Arkadaşım aldatılıyorsa ne yapmalıyım?

Yerinde olsam direkt söylemem hiç bir şeyden emin olmadan asla adım atmam. Emin olmam için son derece araştırma yapıp gözlemleme yapmam gerek ve baktığım şeylerle hareket etmem. O yüzden o adamın takıldığı bayanla diyalog kurun derim. Konuşun samimi olun samimi olunca ister istemez aşk hayatınada girecek konu... Ya da biraz ayak üstü dolaşırken birşeyler ilgileniyormuş gibi yapın ve onlara yakın olun neler konuştuklarına kulak misafiri ol...

Arkadaşınız size gelsin yani iş yerinize belki onları görebilir. Sakın hemen söylemeyin belki adam o kadını arkadaşınızla tanıştırdı eve getirdi en yakın samimi iş arkadaşım dedi... siz söylerken bunları size söylerse g*t olabilirsiniz. O yüzden çok araştır.

O kızla muhabbeti kurup adamdan ve adamın karısından bahsetmelisin bence ama bazı kadınlar oluyo ki evli olsa da bile bile şere....zlik ediolar eğer bu konuşmadan sonra baktın hala aynı ilk yorumlardan birine katılıyorum kadına söyleyip öğle yemeğinde eşine süpriz yapsana diyebilirsin baktın hala olmuyo kadına sölemelisin

KONUNUN ADINI DEĞİŞTİREMİYORUZ GALİBA YOKSA ORAYA ...7.SAYFADA SONUÇ VAR DİYE YAZACAKTIM
TÜM MESAJLARI OKUMADAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLAR
7. SAYFADA SON GELİŞMELER VAR
ÖNCE ORAYI OKURSANIZ SEVİNİRİM

zoombiieeeeeee 7. sayfayı okuuuuu

GMelaaaaaan 7. sayfayı okuuuuu

Queen Beeeeee 7. sayfayı okuuuuu
ama olaylar öyle gelişmeseydi ben de bir şekilde öğrenmesini sağlamak üzereydim

Ohh içimin yağları eridi

Hiç de üzülmedim adamla kadına; koca koca, aklı başında insanlar eylemlerinin sorumluluğunu almalı ve sonuçlarına katlanmalılar neticede

bence de öyle
kötü birşey yapıyorsan sonuçlarını göze alacaksın

ellanaaaazzzz 7. sayfayı okuuuuuuu
yazdım kiiiiiiiiiiiiiiiiii
konu çözülmüş yazdığınızı gördüm
ben de bunu yeni farkettim

Ya ben sadece soruyu okuyup yazdım cevabımı. Benimki de kapsamlı düşünce işte... Bence arkadaşınıza bir gün kahve içmeye gidin. Oturun konuşun sohbet edin. Herşeyi bir bir ne gördüysen anlat. Sen anlattıkça daha bi' soğuyacak kocasından.
Şirketin maili mi kullanmışlar? Yuh çüş.

evet, ve galiba yani çok açık söylemedi, üstü kapalı ima etti onların departman müdürü arkadaşım bana ama galiba otel rez. konuşmaları da varmış

Queen Beeeeee 7. sayfayı okuuuuu
ama olaylar öyle gelişmeseydi ben de bir şekilde öğrenmesini sağlamak üzereydim
Ay yuh neler olmuş Süper valla çok sevindim pislik şerefsiz adam. Arkadaşınız asla ama asla affetmesin.. Allah'ın belası herif

Olay sensiz kapanmş sende derin bi ohh çekmelisin gerçekten bi yükün altından kalkmş oldunn .
İyi olmuş işten atılmaları . Kadının hali nasıldır şimdi yazık o kadar emek veriliyo evlilik için birsürü şey yaşanıyo sonra bi bakıyosun aldatılmışsın nasıl bir vicdana sığar anlamıyorum gerçekten aldatanları insan nasıl vicdanını bir kenarı koyup da gamsız gamsız aldatır . İnş boşanmaktan vazgeçmez affetmez o pislik adamı .

Tam olarak bu olmasa da, benzeri bir durum başıma geldi.
Sonradan kötü olan ben olacağımı bile bile söyledim çünkü dediğin gibi, benim de başıma gelse, aptal yerine koyulmaktansa, arkadaşımdan duymak isterim.

Söyleyeceksen şundan emin ol, suçlu sen olacaksın.

Siz soylemeyin ogrenmesini saglayin bir sekilde. Yoksa kabak sizin basiniza patlar. Olmayan muhtesem iliskilerini kiskanan kotu kiz olursunuz. Yasadim da ordan biliyorum.

Bir arkadaşın dediği gibi bencede iş yerine gelmesini sağlayın onun. En azından öğle yemeğine davet edin , eşinede sürpriz yapmasını soyleyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…