Arkadaşı olmayanlar

eee kızlar aşağıda isminiz var ama hayalet takılıyorsunuz gelinde biraz sohbet edelim ne yaptınız bugün

Bende kızları yatırdım.Uyusammı uyanık mı dursam tereddütteyim.Yorgun bir halde nefes almaya çalışıyorum :)))

Berceste00 face de sorayım dedim herkese ismin anlamını bilen var mı diye.Arkadaşlar hemen 3 mü geliyor diye hücum ettiler.İnanmıyorlarda bana 3. gelecek sanıyorlar :)))

o zaman bu günlük hepimize bu kadr yetsin yarın kaldığımız yerden devam edelim

saol ilgilendiğiniz için kızlar
ben hamdolsun kendimi beğeniyorum, şikayetçi değillim ne boyumdan ne kilomdan
ama işte bugün resmen rencide edildim küçük gösterdiğim için
ama akşam yemekte özür diledi benden olay tatlıya bağlandı yani :))
artık bi derdim olursa sizdeyim sevdim bu topiği
malum benim de hiç dostum yok
artık yok.. hiç dostum kalmadı

derdin oldugunda değil sadece her zaman bekleriz

İyiz çok şükür canım burda havalar öyle sogukki kaloriferleride yakmadılar ayın 15. De yancakmis usutcek diye çok korkuyorum

Emzir canım sen bol bol.Grip bile olsan emzir,bebeğe ilaç yerine gelirmiş anne sütü.
Bende patlıcan aldım bol bol onları közleyip buzluğa koymak istiyorum amakızla bi iş yapıyorum bi oturuyorum,hiç başlamasam daha iyiydi :)))

Ah tatlım yakın olsakda birbirimize yardım etsek Burdaki dostluğu taşısak hayata ne güzel olurdu bı gün senin ısı yapardık bı gün benim :)))

Ah tatlım yakın olsakda birbirimize yardım etsek Burdaki dostluğu taşısak hayata ne güzel olurdu bı gün senin ısı yapardık bı gün benim :)))

Ne güzel olurdu valla ya.Bayılıyorum bazı komşular var hergün birinde mantı yapıp paylaşıyorlar.Bizde dost olurduk ne güzel

Ne güzel olurdu valla ya.Bayılıyorum bazı komşular var hergün birinde mantı yapıp paylaşıyorlar.Bizde dost olurduk ne güzel

Evet tatlım ne iyi olurdu mantiyida bı güzel sıkarım ki kayserili olarak :)))

Ayyyy cim sen neden iyi sayılırsın Canın sıkkın sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…