Arkadasim altinimi caldi

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Kizlar merhaba, dun aldigim yarim altinim calindi ve arkadasimdan supheleniyorum. Kizi her yerden engelledim ve sildim cok moralim bozuk paraya mi yanayim arkadasimin yaptigina mi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemem gerek bana fikir verebilir misiniz lutfen((

Emin misin peki? Tamamen eminsen gorusmeyi keseceksin. Sonucta birsey desen bile inkar edecek ve soylediginle kalacaksin.

Cunku onunla bulusmadan once altinim cantamdaydi kizlar. Sonra biz wcye gittik birlikte ve cantami ona verdim o da tuttu o zamana kadar altin cantamdaydi sonra ciktik eve dagildik geldigimde altinim yoktu. Ve o da bugun sehir disina cikicakti. Alip kactigini dusunuyorum.

yarım altını alıp dünya turuna çıktı bence de

Bu da demek oluyor ki , arkadaşının çantasını bile emanet almayacaksın.
Ya daha önce çalınmış ya da düşmüşse?
İtham etmek , zanda bulunmak çok günah.

Bu da demek oluyor ki , arkadaşının çantasını bile emanet almayacaksın.
Ya daha önce çalınmış ya da düşmüşse?
İtham etmek , zanda bulunmak çok günah.
Gunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.
Ve ona altin yaptigimi soyledim gun icinde. 14 aydir basima hic boyle bisey gelmedi.
Kizin gozunu para burumus zaten.

yarım altınla nereye gider çok merak ediyorum biz yurtdışı için bayağı para biriktirdik keşke yarım altına guvenıp bizde biryerlere kaçsak

çok eminsen ara yüzleş bence yarım altınımı alıp şehir dişina kaçtın de

İyice baktınız mı çantanıza?
Bence arayıp sorun ya çantamda altınım vardı eve geldiğimde aradım bulamadım wcye gittiğim sıra hiç ayrıldın mı çantanın yanından falan diye sorun.
Ayrıca yarım altınla neden firar etsin ki.
Tamam altın fiyatları yükseldi ama onunla yaşamını sürdüremez.

• çok çabuk itham etmişssiniz,geçen bende elimdeki parayı çantama koyduğumdan çok emin bi vaziyette aranır dururken iki üç gün sonra çoraplarımın arasında buldum demekki o an kafa dalgın oraya atmışım
velhasıl kelam başka biyerde düşmüşte olabilir,yada gerçekten o almışsada bir şekilde çıkar haram mal kimseye fayda etmez sizde bir altınla batmazsınız en fazla bundan sonra kimseye birikiminizi söylemez çantanızı kimseye emanet etmezsiniz olur biter..

Kac aydan bu yana altin yapiyorum ben hic boyle bisey basima gelmedi.
Hem dusecek bir yere de koymadim yani. Cantamin fermuarli gozundeydi.

Astar ini bi kontrol edin cantanizin bazen astar yirtilip canta ile astar icine dusebiliyor.
Gozle gormedikten sonra butun zanlar iftiraya girer bi de...
Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…