Arkadaşı olmayanlar

Canım erkeklerdeki sorumluluk kavramları bizimkinden çok farklı.Beraber oturmak gerçekten zor seni bu konuda rahatlatması lazımken seni üzüyor bu halinle.Sana karşı kötü davranışları var mı canım?

Canım erkeklerdeki sorumluluk kavramları bizimkinden çok farklı.Beraber oturmak gerçekten zor seni bu konuda rahatlatması lazımken seni üzüyor bu halinle.Sana karşı kötü davranışları var mı canım?

Yok Tatlım çok şükür tatlı dilli bı şiddet falan olmadı ama acayip ağır kanlı ve rahat bu beni sınır ediyo aslında bence sorun annesi alıştırmış bunu 35 yasına gelmiş hala annesi pesini bırakmıyor bende bu yüzden hoslanmiyorumya off aklıma geldikçe bile sınır oluyorum

bende yalnızım:
evde iş güç biraz zaman harcatıyor ama insan bir dost iki muhabbet edecek birini arıyor benim arkadaş olmamda sorun yok ta kendimi insanlarla dost oldum zannediyorum ama bi bakıyorum ne arayan ne soran oluyor bari ben arayayım diyorum tele bakmaya bile tenezzül eden yok. o yuzden biraz kırgınım çevremdekilere o yüzden de içime kapandım iyice napıım bi dost bi arkadaş istemek yanlış mı bakıyorumda annemin bile ne candan arkadaşları var kıskanıyorum bazennn bende oyle istıyorumm ...

gerçekten bu sorun hep oluyor..bir ara bende öyleydim..hep ben arayıp ben soruyordum..millet ortada yoktu..bende bıraktım sonradan..ondan şimdi tek tük ki oda uzakta arkadaş işte kaldı..üzülme boşver ya.öyle yapışmış kalmış onlara muhtaç gibi olcağına böyle kal daha iyi..

İyi bayramlar herkese canlar.Semese canım inanki seni anlıyorum.Benimde şuan abim burda ve aynen enin dediğin gibi.Evlenince ne yapacak bilmiyorum.Sen dediğinde yapıyorsa boşver akıl edemiyordur belki.Bazı erkekler ince düşünemez sen yapması gerekenleri güzel dille söyle canım yapar sanıyorum.Biliyorum söylemeden yapsın istiyorsun ama bunu düşünmelerini beklemek bizi yıpratır sadece.

Haklisin tatlim yapcak bise varmi ki baska zaten senin yavrular nasil canim bayram nasil geciyor

Yoğun geçiyor canım ya abim kardeşim falan bende.kk ya bile çok bakamadım birkaç gündür.Sen nasılsın eşinle aranız nasıl canım?

O yoğunluk bile çok güzel canım ben öyle özledim ki kalabalık bayramları burda kimse gidip gelmiyor bekliyorum biri gelse biz gitsek bayramlaşsak diye ama malesef esimle aram ona göre benim sorun yaptıgım seyler önemsiz geldigi için ona göre iyiz bana gorede bişeylerin üstünü kapatırsam iyiz iste tatlım gecen sert çıktım biraz bağırdım çağırdım falan şimdi arada bı gelip ben bakarım meleğe sen yap diyo bügünde kahvaltıya krep yapmış ben emzirirken meleği içimden dedim bu erkekler iyi sözden anlamiyolarmi diye

arkadaşlarr sizede burda bir sorayım diye düşündüm..olur ya belki biliyorsunuzdur..konya yada mersinde vakıf bank nerde biliyormusunz? ben ne konyayı ne mersini biliyorum..fakat bulunduğum yere en yakın iller orada..burda vakıf yok ondan ya mersin ya konya olacak..mersin yada konyanın otogarına en yakın yeri tarif ederseniz birde ii olur..birde konyada yada mersinde anadolu ü. açıköğretim bürosu nerede acaba? yani bari gelmişken tüm işlerimi bitireyim bir günde uzak gel git olmasıın..umarım biliyorsunuzdur...yani bana vakıf bank,büro ve kuş yemi için petshop lazım bu dediğim ilde bulacağım..yalnız biraz acil..

Canım ben iki şehri de bilmiyorum.

Semese canım mesajı görmemişim ya.Erkek milletime arada bi sert çıkmak iyi oluyor.Aaay nerelerde ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…