- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Bende oyle uzuluyorum açıkçası bu durumaBen sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
Aslında çoğu insan yalnız galiba günümüzde. Birçok insan gösteriş, ihtişam, gıybet ve ben senden üstün olacağım derdinde olduğu için arkadaşlık kavramı anlamını yitirdi. benim gözlemlediğim bu yada benim karşılaştıklarım hep böyle galiba :)Ben sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
TeşekkürlerEğer yalnız olmaktan mutluysanız sorun yok.
Eğer yalnızlıktan mutlu değilseniz, arkadaş istiyorsanız ve arkadaşlarınızla buluştuğunuzda 1-2 saat sonra afakanlar basıyorsa sizde 1-2 saate sınırlandırın görüşmenizi örneğin "evde anneme yardım etmem gerekiyor ben sadece 1-2 saat kalabileceğim" gibi bir mazeret üretin, bir iki saat sonra baktınız ortam hoşunuza gidiyor daha uzun kalırsınız, baktınız sıkıldınız dönersiniz.
Ben sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
Yalnız olmamak beni de rahatlattı demek benim gibi insanlar da varmışYalnız olmamayı görmek mutlu etti beni
Ben de aynı durumdayım. Aramızdaki tek fark üniversite dahil çok sosyal bir insandım sonra ne olduysa hayatımdaki tüm arkadaşlarım gittiler, dost da kalmadı sanırım ya da hiç olmadılar bilmiyorum...
Şimdilerde hayatımı yalnız geçiriyorum, film, sinema, kahve, yemek hepsi... bazen çok ihtiyaç duysam da hep bulamıyorum, hem de 2 saat dayanamıyorum
Biz yalnız olmayanlar iyi grup oluruzYalnız olmamak beni de rahatlattı demek benim gibi insanlar da varmışoh be
Biz yalnız olmayanlar iyi grup oluruz
Dışardan bakınca kimse bizim gruptan gibi görünmüyor. Herkes koşturma peşinde planları görüşecekleri insanları falan var :)
Boğa burcu musun?Ben sosyal bi insan olamadım hiç bi zaman. Kimle görüşsem 1 2 saat sonra afakan sarıyo, bi an önce evin yolunu tutmak istiyorum, keyif alamıyorum. Çevremde herkesin arkadaşları var, bazen soruyolar arkadaşların nerde yok mu falan diye. Var diyorum hepsi evlendi pek görüşemiyoruz arada falan diye geçiştiriyorum. Normalde hiç görüştüğüm biri yok. Olsa da kaçıyorum. Sormak istedigim şey bu normal mi? İlla arkadaş mı gerekiyo?? İnsanlar hiç normal karşılamıyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?