- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
İnsanoğlu tek eşli değildir içgüdüsel olarak ilkel benliği ağır basıyorsa yaparDemem o ki bi erkek neden bunu yapar ki
Siz mesela bunu neye dayandırarak bu şekilde yorumluyorsunuz, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.. Bu durum çok defa karşıma çıkıyor.. Geçen kuzenimin biri de dedi zaten 4 eşe kadar izin var, niye kabullenmiyorsunuz falan..(erkek kendisi)İnsanoğlu tek eşli değildir içgüdüsel olarak ilkel benliği ağır basıyorsa yapar
Kadın erkekte farketmez
Rica etsem kuzenine söyler misin , o iş öyle onların şeyinin keyfine göre olmuyor... 4 müş!Siz mesela bunu neye dayandırarak bu şekilde yorumluyorsunuz, gerçekten merak ettiğim için soruyorum.. Bu durum çok defa karşıma çıkıyor.. Geçen kuzenimin biri de dedi zaten 4 eşe kadar izin var, niye kabullenmiyorsunuz falan..(erkek kendisi)
Yolda ya da bir yerlerde gördüğüm mutlu eşlere sizin bahsettiğiniz açıdan bakınca sıkılıyorum, üzülüyorum, yakıştıramıyorum..
Bana göre bu ihanetlerin çok sık olması onların normal ve doğru olduğunu göstermez.. Çoğunluğun bu hatayı yaptığı anlamına gelir ki bu durumda insanlık ve toplum olarak fazlasıyla endişe verici bir durumdayız demektir.
BahaneHı şöyle de bişey var
Arkadasım cinsellik konusunda asırı muhafazakar yıllardır tanıdığım için biliyorum
Bi erkekle birliktelik te yaşamaz öpüşmez bile..
Ona göre cocuk onu bu yüzden aldatmıs
Cünkü bi kez öpmeye kalkısmıs arkadasım eliyle itmiş filan
Muhtemelen cinsellik ihtiyacını karsılıyordu diğer kızla
8 ay uzun bi zaman değil ki. Belki çok şey sıgdırdıkları için uzun geliyo sanaCocuk arkadasını sevmemiş filan yorumlar yapıyorsunuz kızlar bence de sevseydi 2.kişi olmazdı ilişkide..ama bi yandan da diyorum sevmese bikaçgün anca dayanır görüşür ayrılırlardı
Bunlar 8 ay yaşadı bence uzun zaman
Her yere birlikte gitti
Aileler tanısacaktı artık..bilmiyorum
Olabilir bence. Ama evlenene kadar bekleyememiş mi? Bunun hamileliği var dogumu var hastalıgı var. Bekleyen nasıl bekliyo. Diyorum ya çok şanslıymış kız.Hı şöyle de bişey var
Arkadasım cinsellik konusunda asırı muhafazakar yıllardır tanıdığım için biliyorum
Bi erkekle birliktelik te yaşamaz öpüşmez bile..
Ona göre cocuk onu bu yüzden aldatmıs
Cünkü bi kez öpmeye kalkısmıs arkadasım eliyle itmiş filan
Muhtemelen cinsellik ihtiyacını karsılıyordu diğer kızla
Cocuk arkadasını sevmemiş filan yorumlar yapıyorsunuz kızlar bence de sevseydi 2.kişi olmazdı ilişkide..ama bi yandan da diyorum sevmese bikaçgün anca dayanır görüşür ayrılırlardı
Bunlar 8 ay yaşadı bence uzun zaman
Her yere birlikte gitti
Aileler tanısacaktı artık..bilmiyorum
Nasil da bi çırpıda anlatmissiniz. Valla bana kurgu geldi.İyi geceler kızlar
En yakın arkadaşımın aldatıldıgını öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü..
Arkadaşımın 8aylık bir ilişkisi vardı, hani takılma gezme tozma zamanlarını da çoktan geçtik yaştan ötürü..
Velhasıl herkes hepimiz bunlar evlenicek gözüyle bakıyoruz, çocugun evi arabası var evlilik için almış hazırlamıs kendini..üstelik seviyorlardı birbirini yoksa insan sevmeden 8 ay değil 8dakika nasıl dayansın!
Zaten evlilik hazırlıgı yapıyorlardı vs
Aldatma olayı ise şöyle olmuş:
Arkadaşım ve sevgilisi herzamanki gibi buluşuyorlar
Foto filan çekiniyorlarmış işte manzarayı kendilerini filan çekerken arkadasım cocuga demiş telini ver ben seni çekiyim, bu sırada fotoyu çeker gibi yapıp çocugun telini karıstırmaya baslamıs( normalde telefona ve hiçbir eşyasına bakmamış karıstırma huyu yoktur arkadasımın fazla rahattır)
Neyse şeytan dürtmüş heralde çocugun telini karıstırırken WhatsApp a giriyo
Bi kızla sohbet yazısmalar duruyo silmeyi unutmus cocuk ya da nasılsa arkadasım karıştırmıyor diye umursamadı,,,
Konusmaları okuyo bunlar ne zamandır bulusup görüşüyormus birlikte fotoları filan varmıs
Hemen cocuga gösteriyo bu ne diye
Çocugun yaptıgı yorum aynen şu; sen evlenecegim kızsın seni seviyorum ama o geçici!!
Ne çirkin!
Tabi arkadasım ayrıldı zaten zar zor hayatına birini alır zar zor begenir güvenir ısınır şimdi iyice sarsıldı
Demem o ki bi erkek neden bunu yapar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?