normaldede yok canım burdada yok
Canım ben seni anlıyorum bende senin gibiyim girişken değilim hemen ortama giremem girsem bile samimi olacağım insan azdır ama samimi olduğum kişilerede çok sıcakkanlı olurum normalde böyle yani benimde pek arkadaşım yok arkadaş demeyelimde dostum yok dost denilen şey çok zor bulunuyor bi tane gerçek dostum var benimde ama insan üzgün oluğu zaman konuşacak birisini arıyor dediğin gibi.Yalnız olduğunu düşünme bizle konuşabilirsin burda güzel dostluklar kurabiliriz sanal ortam diye olmuycak değil çünkü sanal ortamdanda arkadaşlarımda vardı benim konuştuğum halada var o yüzden kendini yalnız hissetme arkadaş olabilirz burda
aynı durumdayım. kafa dengi birisini bulmak çok zor. en ufak harekette hemen uzaklaşıveriyorum. çok seçiciyim galiba bu huyum hiç hoşuma gitmiyor. yalnız olmak güzel aslında ama çoğu zaman çekilmez bi halde alabiliyor malesef
sanal ortamda arkadaş olurda dediğin gibi herzaman burda olmuyor.. şöyle canın sıkılınca hadi dışarı çıkalım diyebileceğin balkon sefası yapıp karşılıklı sohbet edebileceğin bir dost arıyor insan. bulmak zor. evliysen eşinle bile konuşamayacağın birçok şey oluyor. önceden çok kalabalık bir çevrem vardı. nereye adım atsam bi tanıdık arkadaştı yani. hepsi bitti. artık güven duygusu fazla kalmadı malesef içimde. yada konuşsam beni gerçekten anlarmı düşüncesi oluyo tanıdığım kişilerdede. uyumsuzluk çok yani. verdiğin özverinin aynısını bekliyorsun karşıdan ama kimse sen gibi olamıyor doğal olarak. bu durum yaşanmışlıklardan geliyor işte. bu hale geldikten sonrada zor oluyor dost bulmak arkadaş olmak.
Canım ben seni anlıyorum bende senin gibiyim girişken değilim hemen ortama giremem girsem bile samimi olacağım insan azdır ama samimi olduğum kişilerede çok sıcakkanlı olurum normalde böyle yani benimde pek arkadaşım yok arkadaş demeyelimde dostum yok dost denilen şey çok zor bulunuyor bi tane gerçek dostum var benimde ama insan üzgün oluğu zaman konuşacak birisini arıyor dediğin gibi.Yalnız olduğunu düşünme bizle konuşabilirsin burda güzel dostluklar kurabiliriz sanal ortam diye olmuycak değil çünkü sanal ortamdanda arkadaşlarımda vardı benim konuştuğum halada var o yüzden kendini yalnız hissetme arkadaş olabilirz burda
hangi şehirdesin canım?
benimde hiç arkadsım yokk
Benim de hiç arkadaşım kalmadı,hep kendime sorup durdum ben ne yaptım diye.Hepsi evlendi,beni unuttu. Hele bir tanesi, en yakın arkadaşım dediğim ,öğrenciyken her haftasonu ders çalışmak için benimle buluşan arkadaşım evlenince 6 aydan 6 aya arkadaşlığını bana sadaka gibi sunmaya başladı.Üstelik başka şehirde öğrenciyken bile ayda en az 2-3 kere görüşüyorduk,şimdi aynı şehirdeyiz ama....Ne yapayım altı ayda bir halimi hatırımı soran arkadaşı, bi tane daha samimi arkadaşım vardı o da evlendi ,henüz bir sene oldu, iki kere tel de görüştük, geçen ikisi de ısrarla aradı günlerce, açmadım telefonu,artık ben görüşmek istemiyorum hiç birisiyle,evlenince sınıf atladıklarını düşünüyorlar, küçümsüyorlar gizliden gizliye. hepimiz insanız oturup dertleşeceğimiz bir insan arıyoruz zaman zaman, onlar hiç acaba zeynebin bir derdi var mıdır, bir sıkıntısı var mıdır ,bize ihtiyacı var mıdır demediler, altı ayda bir görüştüğüm insana neyimi anlatayım ben.Düşünüyorum da belki böylesi daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?