Arkadaşım aldatılıyorsa ne yapmalıyım?

ohhh olmuş allahın cezaları her haltı yiyelim ama herşey güllük gülistanlık olsun karısı evde kız cepte ohh yok öyle dünya sürünsün it herif

canım 7. sayfayı oku

valla söylense bilinse iyi olur ama birde emin olamıyorum diyosunuz...HOŞ GÖRÜNEN köy klavuz istemez heranı birlikte yaşadıklarına göre ...tesadufen bişeyler olmasını sağlayın nebilim ...ama adam yalanlayıp arkadaşınız kocanızada inanırsa siz kötü olursunuz hoş bir durumda olmaz.zor bir karar aslında bilemedim

cnm 7. sayfayı oku

evet bensiz kapanması benim için çok iyi oldu çünkü neredeyse anlatacaktım ve sonra da belki vicdan yapacaktım yuva yıkılınca
bence arkadaşımın öğrenmesi de iyi oldu
vazgeçeceğini zannetmiyorum şu anki görüntüde

ayy yeni farkettim bende başlıktan çıkarak yorum yapmıştım .iyi olmuş densiz adam ve kadına allahından bulasıcalar...

önce emin olun
bir de arkadaşınız bunu öğrendiğinde ne yapar
boşanır derseniz söyleyin
yoksa tartışıp ağlayıp üzülmekten öte geçmez
yine barışır

çooooook hastayım, evdeyim, işe gidemedim, o yüzden herkese cevap yazabiliyorum

Yakalaması iyi oldu da çok uzuldum kadına. Her gün onlarca aldatma duyar olduk. Kahredici.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o adam bozuntusuyla kadını.

Yakalaması iyi oldu da çok uzuldum kadına. Her gün onlarca aldatma duyar olduk. Kahredici.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o adam bozuntusuyla kadını.

evet çok var
bir de
eskiden en azından karda yürüyp ayak izi bırakmazmış adamlar, şimdi herşey aleni, karılarının başkalarının gözünde ne duruma düştüğü umurlarında bile değil

bu olayin sonucu ne oldu ya , konu hortlatmis gibi mi oluyorum bilmiyorum ama arkadasinizin son durumu nedir avaba

evet çok var
bir de
eskiden en azından karda yürüyp ayak izi bırakmazmış adamlar, şimdi herşey aleni, karılarının başkalarının gözünde ne duruma düştüğü umurlarında bile değil

Niye biliyormusun? Cünkü ne yaparsa yapsinlar, birsey olmayacagini biliyorlar. Ya bu konuda bile "eh olsun, adam iste anlik hevese kapildi, çoçugun için af et" diyenler ver. Bir kadin o "anlik hevese" kapilmis olsaydi o ayni kadinlar "valla nasil anneliginden utanmiyor anlamiyorum" "allah islah etsin, umarim en kisa zamanda esi bosanir ondan" felan filan seyler söylerlerdi.

Yani kisacasi bu aldatma vakalar elbette ilk basta erkeklerin serefsiz oluklarindan dolayi kaynaklaniyor fakat kadinlarda bu serefsizlige tolerans gösterdigi için, hiçbirsey degismiyor.

bu olayin sonucu ne oldu ya , konu hortlatmis gibi mi oluyorum bilmiyorum ama arkadasinizin son durumu nedir avaba

boşanma davası açtı arkadaşım
kesinlikle bitti onun için, geri dönüş yok
çok üzgün de görünmüyor açıkçası artık
eşi ayak diriyor boşanmam diye
ama ne arkadaşım, ne ailesi asla olur demez, görünen o

Helal olsun. Bir daha yapmayacagina soz verdi eh affediyim bari deyip yine defalarca aldatilmayacak. Akilli kadinmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…