Arkadaşı olmayanlar

Benim de hiç arkadaşım yok bu şehre yeni geldiğim için doğru düzgün çevrem de yok. Offfff sıkıntıdan patlayacağım

ben 28 yaşındayım canım. evliyim bir tane oğlum var. grafikerim. kendi halimde mücadele halindeyim. 1.65 boyunda kahverengi gözlü hafif esmer tenli birisiyim burdan taliplerime duyurulur eşimle biraz sorunluyuz. yakın zamanda boşanabilirim emin değilim orası biraz karışık. anlayacağın evdede yalnızım

Okumuştum konunu.Allah hakkında hayırlısını nasip eylesin inşallah.Bende 23 yaşındaki 2 kızım var sosyal bir hayatım varken şuan yalnızım neden böyle anlam veremiyorum.Eşim aksine sürekli bana çık gez arkadaşlarınla vakit geçir der ama ben nedense çok uzaklaştım.Şimdide eve alıştım eşimle gezmelerim hariç kimseye gidesim gelmiyor nasıl iş anlamadım :26:

amin canım teşekkürederim. insan zamanla içedönük oluyor zaten. yalnız kaldıkça yani. birilerine birşey anlatmak gelmiyor içinden. çoğu zaman konuşasım bile gelmez öyle görümcelerle falan toplanınca dinlerim onları izlerim yorum yapasım bile gelmez genelde. seni çok iyi anlıyorum. kuzenime bile gidesim gelmiyor. bunu kendimiz yapıyoruz. içimizdekini öldürdük sanırım. o şey ne ise artık

Evet bunu tamamen kendimiz yapıyoruz ama neden acaba

aynen benımde hiç arkadasım yok.çok sıkıcı.hatta ben bı topık acmıstım bi kişi geldı sonra gıttı ses seda yok :) bende ıstanbuldayım çok da ısterım arkadas olmayı evlıyım bi de 3 aylık kızım var.

Eski sevgilim burdaki terk arkadasimdi. Ondan ayrildim yalniz kaldim
Normalde cok samimi oldugum arkadaslarim var ama yas gectikce insan dagiliyor. Simdi herkes bir yerde. Selamlastigim, az biraz muhabbet ettigim kisiler var ama hicbiriyle cok samimi degilim. Surekli ordan oraya tasindigim icin yerlesik bi arkadasligim son yillarimda olamadi. Bu durum nadiren rahatsiz etsede ben alistim ve mutluyum..

Ve bende kesinlikle yeni bi ortama girdigimde oyle hemen herkesle kaynasabilen biri degilimdir. Her kafadan bir ses cikmaya baslar ve ben yalnizca dinlerim. Bana laf atilana kadar kimseyle mecbur kalmadikca konusmam vs vs

benim arakadaşım var ama hepsi türküyenin 4 bir yerinde

bulunduğum şehirde yani ankarada hiç arkadaşım yok

alış verişe bile tek gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…