Sevinç üzüntü herşeyi paylaşabilirsiniz.Hoşgeldiniz bu arada.
Hoşbuldumm :) Teeşekkürler :)
Nerde yaşıyorsun?Okuyor musun çalışıyor musun?Biraz anlatır mısın kendini
Pekmezcim sana nasıl hitap edeceğimi bilemedim
Gel buradan konuşalım canım ben de konyalıyım
Konyadayımm. İkisi de değil lise bitti istediğim bölüme giremediğim için gitmedim üniye. Evdeyim şimdi hep hazrlanıyorum yine sınava
Hayırlısı olsun ya.İstediğin bölümü okuyamadıktan sonra üniversiteye gitmek anlamsız zaten.İyice çalışır hazırlanırsın
merhabalar arkadaşlar site içinde dolaşırken tek olmadığımı anladım.
benimde hiç ama hiç arkadaşım yok22 yaşındayım 4 yıl önce iş hayatına başladım çalıştığım muhasebe yoğun sukıcı ve uzun çalışma saatlerine sahip yaşım genç olduğu için çalıştığım yerde yaşımda biri yok (çalıştığım yer lise de staj yaptığım yer) hepsi abla ,abi koşusabileceğimiz ortak noktalar yok 7 yıl önce taşındık eskişehir e tüm akrabalarım konya da kaldı kuzenlerim le senede 2 kez anca görüşüyoruz tatil günüm yanlız pazar kah çarşıya annemle çıkıyorum kah evdeki işlerimi toparlıyorum (ütüm çamaşırlarım falan ) bir yanlız bir arkadaşım oldu o da bana yanlış yaptı yolumu ayırdım 2 erkek arkadaşım oldu 2 kez aldatıldım tek başıma olmaya karar verdim çok canım sıkılıyo çok mutsuzummmmmmmmmm
Aslında çok çalışır kazanırdım ama konyada eczacılık yokBabam da göndermem başka şehire dedi öyle olunca hevesim kaçtı benim de bıraktım son aylar çalışmayı
Eczacılık çok güzel bir meslek.Yakın illerde falan yok mu.Baban ona da mı izin vermez?
İçim rahat etmez benim her gün neler neler duyuyoruz allah korusun tecavüzler cinayetler vs. diyo. Tabi insanın başına geleceği varsa her yerde geliyo ama yakın ol içimiz rahat etsin der hep. Bunları gördükçe benim de gözüm korkuyo baya haliylee. Kuzenim var tıp bitirdi eczacılıkta para kazanamazsın dedi. Ben küçüklükten beri eczacı olmak istemişimdir çok hoşuma gider :) Diyetetiği de düşünmeye başladım artık
Valla kazanan eczacılıkda da kazanıyor ya tabi tıp benimde her zaman vazgeçilmezim olmuştur.Babanız kaygılarında haklı telaşlanıyorlar bizim için illa eczacılık diye tuttturmuyorsanız,konya büyük şehir çoğu bölüm vardır sanırım.
Valla diyetetik var o da özel. Benim istediğim 2 bölüm var zaten 2si de yok burda şaka gibi :)
Diyetetik ne onu anlamadım??
Beslenme ve diyetetik değil mi ki adı :26:
Diyetisyenlik meslek adı da bölümün adı diyetetik diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba
pekmezcim canım nasılsın gökben cim yaşın kaç tatlım kıyamam sıkma canını insanın çok zoruna giriyo aldatılmak o gün face de profiline baktım ilişkisi var yazıyo benden sır gibi sakladıgı ben tanışmak istediğimde enğellediği bir kız var dı profilinde görünce ekleyip mesaj attım orhanın nesi oluyorsun diye neden soruyorsun ben orhan ın evlenme teklifi ettiği kızım sen de eski sevgilisi olsa gerek dedi bütün hafta ruh gibiydimmmmm
İyiyim ben bikaç sorun dışında.. Bana çok saçma geldi ben orhanın evlenme teklifi ettiği kızım demesii. Canını acıtmak için böyle deme ihtimali var mı canım? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?