Evet o kadar çok formalite varki çok ugrastiriyolar aslında gelmesinler diye ellerinden geleni yapiyolar burda bı süre yasaması gerekiyor canım kardesinin dil kursuna gitmesi gerekiyor yaklaşık 4-5 ay ondan sonra uygun görürlerse veriyolar 1 yıllık oda her yıl tekrarlanıyor işlemler 3 yıl boyunca ev tutmak da ayrı tabi o kadar zor ki burda ev kurmak biz 2. Aydan beri bekliyoruz ev çıksın diye daha cikicak oda çıkarsa annenin oturumu varmi canım
Yok canım annemin oturumu.Oturum iznini zaten annem kendisi için almayı düşünüyordu,çocuğu da yararlanabilir diye düşünüyordu ama dediğin gibi fil öğrenmesi vs çok formalitesi var.Annemde vazgeçti zaten bu sebeplerden dolayı.
EVet tatlım uğraşmaya değcek bı yararı yok keske bende hiç gelmemiş ve hiç tanımamış olsaydım
bugun canım cok sıkkın kızlar komsumuz vardı öncede grer çıkardım yenı gelın geldı apartmana unutuldum ben onla gırıp çıkmaya basladılar kahve ıcıyorlar cagırmazlar demekkı zaten ıstenmyrmusum canım sıkıldı yalnız kaldım ıyıce bende gıdıp gelmek ısterdım unutttular benı baska gırdıgım kmsemde yok arkadasım öle buraya her zaman gıremıyorum
Canım bir gün o iki komşunu da sen evine davet et.Yeni gelin gelmiş bak ne güzel bu vesile olur.İkisi de davet et annene rica et birşeyler hazırlayın iyi olur.Bir dene bence bunu.
günaydın bende mutluyum bugun telefonum gelıyor
ne güzel. telefon mu aldın ?
Geçmiş olsun canım yaa.Burdada havalar çok değişik ne giydireceğimizi şaşırdık çocuklara.Büyük kızım grip oldu bile.İnşallah küçüğe de geçmez.aaay canım bu arada hiçbirşeyi takma kafana inan bunlar dert bile değil.Boşver de geç demekki kişiliği sağlam birisi değilmiş.
Geçmiş olsun canım yaa.Burdada havalar çok değişik ne giydireceğimizi şaşırdık çocuklara.Büyük kızım grip oldu bile.İnşallah küçüğe de geçmez.aaay canım bu arada hiçbirşeyi takma kafana inan bunlar dert bile değil.Boşver de geç demekki kişiliği sağlam birisi değilmiş.
Günaydın kızlar Nasilsiniz
Teşekkürler gokbencim bı türlü geçmesi esim ben kızım 3 ümüzde gribimiz onlarla uğraşmaktan kendimi unuttum bide dün ası vurdurduk meleğime hastalıkla üst üste geldi sen nasılsın canım dış cikariyomu küçük
Ayyyycim hiç takma kafana sende biraz geri dur farkedip soracaklardir sende ben değil hız dersin anlarlar ama yinede tatlı canını sıktığına değmez
Günaydın kızlar Nasilsiniz
Teşekkürler gokbencim bı türlü geçmesi esim ben kızım 3 ümüzde gribimiz onlarla uğraşmaktan kendimi unuttum bide dün ası vurdurduk meleğime hastalıkla üst üste geldi sen nasılsın canım dış cikariyomu küçük
Ayyyycim hiç takma kafana sende biraz geri dur farkedip soracaklardir sende ben değil hız dersin anlarlar ama yinede tatlı canını sıktığına değmez
Canım bizimde durumumuz seninkinden farklı değil.Ben küçük kızım büyüm kızım hepimiz grip olduk.Evde yatıyoruz devamlı.Öyleki buraya bile yazacak dermanım yok sen sordun diye yazayım dedim canım.Bugün tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum doktorun verdiği ilaçlar etki etmedi.Hasta olunca ev evlikten çıktı ona da canım sıkılıyor of ya
Gecmis olsun tatlım yavrular hasta olmasa biz neyse atlatıyoruz bı sekilde gerçi bizden yine onlara bulasiyoda ins sizde bizde bı an önce atlatiriz canım evi bosver ben bosverdim valla napiym yapabildiğim kadar yapıyorum bende dün ilaç aldım Dr dan ama içip icmemekte kararsızım hani derlerya ilaçla 7 gün ilacsiz 1 hafta da gecer diye sütten bebeğim rahatsız olurmu diye içmedim daha
Ayyy cim kendini biraz geri çekince anlarlar diye düşünüyorum anlamışlar mı da çarşıya gidelim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?