Arkadaşı olmayanlar

Kızlar nasılsınız.Semese nerelerde acaba?Bebeğinden fırsat bulupda giremedi herhalde bu aralar

Kızlar nasılsınız.Semese nerelerde acaba?Bebeğinden fırsat bulupda giremedi herhalde bu aralar

Selam kızlar kaç gündür giremiyorum bilmiyorum inanın nasılsiniz moraller nasıl

Gokbencim nasılsın tatlım aynen bebeğimiz uğraşmamdan giremedim bu aralar bide kv ler haca gidicekler gelen giden misafir bı tarafta bebeğim bı tarafta onlar bide geceleri bı huysuzluk çıktı uyumak istemiyor yavrum bı türlü çok yorgun hissediyorum kendimi Allahtan esim 3 gündür evdede melekle genelde esim ilgileniyor zombiye dönüştüm iyice bide tatlım kızımın bir iki sefer kakasinda biraz yeşillik farkettim netten araştırdım kimisi doymadigini gösterir diyo kimisi çok yediğini gösterir diyo kimisi bağırsakları gelişiyor normal diyo hangisine inanacagimi bilemedim doymuyor mu acaba diye kaygilaniyorum çok öyle yani senin kızın alistimi okula fıstık

Son düzenleme:
iyi akşamlar canım bebeğin ne kadarlık allah analı babalı büyütsün çok tatlıdır şimdi o

kızlar benim de adamakıllı arkadaşım yok ciddi anlamda yalnızım.sohbet etmeyi unuttum desem yeridir.Allahtan ki çalışıyorum yoksa kafayı yerim herhalde

Saol tatlım Allah isteyen herkese nasip etsin ins 2 aylık daha teyzesi daha çok yeni :)))

amin canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin evet ya çok tatlı oluyorlar allah bağışlasın yavrunuzu sıkıp öpcen şimdi onu insan kıyamıyor

evet bıraz daha ıyıyım canım gene ış buldum ayagıma geldı ama sesımı cıkarmıyorum

Alıştı canım kızım okuluna mutlu oluyor giittiğinde.Benimde kızımın kakasında yeşillik olurdu bende araştordım aynen bunları söylüyorlar ama ben sorun yaşamadım bu konuda o yüzden üstünde durmadım.Aylık kilo alımını takip et canım ama 3-4 aydan sonra kilo alımı düşebiliyor bunu sakın kendine bağlama bu çok normal ilk zamanlar 800 gr 1 kilo alırken daha sonra 400 lere kadar düşüyor.Canım siz fransadamı yaşıyorsunuz??Benim annemlerde gidecek hacca bende devamlı onlara gidip duruyorum ondan çok giremedim bu aralar kk ya.

günaydın kızlar...
birkaç gündür gelememiştim
semese cim kızın umarım iyileşir
aaay cım sen açıköğretim liseydin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…