Alıştı canım kızım okuluna mutlu oluyor giittiğinde.Benimde kızımın kakasında yeşillik olurdu bende araştordım aynen bunları söylüyorlar ama ben sorun yaşamadım bu konuda o yüzden üstünde durmadım.Aylık kilo alımını takip et canım ama 3-4 aydan sonra kilo alımı düşebiliyor bunu sakın kendine bağlama bu çok normal ilk zamanlar 800 gr 1 kilo alırken daha sonra 400 lere kadar düşüyor.Canım siz fransadamı yaşıyorsunuz??Benim annemlerde gidecek hacca bende devamlı onlara gidip duruyorum ondan çok giremedim bu aralar kk ya.
günaydın kızlar...
birkaç gündür gelememiştim
semese cim kızın umarım iyileşir
aaay cım sen açıköğretim liseydin değil mi?
Vazgeçtin değil mı çalışmaktan okulun bitmesine ne kadar var daha
İste bugün öğleden sonra kontrolü var bakalım ne kadar almış bende sürekli olmadıgı için kafama takmamaya çalışıyorum canım ins bı sorun yoktur... evet canım Fransa... Allah kabul etsin hayirlisiyla giderler ins canım... Darısı bizlere ins
Canım annemlerde fransadan yazıldılar istanbuldan çarşamba günü uçacaklar.İnşallah bizlerede nasip olur gitmek.Bebişin durumunu merak ederim gelince haber ver muhakkak.Bu arada yaşın kaçtı??Bende unutkanlık çokta kusura bakma.
evet vazgeçmiştim 1 buçuk 2 sene kadar var
Âmin canım hayirlisiyla gidip gelirler ins bizimkilerde cuma gunü gidicekler ins... Saol tatlım haber veririm yasım 23 e girdim canım seninki 22 diye hatırlıyorum doğrumu :))
Merhaba merhaba merhaba :)
Merhaba merhaba merhaba :)
Hakkında hayırlısı olsun ins canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?