Tünaydın kızlar hepinize.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bugün pazarım vardı oraya gittim şimdi geldim.napıyorsunuz bakalım??
selam canlarım benide alın aranıza hepimizin derdi aynı bende arkadaş istiyorum kız arkadaşın yerini hiç bişey tutmuyor ziraat mühendisiyim atama bekliyorum evliyim ve konyada yaşıyorum hadi tanışıp kaynaşalım
Hosgeldin gokbencim nasılsın
Yeni arkadaslar hosgeldiniz
Belim ağrıyor canım ama gene de iyiym şükürler olsun.Sen nasılsın?
Hoşgeldinn.Ben de evliyim 2 kızım var antalyada yaşıyorum.
Gecmis olsun canım patlicanlarla uğraşırken çok mü yordun kendini bende iyim canım saglık Ocağı'na gittik kizimla tarttirmak için yeni geldik iste...
Aynen bende evliyim ana okulu ogretmeniyim Fransa'da yasıyorum suan çalışmıyorum 2 aylık bı kızım var :)))
hoşbuldum bebişlerini Allah bağışlasın kaç yaşlarındalar? sen neler yapıyosun?
Canım belimde skolyoz ve sinir sıkışması var ayakta durmaya gelmiyor hiç.İşlerimi dinlene dinlene yapmak zorundayım.Genede çok şükür iyiyim.Ya canım sana birşey soracağım.Fransa da oturma izni alınmasının ne gibi faydaları vardır??
Gecmis olsun canım aman dikkat et bosver isler bekler sen saglıgına dikkat et tattlim...
Fransada oturma izni almanın faydaları kisiden kisiye degisiyo aslında tatlım oturma izni almak demek burda resmi olmak demek hak sahibi olmak demek sigortasından emekliliğinden calışma hakkından cocuk parasından yararlanmak demek cnm bide burda 5 yıl boyunca bı sorun çıkmadan durunca vatandaşlık hakkın doğuyor oda var
yeni gelenler hoşgeldiniz nasılsınız kızlar
Çok şükür canım sen nasılsın
Canım kardeşim varda lise 3 de.Annem ona faydası olur diye bir ara oturma izni almayı düşündü de bayağı formalite gerekiyormuş.Orda ev tutulacakmış gibi bazı şeyler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?