- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
8 yillik arkadasiniz daha once buna benzer birsey yaptimi8 yillik canim.
O zaman 8 yıllık arkadaşın da embesil. Hiç anlamadı senin anlayacagini. Tövbe tövbe ya.. Bana ne günah senin şey senin ama yaziktir, ayiptir, günahtir. Allah inancın varsa çok büyük günaha girersinKac aydan bu yana altin yapiyorum ben hic boyle bisey basima gelmedi.
Hem dusecek bir yere de koymadim yani. Cantamin fermuarli gozundeydi.
nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hiç anlamıyorum!Gunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.
Ve ona altin yaptigimi soyledim gun icinde. 14 aydir basima hic boyle bisey gelmedi.
Kizin gozunu para burumus zaten.
8 yıllık arkadaşınızı tanıyamamış ve güven sağlayamamışsanız neden arkadaşlık ediyordunuz?8 yillik canim.
Canim, arkadasimin paraya zaafi var. Sirf nisanlisi evi ve arabayi almadigi icin nisani atan bir insan. Gozunu sirf para burumus. Kendisi de soyluyor zaten.8 yıllık arkadaşınızı tanıyamamış ve güven sağlayamamışsanız neden arkadaşlık ediyordunuz?
valla benim evden altın künyem gitti ben belkide çok geç fark ettim setin içinde ama evime giren herkese güvenirim hiç kimse gelmedi aklıma ki kaybetsem eve gelip çıkartığımda fark ederdim ne olduysa oldu ama aklıma hiç şüphe getirmiyorum bende başka yere koymuş olabilrim kimseyi düşüncemle bile zan altında bırakamam ha çalındıda çok ihtiyacı varsa çalan kişinin helal olsun ne diyimsize söyle bir olay anlatayım..
bigün bir arkadaşım bizde kaldı.. yanındada kira parası varmış ama benim hiç haberim yok..
sonra bir ara tuvalete gitti o aradada çantası ağzına kadar açık ve orta yerde..
odada da sadece ben varım..neyse kaldık ertesi gün evine gitti..biz gündüz buluştuk kirayı yatıracak bi baktık ki cüzdanda para yok...
bana dönüp dedi ki sizden biri çalmış olabilir mii? şok geçirdim resmen.. kim aldı nereye gitti bulunamadı ama anneside kendiside hep bizden şüphelendi.. bilmiyorum ne oldu ama öbür dünyada bunu suratına mutlaka çarpacağım Allah büyük... tek tesellim Allah gördü o biliyor..
şimdi bütün eldeki veriler beni gösteriyor ama ben yapmadım zatende hırsız değilim :) üstelik bu arkadaşımada bütün arkadaşlarımada yanımdayken para harcatmam kimseye bir çay bile ısmarlatmayan biri olarak buna maruz kaldım...kimsenin hakkı boğazımdan 5 kuruş geçmesin diye yırtınan biriyim..
uzattım farkındayım fakat göz görmeden kimseye yaptı demeyin vebali çoook büyük..
ne kadar da arkadaşına benziyorsun öyleyse.Canim, arkadasimin paraya zaafi var. Sirf nisanlisi evi ve arabayi almadigi icin nisani atan bir insan. Gozunu sirf para burumus. Kendisi de soyluyor zaten.
Gunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.
Ve ona altin yaptigimi soyledim gun icinde. 14 aydir basima hic boyle bisey gelmedi.
Kizlar merhaba, dun aldigim yarim altinim calindi ve arkadasimdan supheleniyorum. Kizi her yerden engelledim ve sildim cok moralim bozuk paraya mi yanayim arkadasimin yaptigina mi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemem gerek bana fikir verebilir misiniz lutfen((
Gunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.
Ölümüne inkar edecek tabiiki:)Aallhini sversen ara altinimi ver de ne diycek merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?