- 5 Mayıs 2019
- 741
- 972
- 33
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Bende de benzer şekilde gelişiyor pişman olacagımı bildigimden artık en baştan dahil olmamayı tercih etmeye başladım. Bu da tabi kendi kendini besleyen yalnızlık ortamını oluşturuyo ama herkes nasıl huzurluysa öyle yaşasın. Biz de böyle iyiyiz :)Selamlar ben de sorunun bende oldugunu dusunuyordum, bellı bir yastan sonramı oluyor bılmıyorum yenıden bırılerıyle tanısmak tanımak bana zor gelıyor dısarı cıkmadan önce bi heyecan bi heves gelıyor ama eve donerken Allahım neden gıttımkı dıyorum bulundugum ortamdan zevk almıyorum.Gecn hafta arkadaslarla müzikli yemekli bi yere gidecektik bırkac gun önceden derdi tuttu,gideceğim gün öff neden bu kadar önemsiyorumki deyip bi bıkkınlık geldi gittim yine de.Herkes şakır şakır oynarken bana bi sıkıntı geldi erken kalktım eve döndüm
Evet nerden bildnizBoğa burcu musun?
Eskiden yalnız bi insan oldugumu saklama gereği hissederdim şimdi gizlemiyorum. Çok daha samimi ve gerçekçi geliyo. Herkes o kadar bireyselleşti ki, kimse kendinden başkasını önemsemez hale geldi. Samimi bulmuyorum günlük hayatta çoğu şeyi. Bazen ben de rol yapıyorum, yalandan tebessüm ediyorum sohbet ediyormuşum gibi yapıyorum ama aslında kafam bambaşka yerlerde. Hiç ilgimi çekmiyo sosyal ilişkilerBen de böyleyim ve aşırı mutluyum bu durumdan. Nezaketen yapılan havadan sudan sohbetlere bile katlanamıyorum, ne konuşacağımı ve cevap vereceğimi bilemiyorum. Çok sıkılıyorum. Benim ilgi alanlarım da başkalarının ilgisini çekmeyince kendimle başbaşa kalmak çok daha keyifli geliyor. Hem insanların çoğu çok sahte ya, inanın hiç tahammül edemiyorum. Evime gelince rahat bir nefes alıyorum. Saatlerce alacağı elektrik süpürgesinden bahsediyor banane yahuDerdi olduğunda arasın ama bu zamanda bunca manyağın arasında yalnız kalma isteğini çok normal karşılıyorum ben. Etraf panayır gibi insanların çoğu palyaço gibi ama herkes herşeyin normal olduğunu düşünüyor
Aynı şey bende de varEvet nerden bildniz
Cok da içe kapanmamak lazım ya da biz evde takılmayı sevenler olarak görüşelimBende de benzer şekilde gelişiyor pişman olacagımı bildigimden artık en baştan dahil olmamayı tercih etmeye başladım. Bu da tabi kendi kendini besleyen yalnızlık ortamını oluşturuyo ama herkes nasıl huzurluysa öyle yaşasın. Biz de böyle iyiyiz :)
Nedense bende öyleyim çok sıkılıyorum..salak salak şeyleri uzuun uzun konuşuyorlar bana o kadar boş geliyo ki...Belki de kendimiz gibi biri olsa anlaşırız..Eskiden yalnız bi insan oldugumu saklama gereği hissederdim şimdi gizlemiyorum. Çok daha samimi ve gerçekçi geliyo. Herkes o kadar bireyselleşti ki, kimse kendinden başkasını önemsemez hale geldi. Samimi bulmuyorum günlük hayatta çoğu şeyi. Bazen ben de rol yapıyorum, yalandan tebessüm ediyorum sohbet ediyormuşum gibi yapıyorum ama aslında kafam bambaşka yerlerde. Hiç ilgimi çekmiyo sosyal ilişkiler
Yani evet, bir de insana yalnız olduğu için kendini anormal hissettirmeye çalışıyorlar. Sanki popülarite arttıkça hayatınıza güzel değerler giriyormuş gibi. Kimseyi takmamak lazım doğru yoldasınızEskiden yalnız bi insan oldugumu saklama gereği hissederdim şimdi gizlemiyorum
Tanıdıgınız Başka var mı boğa burçlarından benzer tarzı olanlarAynı şey bende de varbence bu burçsal bişey
Kendimle de anlaşamazmışım gibi geliyo ehehNedense bende öyleyim çok sıkılıyorum..salak salak şeyleri uzuun uzun konuşuyorlar bana o kadar boş geliyo ki...Belki de kendimiz gibi biri olsa anlaşırız..
Popülerlik başa bela. Nerde çokluk orda baş agrısı bitmiyor cidden. İnsanların beklentileri bitmiyo. Bişey yapsan kulp takıyolar yapmasan konuşuyorlar. Kimseye de güvenim yok, duvarlarımı kimse için yıkmak istemiyorumYani evet, bir de insana yalnız olduğu için kendini anormal hissettirmeye çalışıyorlar. Sanki popülarite arttıkça hayatınıza güzel değerler giriyormuş gibi. Kimseyi takmamak lazım doğru yoldasınız
Sizin sorununuz arkadaşınızın olmaması galiba. Benimki biraz daha farklı arkadaş ortamından çabuk sıkılmakBen de öyle birer birer koptuk. Gorustugum 2 arkadasim da farkli sehirlerde. Yalnizlik sikmaya basladi. Dışarda bir şeyler yapacak arkadasim bile yok.
Neden :)Düşediğim hayat..
Neden :)
Hiç sormadım açıkçası. Tüm boğalarda olmasa bile yükselen alçalan burçlarında önemi olabilirTanıdıgınız Başka var mı boğa burçlarından benzer tarzı olanlar
Ben sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
Nedense bende öyleyim çok sıkılıyorum..salak salak şeyleri uzuun uzun konuşuyorlar bana o kadar boş geliyo ki...Belki de kendimiz gibi biri olsa anlaşırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?