyorum. Kimse bana yaptıklarım için beni sorgulamasin. Hep onların doğrusu olmasın veya yanlısı. Hani ben kişiliğimi yaşayamıyorum bu yüzden"Ego tatmininde beni baz alman gururumu okşadı" yazardım yerinde olsaydım.
Bunun adı arkadaşlık değil, vakit öldürecek muhabbet olur olsa olsa.
Bende de vardı sürekli laf sokan biri, önce görmezden geldim. Sonra baktım bende iğneliyorum altta kalmamak için.
Bu ben değilim, bunun adı da arkadaşlık olamaz diye düşünememe rağmen kırmamak adına arkadaşlığıma devam ettim.
Sonra bir güzel kazık yedim kendisinden, ömür boyunca hatırda kalacak türden.
Suçlu o muydu, tabi ki hayır.
Evimden çıkmayan, sık sık soframa oturan buna rağmen laflarıyla üzmeyi hiçe sayan birine tahammül ettiğim için bendim.
Giden gitsin sen sarkılar soyle ıcınden bosverYaa süpersin varya bu kadar beni anlatamaz sin. Hep görmezden geldim dediklerini güldüm geçtim. Ama sanırım hamileyim daha mı duygusalim ne hiç laf söz kaldıramıyorum. Kimseyle içli dişli olmak istemiyorum. Kimse bana yaptıklarım için beni sorgulamasin. Hep onların doğrusu olmasın veya yanlısı. Hani ben kişiliğimi yaşayamıyorum bu yüzdenKendime çok fazla haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Giden gitsin artık hayatimdan.
Evet genel olarak cekismemiz çok . En basitinden koronanin çıktığı zamanlardı. Bana ne yapıyorsun canım demisti. Bende eşimin getirdiklerini yıkıyorum. Uzmanlar disardan gelen ne varsa yıkanmalı dezenfekte edilmeli diyor dedim. Bana tepksii şuydu. Amann sende herşeyi abartıyorsun. Olsun dedim bende hani içim rahat eder yazdım. Neyse konu kapandı. 1 hafta geçmeden aradan ne yapıyorsun diye konuşuyorduk. Pazardan geldim dedi. Aldıklarımi sirkeli suyla yıkadım dedi. Bende AA iyi yapmışsın canım bu şuan çok önemli dedim. Aa ben hep yıkarım dedi bana. Ben şok oldum. Yumurtami bile yıkarım dedi. Ben ona sen geçen hafta bana laf söylüyordun demedim. Aslında o anda demeliydim.Arada bağ yok maalesef arada bağ olan arkadaşlık böyle olmaz arada boşluk doldurma,vakit geçirme ve çekişme var bana kalırsa böyle bir arkadaşlık ilişkisi olamaz
Bence düşünecek bı konu değil bu.Merhaba hanımlar. Canımı sıkan bir olay yaşadım. Size de anlatmak istedim.
Bı komşum var yaklaşık 2 yıldır arkadaşız. Aşırı bir samimiyetimiz yok gelme gitme ama telefonla konusyoruz mesajlasiyoruz daha doğrusu.
Aramızda geçen diyologdan bahsedeceğim.
× kişisi : Şimdi canımın istediği şeyler var keşke hazır bir sofra olsa. Sende hamilesin sanada söylenmez şimdi (canin çeker manasında )
Bende : Çevremde çok insan var (Bu kelimeyi de bana laf sokarak kendisi söyledi )nasilsa çekerse söylerim hemen yaparlar sen söyle dedim .
× kişisi: Senin havana s...m demiş. (çok nadir böyle konuşur )
Sonra devam etmiş.
Seni bir tek bu konuda bastiramiyorum diye.. (Kendisi tek,komsulariyla anlaşamıyor arkadaşı yok yanında. )
Bende sende bastırmak alışkanlık olmus dedim. Sen yine bastırmaya çalış bu konuda ben çaktırmam dedim güldüm.
× kişisi : Bastiririm her konuda sıkıntı olmaz yazmış.
Bende cevap yazmadım daha..
Ama sürekli böyle ben iyiyim hep benim aldıklarım iyi.. ben ben ben.
Ben ne yapsam eleştiren biri.. Ne yemeği yapıyorsun diye sorsa kızartma desem en basiti aayy ben hayatta yapmam sende yapma fırına at çok iyi oluyor diyip 1 hafta sonra kızartma resmi atan bir insan..
Uzak durmaya çalışıyorum. Kaç günler hiç mesaj atmiyorum. O genelde yazar. Yazdığı zaman da kesin beni sinirlendirecek birşey yapar. Bu nasil bir arkadaş çözemedim.
Hep alttan almak da olmuyor. Sürekli istiyor ki hep onun dediği olsun. O hep haklı çıksın.. öyle işte anlattım rahatladım.
Bilmiyorum kiBence düşünecek bı konu değil bu.
Silin engelleyin benim için bu kadar basit sizin için niçin zor
Bana öyle geliyordu ama ben aksine daha da alttan almaya çalışıyordum. Aslında evi çocuğu güzel bir eşi mutlu bir yuvası var. Ama benim hiç iyi olmamı istemiyor gibi geliyorKendisiyle seni rakip görüyormuş gibi geldi bana. Alttan alttan bir çekememezlik yatıyor olabilir. Yoksa neden devamlı bir üstün çıkma çabası içinde olsun ki.
Size hiçbir faydası hiçbir katkısı yok bu arkadaşın, aksine zamanınızdan çalıyor. Görüşmeyin bir daha bence, arkadaş dediğinin hayatına bir güzelliği olur, iyi vakit geçirmeni sağlar, karşılıklı birbirinize bir şeyler katarsınız. Sizinkisi vakit öldürmek olmuş, bir de üstüne enerjinizi emiyor.Evet genel olarak cekismemiz çok . En basitinden koronanin çıktığı zamanlardı. Bana ne yapıyorsun canım demisti. Bende eşimin getirdiklerini yıkıyorum. Uzmanlar disardan gelen ne varsa yıkanmalı dezenfekte edilmeli diyor dedim. Bana tepksii şuydu. Amann sende herşeyi abartıyorsun. Olsun dedim bende hani içim rahat eder yazdım. Neyse konu kapandı. 1 hafta geçmeden aradan ne yapıyorsun diye konuşuyorduk. Pazardan geldim dedi. Aldıklarımi sirkeli suyla yıkadım dedi. Bende AA iyi yapmışsın canım bu şuan çok önemli dedim. Aa ben hep yıkarım dedi bana. Ben şok oldum. Yumurtami bile yıkarım dedi. Ben ona sen geçen hafta bana laf söylüyordun demedim. Aslında o anda demeliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?