- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
gozunle gormedyin bir sey icin bence kimsenin gunahini alma ama tabi insan evlati ciy sut emmis ben buna benzer bir sey yasadm is arkadasm hep calisitigimz yerde bir odada ikimizdk hep elini yikarken yuzuyunu cikariridi her defe arkasiyca gedb yuzuyunu untudn demekden inanin kinaga gelmsdm sonunda ne oldu yuzuyunu kayp etdi direk yuzume sen caldn dedi artik isden ayrilmak haline bile geldm ve 2 ay sonra birde baktm hep benimle konusmaga calisyor yuz vermedim bir de baktm yuzuk elinde buldum dedi nerden buldn deye bile sormadim amma ne olsun ozur bile dilemedi gerci gunahimi aldi 3=4 ay sonra evlerinden para kayp oldugnu ve o gunu eve ablasi ve enistesini geldiyni muhtemelen paranin onlarin caldigni soyledi o anda anladm ki boyle insanla bir yerde ne calismak olur ne de bir sey paylasmak.O yuzden gozunuzle gormedyini bir seyden dolayi bu kadar emin olmayin benceKizlar merhaba, dun aldigim yarim altinim calindi ve arkadasimdan supheleniyorum. Kizi her yerden engelledim ve sildim cok moralim bozuk paraya mi yanayim arkadasimin yaptigina mi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemem gerek bana fikir verebilir misiniz lutfen((
böyle olması hırsız olmasını gerektirmez o ayrı bu ayrı. bence emin olmadan günah alıyorsunuzCanim, arkadasimin paraya zaafi var. Sirf nisanlisi evi ve arabayi almadigi icin nisani atan bir insan. Gozunu sirf para burumus. Kendisi de soyluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?