Arkadaşı olmayanlar

evet canım anlamışlar imalarımla anlattım bugun yenı gelındeydım hemn öbr kmsu mesaj atmış napıyosun orda dıye ıstenmedıgımı sanıyordum aslında yenı gelının suçuda yokki hepgıtmekı çagırmak istiyorum ama rahatsız olmasınlar dıye gıdemıyorum laflarında ımalarından bakıslarından alınıyorum hemen

Canım öyle alınganlık yapma boşver gitsin.Hayatta neler göreceksin yüzüne karşı laf söyleyecekler bile ama sen onları bile kafaya takmamayı öğreneceksin.Bunları hiç dert etme canım

Canım öyle alınganlık yapma boşver gitsin.Hayatta neler göreceksin yüzüne karşı laf söyleyecekler bile ama sen onları bile kafaya takmamayı öğreneceksin.Bunları hiç dert etme canım

evet gerçekten ilerde neler yasayacagım acaba kaldırabılcekmıyım

merhaba herkese..

bende yalnızım evdeyimde bütün gün canım sıkılıyor..

içime kapanık oldum ben..birde ben herkesle kolay anlaşamam yani yeni tanıştığım biriyle hemen samimi olamıyorum.bazıları hemen kanka oluverir ben öylede değilim..benimde hiç arkadaşım yok..yani nadir var ama aynı yerde değiliz onlar çok uzak ildeler ben kaldım böyle tek..çok sıkıcı yalnız kalmak yavv

Semese seni merak ettim ya

Gunaydın canım bu aralar hersey üst üste geliyo hastayim melek nisada hasta ası vuruldu ağlamalar mizmizlanmalar bunlar yetmiyyomus gibi esimle tartıştık gitmek istiyorum burdan o kadar sıkıldımki hersey ustuste geliyo annem yanımda olsa böyle olmazdı diyorum burda derdimi anlatabileceğim kimse yok bu bile beni okadar uzuyoki

Sende bizdensin o zaman canım :)) Bizde aynı durumdayız ve çözüm bulamıyoruz.En azından ben ((

Canım zaten öyle olur birşey geldimi üst üste gelir.Eşinle neden tartıştın ki canım? anlatmak istersen dinlerim,konuşabiliriz.

Sende bizdensin o zaman canım :)) Bizde aynı durumdayız ve çözüm bulamıyoruz.En azından ben ((

:)çok soğuk insanda değilim işte şu ilk görüşte samimi olamama durumu bu hale getiriyor..bendeki huy fena yani..diyelim bir yere gittim ama ilk defa gördüğüm insan işte konuşacak konu bile bulamam ben..ee gelde arkadaş ol yada samimi:) yani konuşuluyor diyelim ama gerisi gelmiyor yada..o konuştuğum insan sonra beni yolda görse ne olacak ki arkadaşmı sanki..yani kalırım tek böyle

Canım zaten öyle olur birşey geldimi üst üste gelir.Eşinle neden tartıştın ki canım? anlatmak istersen dinlerim,konuşabiliriz.

Yaa beni deli ediyo bı saate gelcem diye çıktı gecen 2.3 saat oldu geldi hani 1 saate gelcektin dedim 2 saat geciktim ne çarkı diyo hastayim halımı görüyor daha meleği emziriyorum göre göre çay doldururmusun bana diyo biraz yardım et bana diyorum söyle yapiym yapiyorumya diyor illa benmi soylicem görüyosun yapılacakları diyorum aynı hala sınır oluyorum ya dün saat 6 da Dr randevumuz vardı beyfendi eve geldiginde 6:15 di hazirlan Dr git demek buçuk oldu daha hala ben sucluyum sanki trip yapıyor sucunuda kabul etmiyo geç kalma sebebide arkadasinın yanına uğramış biliyodun Dr gidicegimizi diyorum cvp yok bide su ev meselesi tabi annenler gelmeden çıkmazsa ben tr ye gidicem dedim onada bozuldu biraz deli oluyorum görmek bile istemiyorum bu aralar haksizmiyim kızlar çıldırcam zaten burda kimsem yok bide o öyle yapınca canım iyice sıkılıyo

Bende senin gibiyim normalde sıcakkanlıyım konuşkanım ama ilk ortamda konuşamıyorum böyle olunca da negatif düşünce yaratıyoruz karşımızdakinde.Bu konuda kendine güvenen birileri bize akıl verse çok iyi olacak.

canım şimdi acil çıkmam gerekti gelince yazacağım.

takma dicem takılıyor canım erkeklerın hepsi aynı suçlu hep kadınlar

hoşgeldiniz yalnızlar kervanına o dert bendede var buyrun aramıza konuşalım sıkıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…