Arkadaşı olmayanlar

selam kizlar bende gelebilirmiyim araniza. benimde hic arkadasim yok

Tünaydın kızlar hepinize.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bugün pazarım vardı oraya gittim şimdi geldim.napıyorsunuz bakalım??

selam canlarım benide alın aranıza hepimizin derdi aynı bende arkadaş istiyorum kız arkadaşın yerini hiç bişey tutmuyor ziraat mühendisiyim atama bekliyorum evliyim ve konyada yaşıyorum hadi tanışıp kaynaşalım

Hoşgeldinn.Ben de evliyim 2 kızım var antalyada yaşıyorum.

Belim ağrıyor canım ama gene de iyiym şükürler olsun.Sen nasılsın?

Gecmis olsun canım patlicanlarla uğraşırken çok mü yordun kendini bende iyim canım saglık Ocağı'na gittik kizimla tarttirmak için yeni geldik iste...

Aynen bende evliyim ana okulu ogretmeniyim Fransa'da yasıyorum suan çalışmıyorum 2 aylık bı kızım var :)))

Canım belimde skolyoz ve sinir sıkışması var ayakta durmaya gelmiyor hiç.İşlerimi dinlene dinlene yapmak zorundayım.Genede çok şükür iyiyim.Ya canım sana birşey soracağım.Fransa da oturma izni alınmasının ne gibi faydaları vardır??

Gecmis olsun canım aman dikkat et bosver isler bekler sen saglıgına dikkat et tattlim...

Fransada oturma izni almanın faydaları kisiden kisiye degisiyo aslında tatlım oturma izni almak demek burda resmi olmak demek hak sahibi olmak demek sigortasından emekliliğinden calışma hakkından cocuk parasından yararlanmak demek cnm bide burda 5 yıl boyunca bı sorun çıkmadan durunca vatandaşlık hakkın doğuyor oda var

Canım kardeşim varda lise 3 de.Annem ona faydası olur diye bir ara oturma izni almayı düşündü de bayağı formalite gerekiyormuş.Orda ev tutulacakmış gibi bazı şeyler işte.

Canım kardeşim varda lise 3 de.Annem ona faydası olur diye bir ara oturma izni almayı düşündü de bayağı formalite gerekiyormuş.Orda ev tutulacakmış gibi bazı şeyler işte.

Evet o kadar çok formalite varki çok ugrastiriyolar aslında gelmesinler diye ellerinden geleni yapiyolar burda bı süre yasaması gerekiyor canım kardesinin dil kursuna gitmesi gerekiyor yaklaşık 4-5 ay ondan sonra uygun görürlerse veriyolar 1 yıllık oda her yıl tekrarlanıyor işlemler 3 yıl boyunca ev tutmak da ayrı tabi o kadar zor ki burda ev kurmak biz 2. Aydan beri bekliyoruz ev çıksın diye daha cikicak oda çıkarsa annenin oturumu varmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…