- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi muzurtilki
-
ohhh olmuş allahın cezaları her haltı yiyelim ama herşey güllük gülistanlık olsun karısı evde kız cepte ohh yok öyle dünya sürünsün it herifSon durum şu ki "kıyamet koptu"
Ama ben hiç karışmadan koptu
Meğer arkadaşım kızın yazdığı mesajları yakalamış
Kocası işe gidince, aramış kızı
Kız da biz birbirimizi seviyoruz falan demiş
Arkadaşım atlayıp şirkete gelmiş
Kocasının departmanının ortasında kıyameti kopartmış
Kocası da kıza saldırmış eşimle mi konuştun diye
Biz gürültüye çıktık koridora
Zaten onların birim müdürü de soruşturma başlatmıştı onlar hakkında, yazmıştım
Ne mailleşmeler bulmuşlar, gerizekalılar şirket maillerini kullanmışlar yazışmak için
Hemen yönetim olaya el koydu
İkisi de işten atıldı
Arkadaşımın ailesi evine geldi
Arkadaşım kesin boşanmak istiyor
Kocası ise "yalvarıyor!!!!!!!!!!!" affet diye
Arkadaşım şu anda affetmeyi düşünmüyor kesinlikle
Dilekçe verdi boşanmak için
Deliller de var
Bana birşey sormadı
Sanırım departmanlarımız ayrı olduğu için
Ben de birşey söylemedim...
O evli adamcıklar burada hangi rolde. Söz veren adam bozuntusu kadın değil
Tam olarak bu olmasa da, benzeri bir durum başıma geldi.
Sonradan kötü olan ben olacağımı bile bile söyledim çünkü dediğin gibi, benim de başıma gelse, aptal yerine koyulmaktansa, arkadaşımdan duymak isterim.
Söyleyeceksen şundan emin ol, suçlu sen olacaksın.
Bir arkadaşın dediği gibi bencede iş yerine gelmesini sağlayın onun. En azından öğle yemeğine davet edin , eşinede sürpriz yapmasını soyleyın.
10 yıllık arkadaşım ve eşi 8 senelik evli. 6 yaşında bir çocukları var. Ailece görüşmüyoruz, eşini 2 sene öncesine kadar toplam 4-5 kere görmüşümdür. Fakat tesadüfen son 2 senedir (arkadaşımın eşi ile) aynı yerde çalışıyoruz. Arkadaşımın eşinin son zamanlarda iş yerinden bir bayanla çok samimi olduğunu gözlemliyorum. Bayan bekar. Her öğlen birlikte çıkıyorlar, birlikte dönüyorlar. İş çıkışı birlikte gidiyorlar, yanyana geldiklerinde acayip bakışıyorlar, resmen gözlerinin içi gülüyor birbirlerine karşı. Yani arkadaşım aldatılıyor mu tam emin olamıyorum ama ortada bir flört olduğu kesin. En son, geçen hafta öğlen yine birlikte çıktılar ve birlikte işe geç kaldılar. Çok sinirleniyorum, ama adam farkında değil, zaten pek samimiyetimiz de yok.
Ben ne yapayım bilemiyorum, fikir verirseniz çok sevinirim.
Samimi olmasak da arkadaşımın eşi ile konuşayım mı? Buna bir son vermesini yoksa arkadaşıma söyleyeceğimi söyleyeyim mi?
Arkadaşıma söylediğimi hayal bile edemiyorumama benim bir arkadaşım benim eşimle ilgili bir şey bilse bana söylemesini isterdim....
Tabi ortada bir de çocuk var, acaba hiç karışmayayım mı? Fakat çok gözüme batıyor, çok rahatsız oluyorum, arkadaşıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi...
Siz soylemeyin ogrenmesini saglayin bir sekilde. Yoksa kabak sizin basiniza patlar. Olmayan muhtesem iliskilerini kiskanan kotu kiz olursunuz. Yasadim da ordan biliyorum.
valla söylense bilinse iyi olur amabirde emin olamıyorum diyosunuz...HOŞ GÖRÜNEN köy klavuz istemez heranı birlikte yaşadıklarına göre ...tesadufen bişeyler olmasını sağlayın nebilim ...ama adam yalanlayıp arkadaşınız kocanızada inanırsa siz kötü olursunuz hoş bir durumda olmaz.zor bir karar aslında bilemedim
Olay sensiz kapanmş sende derin bi ohh çekmelisin gerçekten bi yükün altından kalkmş oldunn .
İyi olmuş işten atılmaları . Kadının hali nasıldır şimdi yazık o kadar emek veriliyo evlilik için birsürü şey yaşanıyo sonra bi bakıyosun aldatılmışsın nasıl bir vicdana sığar anlamıyorum gerçekten aldatanları insan nasıl vicdanını bir kenarı koyup da gamsız gamsız aldatır . İnş boşanmaktan vazgeçmez affetmez o pislik adamı .
Son durum şu ki "kıyamet koptu"
Ama ben hiç karışmadan koptu
Meğer arkadaşım kızın yazdığı mesajları yakalamış
Kocası işe gidince, aramış kızı
Kız da biz birbirimizi seviyoruz falan demiş
Arkadaşım atlayıp şirkete gelmiş
Kocasının departmanının ortasında kıyameti kopartmış
Kocası da kıza saldırmış eşimle mi konuştun diye
Biz gürültüye çıktık koridora
Zaten onların birim müdürü de soruşturma başlatmıştı onlar hakkında, yazmıştım
Ne mailleşmeler bulmuşlar, gerizekalılar şirket maillerini kullanmışlar yazışmak için
Hemen yönetim olaya el koydu
İkisi de işten atıldı
Arkadaşımın ailesi evine geldi
Arkadaşım kesin boşanmak istiyor
Kocası ise "yalvarıyor!!!!!!!!!!!" affet diye
Arkadaşım şu anda affetmeyi düşünmüyor kesinlikle
Dilekçe verdi boşanmak için
Deliller de var
Bana birşey sormadı
Sanırım departmanlarımız ayrı olduğu için
Ben de birşey söylemedim...
önce emin olun
bir de arkadaşınız bunu öğrendiğinde ne yapar
boşanır derseniz söyleyin
yoksa tartışıp ağlayıp üzülmekten öte geçmez
yine barışır
Yakalaması iyi oldu da çok uzuldum kadına. Her gün onlarca aldatma duyar olduk. Kahredici.
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o adam bozuntusuyla kadını.
evet çok var
bir de
eskiden en azından karda yürüyp ayak izi bırakmazmış adamlar, şimdi herşey aleni, karılarının başkalarının gözünde ne duruma düştüğü umurlarında bile değil
bu olayin sonucu ne oldu ya , konu hortlatmis gibi mi oluyorum bilmiyorum ama arkadasinizin son durumu nedir avaba
boşanma davası açtı arkadaşım
kesinlikle bitti onun için, geri dönüş yok
çok üzgün de görünmüyor açıkçası artık
eşi ayak diriyor boşanmam diye
ama ne arkadaşım, ne ailesi asla olur demez, görünen o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?