- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
yarım altını alıp dünya turuna çıktı bence deCunku onunla bulusmadan once altinim cantamdaydi kizlar. Sonra biz wcye gittik birlikte ve cantami ona verdim o da tuttu o zamana kadar altin cantamdaydi sonra ciktik eve dagildik geldigimde altinim yoktu. Ve o da bugun sehir disina cikicakti. Alip kactigini dusunuyorum.
Cunku onunla bulusmadan once altinim cantamdaydi kizlar. Sonra biz wcye gittik birlikte ve cantami ona verdim o da tuttu o zamana kadar altin cantamdaydi sonra ciktik eve dagildik geldigimde altinim yoktu. Ve o da bugun sehir disina cikicakti. Alip kactigini dusunuyorum.
Gunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.Bu da demek oluyor ki , arkadaşının çantasını bile emanet almayacaksın.
Ya daha önce çalınmış ya da düşmüşse?
İtham etmek , zanda bulunmak çok günah.
çok eminsen ara yüzleş bence yarım altınımı alıp şehir dişina kaçtın deGunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.
Ve ona altin yaptigimi soyledim gun icinde. 14 aydir basima hic boyle bisey gelmedi.
Kizin gozunu para burumus zaten.
8 yillik canim.Ne kadarlik arkadasiniz ki bu
Kac aydan bu yana altin yapiyorum ben hic boyle bisey basima gelmedi.Allah senin gibi arkadastan insanı korusun. Ya düşürdüysen? Allahim valla korusun.
Çok şükür bugün de birsey öğrendik.. Arkadaşımızın çantasına sahip cikmamamiz gerektiğinide öğrendik.. çok sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?