Arkadaşı olmayanlar

bu devirde insan babasina bile guvenemezken boyle birseyi dert etmeyin bana kalirsa...cogu arkadas ya da dost bilinenler aslinda bir menfaati oldugu muddetce sizinledirler. hele bi birinin kuyruguna basin, o zaman size gercekte ne kadar deger veriyor anlarsiniz

aynen sana katılıyorummm

evet gerçekten haklısınız

belki aynı şehirdeyizdir diye sormak istedim
bende antalyadayım :)
ne guzel herkes antalya bense ucra koselerde arkadssız kaldım cok kotu uzaktanda telfondanda arkadasım olsun ıstıyorum telefondan msaj atayım dertleşeyım gvenmek istiyorm

plaza 2000 nin ordayım bnde ben çalışmıyorum evliyim işte öle...

Benimde hiç arkadaşım yok oturdugumuz yere yeni taşındık 1 sene falan oluyor burda 1-2 kişi ile tanıştım başlarda herşey iyi gidiyor gibiydi fakat daha sonra beni kullamaya çalıştıklarını anladım annem daha önce uyarmıştı bunlar seni kendi çıkarları için kullanırlar diye haklı çıktı annemin bir sözü var bana hep şöyle bir insanı tanımak istiyorsan ya onunla bir kaç kez bir yere gideceksin yada aynı sofrada oturup yemek yiyeceksin der bana görede en iyi arkadaş kişinin kendi ailesidir ben annemle,babamla ve kardeşimle her türlü dertlerimi sıkıntılarımı paylaşabiliyorum arkadaş olarak gördügümüz birine en ufak birşey anlatsak ilk kavgamızda hemen etrafına yayabiliyorlar.

ben artık arkadaş arayışımdan vazgectim düşünmüyorum....
kimseden zarar görmeyi kaldıramıycamm..
bu konuda dilim cok yandı...etraf modern gözüken kara cahillerle dolu...

bende çok yalnızım,hiç arkadaşım yok
ailem var bi tek bide mahalledeki dedikoducu kadınlar o kadar sadece o kadar

Benimde öyle.. Kız arkadaş konusunda çok sıkıntılıyım . İnsanlara fazla güvenmeyi sevmem toplamda 2 arkadaşım vardı kız olarak az ve öz . Birisi sevgili yapınca hiç arayıp sormaz oldu diğeri benim eski sevgilime sulandı. Çok şanssızım bu konuda

Bende Antalya dayım kızlar ve maalesef ki bende arkadaşlık ilişkilerinde sıfırım.Bu dertten nasıl kurtulabiliriz ki ??:26:

evet yha ben bu konularda yalnızım zanederdim ama bnm gibi çok kişi varmış..aslında eskiden böle değildim... eminim herkes öle deildi ama sonra bişey oluyo ne oluyo bilmiyorum ama oluyo bi bakmışıs yalnızız ve öle bi hal alıyo herşey.....

Sanırım aynı dert bendede var ufak bi yanlışını görünce uzaklaşıyorum direk o insandan yapmamalıyım sanırım böyleeee

aslında kendime oturup bakınca ...ben insanları olduğu gibi kabul ediyorum doğrusuyla yanlışıyla...tabi çok yanlış biri olmadığı sürece ama sonrası gelmiyor işte bi şekilde...

aynen öle bnm de başıma geldi...dostluğumuz bayağı uzun sürdü ama iksiylede yıllarca ama sonradan biri kendisi kolejlerde okumaya başladığı için yükseklerde gördü diğeri de erkek manyağı olduğu için 16 yaşında evlendi...ne evlilik ama ...öle işte

çokta uzak değilmişiz

ewet kaç yaşındasın evlimisin ne iş yaparsın azcık bahsetsene kendinden yoksa sen hafif uzun boylu biraz yapılı siyah saçlı beyaz tenlimisin dün gece ruyamda tanımadığım bir kızla binmek istediğimiz treni kaçırdık da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…