takma dicem takılıyor canım erkeklerın hepsi aynı suçlu hep kadınlar
Hakikaten ya sinirlerimi bbozdu iyice hem suçlu hem güçlü yoruldum bende istediği kadar trip yapsın bakalım nolcak
Canım erkeklerdeki sorumluluk kavramları bizimkinden çok farklı.Beraber oturmak gerçekten zor seni bu konuda rahatlatması lazımken seni üzüyor bu halinle.Sana karşı kötü davranışları var mı canım?
merhaba herkese..
bende yalnızımevdeyimde bütün gün canım sıkılıyor..
içime kapanık oldum ben..birde ben herkesle kolay anlaşamam yani yeni tanıştığım biriyle hemen samimi olamıyorum.bazıları hemen kanka oluverir ben öylede değilim..benimde hiç arkadaşım yok..yani nadir var ama aynı yerde değiliz onlar çok uzak ildeler ben kaldım böyle tek..çok sıkıcı yalnız kalmak yavv
bende yalnızım:
evde iş güç biraz zaman harcatıyor ama insan bir dost iki muhabbet edecek birini arıyor benim arkadaş olmamda sorun yok ta kendimi insanlarla dost oldum zannediyorum ama bi bakıyorum ne arayan ne soran oluyor bari ben arayayım diyorum tele bakmaya bile tenezzül eden yok. o yuzden biraz kırgınım çevremdekilere o yüzden de içime kapandım iyice napıım bi dost bi arkadaş istemek yanlış mı bakıyorumda annemin bile ne candan arkadaşları var kıskanıyorum bazennn bende oyle istıyorumm ...
İyi bayramlar herkese canlar.Semese canım inanki seni anlıyorum.Benimde şuan abim burda ve aynen enin dediğin gibi.Evlenince ne yapacak bilmiyorum.Sen dediğinde yapıyorsa boşver akıl edemiyordur belki.Bazı erkekler ince düşünemez sen yapması gerekenleri güzel dille söyle canım yapar sanıyorum.Biliyorum söylemeden yapsın istiyorsun ama bunu düşünmelerini beklemek bizi yıpratır sadece.
Haklisin tatlim yapcak bise varmi ki baska zaten senin yavrular nasil canim bayram nasil geciyor
İyiyim canım bende bayram uğraşla geçti hep.sen nasılsın???
Saol canim iyim cok sukur bende....
Ayyy nerelerdesin Bayram yogun geçiyor heralde
Yoğun geçiyor canım ya abim kardeşim falan bende.kk ya bile çok bakamadım birkaç gündür.Sen nasılsın eşinle aranız nasıl canım?
arkadaşlarr sizede burda bir sorayım diye düşündüm..olur ya belki biliyorsunuzdur..konya yada mersinde vakıf bank nerde biliyormusunz? ben ne konyayı ne mersini biliyorum..fakat bulunduğum yere en yakın iller orada..burda vakıf yok ondan ya mersin ya konya olacak..mersin yada konyanın otogarına en yakın yeri tarif ederseniz birde ii olur..birde konyada yada mersinde anadolu ü. açıköğretim bürosu nerede acaba? yani bari gelmişken tüm işlerimi bitireyim bir günde uzak gel git olmasıın..umarım biliyorsunuzdur...yani bana vakıf bank,büro ve kuş yemi için petshop lazım bu dediğim ilde bulacağım..yalnız biraz acil..
Semese canım mesajı görmemişim ya.Erkek milletime arada bi sert çıkmak iyi oluyor.Aaay nerelerde ki acaba?
Ben de geldim aranıza.
Hiç arkadaşım yok
Yaşadıklarımı paylaşabileceğim kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?