noldu canım aydındayım
aynı durumdayım. kafa dengi birisini bulmak çok zor. en ufak harekette hemen uzaklaşıveriyorum. çok seçiciyim galiba bu huyum hiç hoşuma gitmiyor. yalnız olmak güzel aslında ama çoğu zaman çekilmez bi halde alabiliyor malesef
evet gerçekten haklısınızbu devirde insan babasina bile guvenemezken boyle birseyi dert etmeyin bana kalirsa...cogu arkadas ya da dost bilinenler aslinda bir menfaati oldugu muddetce sizinledirler. hele bi birinin kuyruguna basin, o zaman size gercekte ne kadar deger veriyor anlarsiniz
ne guzel herkes antalya bense ucra koselerde arkadssız kaldım cok kotu uzaktanda telfondanda arkadasım olsun ıstıyorum telefondan msaj atayım dertleşeyım gvenmek istiyormbelki aynı şehirdeyizdir diye sormak istedim
bende antalyadayım :)
bende bendeeee antalyadayım ..nersindensiniz ki?
plaza 2000 nin ordayım bndeben çalışmıyorum evliyim işte öle...
Bende Antalya dayım kızlar ve maalesef ki bende arkadaşlık ilişkilerinde sıfırım.Bu dertten nasıl kurtulabiliriz ki ??:26:
Benimde öyle.. Kız arkadaş konusunda çok sıkıntılıyım . İnsanlara fazla güvenmeyi sevmem toplamda 2 arkadaşım vardı kız olarak az ve öz . Birisi sevgili yapınca hiç arayıp sormaz oldu diğeri benim eski sevgilime sulandı. Çok şanssızım bu konuda
çokta uzak değilmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?