Arkadaşı olmayanlar

Canım kızın için sevindim.Aşı da ağlıyorlar haliyle biz geçenlerde tam 3 aşı birden olduk ve bayağı acıtan aşılardı.Hemen kaldırıp kucağına alıp sarıldın mı meleklerimiz karşılık veriyor bize susuyorlar hemen.Canım annemler bugün sabah ezanıyla bindiler uçağa.İstanbula gidecekler çarşamba günü de istanbuldan kafileye katılacaklar.

Saol canım... Allah yardımcıları olsun ins güzel bı duygu değilmi kızı olarak eminim çok mutlusundur

Saol canım... Allah yardımcıları olsun ins güzel bı duygu değilmi kızı olarak eminim çok mutlusundur

Evet çok güzel bir duygu.Annem çok istiyordu onun için çok seviniyorum.Hayatta çok mutlu olamadı ama bu hac sevinci gözlerinden bile belli oluyor.İnşallah bizlerede nasip olur bu duygu.

Evet çok güzel bir duygu.Annem çok istiyordu onun için çok seviniyorum.Hayatta çok mutlu olamadı ama bu hac sevinci gözlerinden bile belli oluyor.İnşallah bizlerede nasip olur bu duygu.

Ne güzel nasip olmuş gitmek bende çok seviniyorum gidenleri duydukca kendi gidişimi hayal ediyorum bazen ins bizlerede nasip olur Fransa'dan nasıl gidiyolar canım burda bı yakininizlami

Ne güzel nasip olmuş gitmek bende çok seviniyorum gidenleri duydukca kendi gidişimi hayal ediyorum bazen ins bizlerede nasip olur Fransa'dan nasıl gidiyolar canım burda bı yakininizlami

Canım annem ikinci evliliğini yaptı.Yaptığı kişide fransadan emekli burda yaşıyorlar.Ondan dolayı fransa üzerinden gidiyorlar hacca.

normalde arkadaşım çok ama burda pek yok ( bende aranıza katılabilirim sanırım değil miii

üniversiteyi bitirdim şimdi iş arama sürecindeyim kpss falan.. gerçek hayatta çevremde okadar yalancı,çıkarcı arkadaşlarım varmış ki burası oyüzden buderte iyi gelicek bi yer gibi geldi

üniversiteyi bitirdim şimdi iş arama sürecindeyim kpss falan.. gerçek hayatta çevremde okadar yalancı,çıkarcı arkadaşlarım varmış ki burası oyüzden buderte iyi gelicek bi yer gibi geldi

Gerçek hayat ya da burası kötü insan her yerde kötü maalesef.Hangi bölümü bitirdin??

kamuyönetimi bitirdim .. doğru kötü olan burdada kötü ama insan herzaman tanıdığı insanlarla çok dertleşemiyor.sırrını fln verirken tedirgin oluyor.burdada olsa yazarak rahatlıyoruz sonuçta.oyüzden çok sevindim burda sizlerle tanıştığıma

Evet o konuda haklısın her dert tanıdıkla paylaşılmıyor maalesef.Kk yı bende çok seviyorum her an sorup danışabileceğimiz insanlar oluyor.
Kamu yönetimi okuyunca hangi alanda çalışıyor??

devlette bi kurumda bankalarda bunlarda iş bulamazsam özel sektörde:18: burda bol bol dertleşicez demekki. nede olsa dert çok..aşk yok iş yok

Dertleşiriz tabi.Konuşacak kimsenin olmamasını benden iyi kimse bilmez herhalde.
Şu konu çok canımı sıkıyor o kadar üniversite mezunu insan var ama çoğu işsiz çok içim acıyor bu konuda.

kızlar bugün açıköğretimin sınavsız 2. üniversite olanağını kullanarak ilahiyata kayıt yaptırdım

hayırlı olsun :))

ben de geldim
benim de erkek arkadaşımdan başka dostum yok
ne zaman derdim ols aonun kafasını şişiyorum
şimdi buraya geldim
birbirmizin derdini dinleyelim..

aaay : burdan devam edelim canım
ya benim ne kilomla ne boyumla problemim var aslında
annem de erkek arkadaşım da beğeniyor beni böyle
ama bu küçük gösterme muhabbeti bunalttı beni
hele de böyle rencide edilmek !!
akşama topluca yemeğe gideceğiz
yemek bitse de eve gidip rahatça ağlasam !!

evet ya çok küçük gösteriyoruz haklısın canım hoşgeldin canım bende arkadaşlıktan yana dertliyim arkadaşım yok konusup dertleşeceğim

Hoşgeldinn.Benimde tek bir arkadaşım var o da benle aynı yaşıt ve erken evlendi 2 oğlu var ama bakarsan 14-15 yaşlarında gösteriyor.Öyleki eşinin yanında falan gördüklerinde kardeşin mi diyorlar.Arkadaşımda çok rahatsız bu durumdan çok üzülüyor.Oğlu okula başlayacak ama utanıyor velisi sen misin dicekler diye o derece küçük gösteriyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…