Arkadaşı olmayan, h. Sonlarını hep yalnız geçiren var mı

Ben de aynıyım. Yendiğim kazıklardan ötürü olsa gerek. Hep iyi niyetimin verdikleri oluyor bunlar Hepsine aynı şeyi yaptım kendimden çok değer verdim sevince çok seviyorum çünkü. En yakın olanım dedikodumu yapıp başkasıyla iki yüzlü oynamıştı ama nasıl beklemiyordum ondan:) o günden sonra kalmadı dostluk inancım.

Aynıyım. Fıtratım gereği konuşkan biri değilim. Insanlarla vakit geçirmekten hiç hoşlanmıyorum. Dışarıya çıkacaksam eğer tek başıma dolaşmaktan çok daha fazla zevk alıyorum. Işyerinde beni aralarına almak isteyen hanımlar her hafta davet ediyorlar, eve dönene kadar saate bakıyorum. Hiç rahat olamıyorum. Yalnızken çok mutluyum ama çevremde birileri olduğu zaman, eşim dâhil, gergin hissediyorum.

Ben de öyle... Yalnızlık öyle bi şey ki bi alıştın mı kimseyi dahil edemiyosun kendi iç huzuruna

İnsanlar maalesef bencil varlıklar ve gitgide de bencilleşiyorlar. Yalnız kalmanızın sebebi sizin gibi düşünen çok insan olması. Misal siz dert dinlemekten vs hoşlanmadığınız gibi kimse de sizin derdinizi dinlemek istemiyor aslında ve dolayısıyla çoğu insan yalnız artık.
ben çok severim kalabalıkları, insanları, beraber olmayı. Arkadaşlarımdan çok kazık yemiş olmama rağmen rotayı yeni yüzlere , diğerlerine çevirmekten vazgeçmiyorum. Tabi onlara bu sefer temkinli yaklaşıyorum eskisine güvendiğim gibi güvenmiyorum ama insan içinde olmak da mutlu ediyor beni.

Beni de çok huzursuz ediyor yoruyor en önemlisi. Ve bunu da bence insanlar farkedip kendi halime bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…