Arkadaşı olmayanlar

kızlar ben şimdi çıkıyorum akşama belki tekrar girebilirim
bol bol muhabbet edin okuması güzel oluyor

İste bugün öğleden sonra kontrolü var bakalım ne kadar almış bende sürekli olmadıgı için kafama takmamaya çalışıyorum canım ins bı sorun yoktur... evet canım Fransa... Allah kabul etsin hayirlisiyla giderler ins canım... Darısı bizlere ins

Canım annemlerde fransadan yazıldılar istanbuldan çarşamba günü uçacaklar.İnşallah bizlerede nasip olur gitmek.Bebişin durumunu merak ederim gelince haber ver muhakkak.Bu arada yaşın kaçtı??Bende unutkanlık çokta kusura bakma.

Âmin canım hayirlisiyla gidip gelirler ins bizimkilerde cuma gunü gidicekler ins... Saol tatlım haber veririm yasım 23 e girdim canım seninki 22 diye hatırlıyorum doğrumu :))

Elbette öyle insanların konuşup derdini anlatacağı,fikir alacağı insanlara ihtiyacı oluyor.
Asinaz iyiyim sağol sen nasılsın

Bendede aynı sorun vardı genç yaşlarımda sonra ortamlarda kendini kanıtladıkça arkadaş çevren oluşyuor canım :)

Selam kızlar bizimki yine geceyi gündüz sanıp uyanık kalmak istiyo ve bende onu uyutmaya çalışıyorum tabi
Gokbencim biraz geç oldu ama tatlım Dr muz normal yeşil kaka dedi arada bı okuyuşa sorun yok dedi kilo aliminada iyi dedi kusuyomu diye sordu yok dedim Perşembe yine gel dedi aşısı var kızımın teyzesi iki bacağından yavrum çok canı yanicakmi acaba.. Sen nasılsın bugün zamanın olurmu bete girmeye yarimn gidiyo annenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…