- 21 Aralık 2014
- 9.062
- 27.919
- 798
- Konu Sahibi muzurtilki
-
O kızla muhabbeti kurup adamdan ve adamın karısından bahsetmelisin bence ama bazı kadınlar oluyo ki evli olsa da bile bile şere....zlik ediolar eğer bu konuşmadan sonra baktın hala aynı ilk yorumlardan birine katılıyorum kadına söyleyip öğle yemeğinde eşine süpriz yapsana diyebilirsin baktın hala olmuyo kadına sölemelisin
Yerinde olsam direkt söylemem hiç bir şeyden emin olmadan asla adım atmam. Emin olmam için son derece araştırma yapıp gözlemleme yapmam gerek ve baktığım şeylerle hareket etmem. O yüzden o adamın takıldığı bayanla diyalog kurun derim. Konuşun samimi olun samimi olunca ister istemez aşk hayatınada girecek konu... Ya da biraz ayak üstü dolaşırken birşeyler ilgileniyormuş gibi yapın ve onlara yakın olun neler konuştuklarına kulak misafiri ol...
Arkadaşınız size gelsin yani iş yerinize belki onları görebilir. Sakın hemen söylemeyin belki adam o kadını arkadaşınızla tanıştırdı eve getirdi en yakın samimi iş arkadaşım dedi... siz söylerken bunları size söylerse g*t olabilirsiniz. O yüzden çok araştır.
Yahu niye karışmayacak missin ? Peygamber efendimiz bile dememiş mi; haksizlik karsisinda susan dilsiz şeytan gibidir diye. Arkadasin sana söylemese, göz göre gore enayi yerine konsan tepkin ne olurdu ? Misal ben seninle asla görüşmezdim ve böyle arkadaş olmaz olsun derdim. Eminim sende. Ve karisma diyen herkes de.. Velhasil kelam yapman gerekeni yapmalisin..
Ohh içimin yağları eridi
Hiç de üzülmedim adamla kadına; koca koca, aklı başında insanlar eylemlerinin sorumluluğunu almalı ve sonuçlarına katlanmalılar neticede
Adama eşini sorun onlar birlikte bakışirlarken. X nasıl , oğlun nasıl vs tarzında. Rahatsız edin yani açık açık.
Ben arkadaşıma söylemesemde adama ima ederdim sanırım yada kadına X ile tanıstınmı mükemmel biri vs tarzında konusurdum.
Arkadaşimıda birgün öglen yemeğine çağırırdım, sırf rahatsız etmek için ve her an herşey olabilir dedirtmek için.
Böyle ufak ufak gözdağı verebilirsiniz.
Konu çözülmüş yeni farkettim.
Arkadasınızın hakkında hayırlısı olsun.
Ya ben sadece soruyu okuyup yazdım cevabımı. Benimki de kapsamlı düşünce işte... Bence arkadaşınıza bir gün kahve içmeye gidin. Oturun konuşun sohbet edin. Herşeyi bir bir ne gördüysen anlat. Sen anlattıkça daha bi' soğuyacak kocasından.
Şirketin maili mi kullanmışlar? Yuh çüş.
Yok artik. Rezillikevet, ve galiba yani çok açık söylemedi, üstü kapalı ima etti onların departman müdürü arkadaşım bana ama galiba otel rez. konuşmaları da varmış
Ay yuh neler olmuşQueen Beeeeee7. sayfayı okuuuuu
ama olaylar öyle gelişmeseydi ben de bir şekilde öğrenmesini sağlamak üzereydim
Ay yuh neler olmuşSüper valla çok sevindim pislik şerefsiz adam. Arkadaşınız asla ama asla affetmesin.. Allah'ın belası herif
Son durum şu ki "kıyamet koptu"
Ama ben hiç karışmadan koptu
Meğer arkadaşım kızın yazdığı mesajları yakalamış
Kocası işe gidince, aramış kızı
Kız da biz birbirimizi seviyoruz falan demiş
Arkadaşım atlayıp şirkete gelmiş
Kocasının departmanının ortasında kıyameti kopartmış
Kocası da kıza saldırmış eşimle mi konuştun diye
Biz gürültüye çıktık koridora
Zaten onların birim müdürü de soruşturma başlatmıştı onlar hakkında, yazmıştım
Ne mailleşmeler bulmuşlar, gerizekalılar şirket maillerini kullanmışlar yazışmak için
Hemen yönetim olaya el koydu
İkisi de işten atıldı
Arkadaşımın ailesi evine geldi
Arkadaşım kesin boşanmak istiyor
Kocası ise "yalvarıyor!!!!!!!!!!!" affet diye
Arkadaşım şu anda affetmeyi düşünmüyor kesinlikle
Dilekçe verdi boşanmak için
Deliller de var
Bana birşey sormadı
Sanırım departmanlarımız ayrı olduğu için
Ben de birşey söylemedim...
Çok ibretlik bir konu evli adamlarla düşüp kalkanlara gelsinn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?