Selam kızlar bizimki yine geceyi gündüz sanıp uyanık kalmak istiyo ve bende onu uyutmaya çalışıyorum tabi
Gokbencim biraz geç oldu ama tatlım Dr muz normal yeşil kaka dedi arada bı okuyuşa sorun yok dedi kilo aliminada iyi dedi kusuyomu diye sordu yok dedim Perşembe yine gel dedi aşısı var kızımın teyzesi iki bacağından yavrum çok canı yanicakmi acaba.. Sen nasılsın bugün zamanın olurmu bete girmeye yarimn gidiyo annenler
Canım kızın için sevindim.Aşı da ağlıyorlar haliyle biz geçenlerde tam 3 aşı birden olduk ve bayağı acıtan aşılardı.Hemen kaldırıp kucağına alıp sarıldın mı meleklerimiz karşılık veriyor bize susuyorlar hemen.Canım annemler bugün sabah ezanıyla bindiler uçağa.İstanbula gidecekler çarşamba günü de istanbuldan kafileye katılacaklar.
Saol canım... Allah yardımcıları olsun ins güzel bı duygu değilmi kızı olarak eminim çok mutlusundur
Evet çok güzel bir duygu.Annem çok istiyordu onun için çok seviniyorum.Hayatta çok mutlu olamadı ama bu hac sevinci gözlerinden bile belli oluyor.İnşallah bizlerede nasip olur bu duygu.
Ne güzel nasip olmuş gitmek bende çok seviniyorum gidenleri duydukca kendi gidişimi hayal ediyorum bazen ins bizlerede nasip olur Fransa'dan nasıl gidiyolar canım burda bı yakininizlami
normalde arkadaşım çok ama burda pek yok( bende aranıza katılabilirim sanırım değil miii
üniversiteyi bitirdim şimdi iş arama sürecindeyim kpss falan.. gerçek hayatta çevremde okadar yalancı,çıkarcı arkadaşlarım varmış ki burası oyüzden buderte iyi gelicek bi yer gibi geldi
kamuyönetimi bitirdim .. doğru kötü olan burdada kötü ama insan herzaman tanıdığı insanlarla çok dertleşemiyor.sırrını fln verirken tedirgin oluyor.burdada olsa yazarak rahatlıyoruz sonuçta.oyüzden çok sevindim burda sizlerle tanıştığıma
kızlar bugün açıköğretimin sınavsız 2. üniversite olanağını kullanarak ilahiyata kayıt yaptırdım
hayırlı olsun :))
normalde arkadaşım çok ama burda pek yok( bende aranıza katılabilirim sanırım değil miii
ben de geldim
benim de erkek arkadaşımdan başka dostum yok
ne zaman derdim ols aonun kafasını şişiyorum
şimdi buraya geldim
birbirmizin derdini dinleyelim..
aaay : burdan devam edelim canım
ya benim ne kilomla ne boyumla problemim var aslında
annem de erkek arkadaşım da beğeniyor beni böyle
ama bu küçük gösterme muhabbeti bunalttı beni
hele de böyle rencide edilmek !!
akşama topluca yemeğe gideceğiz
yemek bitse de eve gidip rahatça ağlasam !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?