Arkadaş

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
Kızlar ya benim bi arkadaşım var ne zaman nasılsın diye sorsam iyi değilim moralim bozuk iyi değilim hastayım ben kötü bile olsam anlatıp sıkmamak icin iyiyim derim ama ne zaman onunla konuşsam sürekli bana dert anlatiyo surekli ölsem keşke araba çarpsa diyo acaba depresyonda falan mi onu seviyorum ama sürekli depresif negatif bi insanla konuşmak beni çok yoruyo kırmadan nasıl söylenir bu:KK16:

Sorunları var belki psikologa falan gidiyor mu?
Ya ben öyle insanlarla vakit geçirmekten hiç haz etmem, insanın içi kararıyor bir zamandan sonra sen de onlara benzemeye başlıyorsun :110:

Kızlar ya benim bi arkadaşım var ne zaman nasılsın diye sorsam iyi değilim moralim bozuk iyi değilim hastayım ben kötü bile olsam anlatıp sıkmamak icin iyiyim derim ama ne zaman onunla konuşsam sürekli bana dert anlatiyo surekli ölsem keşke araba çarpsa diyo acaba depresyonda falan mi onu seviyorum ama sürekli depresif negatif bi insanla konuşmak beni çok yoruyo kırmadan nasıl söylenir bu:KK16:

Belki de senden baska anlatacak kimsesi yoktur. Bence ona kadınlar kulübünü öner bu mesaji da sil ki gormesin:)

Ya o bana nasılsın diye sorunca mecbur nasılsın diyorum ama biliyorum cevabı yani cidden sürekli olumlu düşünmesi için teşvik etmeye çalışıyorum ama olmuyo hep olumsuz hep negatif ://

Bir kere daha negatif cevap verdiğinde
Güzelim sen hic mi iyi olmazsin. Bu kadar kötüysen bir psikologa git de.
Ciddi bir sekilde.
Anlar heralde.
Ay ben hic çekemem sürekli sürekli şikayetlenen arkadaşı. Sıkılırım, daral gelir :KK47:

O da çekilmez yavv.Ben gerçekten bir süre sonra sinir oluyorum o tarz kişilere.
Ne acılar yaşayan insanlar var.
Annesine falan söyleyin .Ne yapacaksınız ki başka :KK43:

Kız kötüyse napsın yalandan iyiyim mi desin :)

Negatif insanlardan hoşlanmam hiç, çevremde barındırmam. Arkadaşlığımı keserdim yerinizde olsam.

Back
X