Ben de 'kendini yalnız hissedenler'denim
Arkadaşım hem var hem yok gibi...
Ben de 'kendini yalnız hissedenler'denim
Arkadaşım hem var hem yok gibi...
Hoşbuldum kızlar, nasılsınız?
teşekkürler siz nasılsınız
İyiyim Allah'a şükür, temizlik yapıyorum:)
Kızlar nasılsınız.Semese nerelerde acaba?Bebeğinden fırsat bulupda giremedi herhalde bu aralar
iyi akşamlar canım bebeğin ne kadarlık allah analı babalı büyütsün çok tatlıdır şimdi o
Saol tatlım Allah isteyen herkese nasip etsin ins 2 aylık daha teyzesi daha çok yeni :)))
amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin evet ya çok tatlı oluyorlar allah bağışlasın yavrunuzu sıkıp öpcen şimdi onu insan kıyamıyor
evet bıraz daha ıyıyım canım gene ış buldum ayagıma geldı ama sesımı cıkarmıyorum
Selam kızlar kaç gündür giremiyorum bilmiyorum inanın nasılsiniz moraller nasıl
Gokbencim nasılsın tatlım aynen bebeğimiz uğraşmamdan giremedim bu aralar bide kv ler haca gidicekler gelen giden misafir bı tarafta bebeğim bı tarafta onlar bide geceleri bı huysuzluk çıktı uyumak istemiyor yavrum bı türlü çok yorgun hissediyorum kendimi Allahtan esim 3 gündür evdede melekle genelde esim ilgileniyor zombiye dönüştüm iyice bide tatlım kızımın bir iki sefer kakasinda biraz yeşillik farkettim netten araştırdım kimisi doymadigini gösterir diyo kimisi çok yediğini gösterir diyo kimisi bağırsakları gelişiyor normal diyo hangisine inanacagimi bilemedim doymuyor mu acaba diye kaygilaniyorum çok öyle yani senin kızın alistimi okula fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?