Arkadaşı olmayanlar

günaydın canım
inş. kızın hemen alışır ben evdeyim bugün bakalım

Günaydın :)

Yeni bir konu açtım yadımcı olur musunuz?

Konumun adı Logo Avı Oyunuma Yardım Edin Lütfen

slm kızlar bu topik geçenlerde dikkatimi çekti çok güzel olmuş açanın ellerine sağlık bende bu aralar arkadaşsız kaldım sanırım zaten ailemden çok uzaktayım bu elin memeleketinde de kimse yok çalışırken bir kaç tane vardı ama şuan ücretsiz izinde olduğumdan çok yalnızımmmmmm....

Hoşgeldin yalnızlar grubuna:)) doğum falan mı yaptın neden izindesin??

günaydın herkese geldim geldim gene yettim size bahsettıgım işte giyimdi ama olmadı bak bügün gitmedim işe çıktım kadın aramadı bile öbür elemanı arıyordu nerdesin diye çok sinir oldum demek istemiyormuş beni nese artık ailemle tartıstım mutsuzum bugun çalışcak çaba yok sende bır suru sölendi hiç sesimi çıkardım otur evin hizmetçisi ol dedi çok gücüme gitti benimde konusmucam evinin tmizligini yaptım işe gitmiceksem evde ezcekmiş bida iş yok dedi zaten çalışmıcam derslerime sarılcam artık karar verdim kafanızı şişirdim kusura bakmayın

hoşgeldiniz....

Üzülme tatlım olur böyle seyler sinirle söylenmiş seylerdir belki sen hem okuyup hem calismakmi istiyorum ben onu anlamadım

Üzülme tatlım olur böyle seyler sinirle söylenmiş seylerdir belki sen hem okuyup hem calismakmi istiyorum ben onu anlamadım

işte bir anne nasıl sölerki bunu öle düşünmüştüm ama olmadı kendi haçlıgımı çıkarmak istemiştim kontor falan gıbı her zaman alamıyorum sıkıntı oluyor mahcup oluyorum ne bilim zoruma gıttı benım aartık iyice derslerime sarılcam okulumu bitircem

Evet tatlım en iyisi okulunu bitir ve bu zaman içerisinde kimsenin senin moralini motivasyonunu bozmasına izin verme canım Allah yardımcın olsun

Evet tatlım en iyisi okulunu bitir ve bu zaman içerisinde kimsenin senin moralini motivasyonunu bozmasına izin verme canım Allah yardımcın olsun

sagol canım bende aynen öle düşünüyorum kimse için üzülmücem artık değmezmiş evlatta olsan umrlarında değilsin hayat benim üzülmücem

aaaay canım böyle düşünme.Onlar seni düşündüğü için öyle söylüyorlardır.Genelde annelerin söylediği şeydir bu okumazsan evde temizlikçilik yaparsın falan derler klasik sözleridir bu.Sen moralini üzme canım senin iyiliğin için söyleniyor

aaay canım üzme kendini boşver anneninde morali bozuk anına denk gelmştir
anne kız arasında olur böyle şeyler
hakkında hyırlısı olsun

herkese günaydın kızlar
keyifler nasıl bakalım

inşallah öledir gerçi bgun iyiyz nazar değmesin moralim bozuktu iki gün bide ben sinirliyim bu sinirin üstüne iş teklifi geliyor a101 den geldi gene sansım acık ama çalışmıcam yok evde oturcam tartışmaya niyetim yok hiç aksi gibi telefonda gidiyor kulaklık bozuldu üst üste geliyr hersey

Son düzenleme:

Zaten öyle olur canım geldimi herşey üst üste gelir.Üzme kendini herşey gelir geçer.Bu günlerine baktığın zaman gülersin bunlara mı kederlenmişim diye.Bugün nedense çok yorgunum.Reglimde gelmiyor onun siniri de üstümde zavallı eşimden çıkartıyorum hıncımı

yazık napsın idare etsın oda senı canım hep bzmı ıdare etcez

Ben de 'kendini yalnız hissedenler'denim
Arkadaşım hem var hem yok gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…