Sizin o yorumları, size fikriniz sorulmadan, yapmamanız gerekirdi bence. Anneliğine laf söylemiş oldunuz biraz düşünürseniz. Yumuşakça da söyleseniz dediğinizin özeti şu: Sen kötü bir annesin.İyi geceler kızlar .
Arkadaşımın kayinvalidesi ve kayinpederi arkadaşımın bir yaşındaki oğlunu alıp kıbrıs a tatile gittiler 10 günlüğüne falan . Bende arkadaşıma dedim ki; xx nasıl gönderdin küçücük çocuğu taa oralara, insan anneannesine babannesine bikaç saatligine bırakmak durumunda kalıyor cocugunu yeri gelince ama onda bile pek rahat olamıyor dedim tamamen kötü niyetim olmayarak ve gülerek ama arkadaşım bana birden patladı ve şoke oldum ;
2si1arada sen ne demek istiyorsun ben çocuğumu gönderdim diye çok mu içim. Rahat ben onu düşünmüyor muyum ama 2si1arada teyzesi gibi düşünemiyorum tabi sana sormak gerekirdi gönderirken onayini almak gerekirdi gibi saçma sapan şeyler söyledi bana bende senin galiba kendinle alakali sorunların var patlamaya yer arıyorsun senle urasamam deyip suratına telefonu kapadim , sizce arkadaşım bu tepkiyi göstermekle haklı mi ?bana belki karismissin diyeceksiniz ama görüşümu söyledim ve tamamen iyi niyetimle. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar .
Öyle mi sorulur buSizin soruş şeklinizde meymenet yok
oyle mi sorulur?)
O da sizin samimiyetinize güvenerek size patlamış işte ... onun da içi rahat değilmiş dolmuş siz de öyle söyleyince samimiyet deyip patlamış :)Yakın arkadaşım samimiyetine güvenip de söyledim .
Aslında sormamın bir diğer nedeni de kaynanası gene çocuk daha 5 aylık falandı o zaman aldı İstanbul'a düğüne götürdü , kaynanası hasta olmuş çocuğu da hasta etmiş , o zaman iki günlüğüneydi ,şimdi 10 günlüğüne ve o zaman arkadaşım sinir olmuştu sonradan gönderdiğine çocuk hastalandığı için pişman olmuştu asla göndermem demişti bende samimiyetine güvenip böyle bir şey dedim ama amacım yargılamak değildi bana patladı ben adım atmam zaten şuanda da soğudum kendisinden.1 yasindaki bebegini 10 gunlugune yurt disina tatile gonderiyor sorun yok da siz samimi arkadasi olarak sorunca mi patliyor. Yaptiginin yanlis oldugunun kendi de farkinda, nasil bir anne boyle bisey yapar anlamiyorum ki ben de asiri genis ve rahat bi anneyim. Babasiyla da yollamiyo ne ana var ne baba bir de kaynanayla yollamis.
Bi de hakli gibi uste cikmis kendi de biliyo naptigini cunku, ben sizin yerinizde olsam arkadasinizla bi daha konusmam
Çocuğu 5 aylıkken gene kaynanasıyla İstanbul a gönderdi ve çocuk hastalandı benim de aklıma bu gelmişti ve ondan sordum aslında bir nevi nasıl gönderdin diye çünkü bana o zaman pişman oldum gönderdiğime demişti.Bence haklısın...ve bence o da çocuğu gönderdiği için pişman ve sen söyleyince de sana patladı...bir yaşındaki çocuk on gün nasıl anneden ayrı kalır ya hele hele mızmız anneye düşkün bir çocuk...ayrıca tatilde çocuklar çabuk hastalanır hiç mi düşünememiş
Anneliğine laf söylemek değildi amacım hatta öyle her şeye karışan sanki tek anne kendiymiş gibi başkalarına öğütlerde bulunan insanlara sinir olurum ama burada benim amacım yargılamak değildi onu .Sizin o yorumları, size fikriniz sorulmadan, yapmamanız gerekirdi bence. Anneliğine laf söylemiş oldunuz biraz düşünürseniz. Yumuşakça da söyleseniz dediğinizin özeti şu: Sen kötü bir annesin.
Ben anne olsun ya da olmasın, yakın olunsun ya da olmasın, kendi doğrularının başka annelere bu şekilde soruyla da olsa empoze edilmemesi taraftarıyım. Herkesin kendisinin bir bildiği vardır elbette, doğru ya da yanlış, çocuğa şiddet vs durumu olmadıkça bence kimse karışmamalı çocukla ilgili meselelere. Hem arkadaşınız kv istedi diye, hemen olur al anne dememiştir elbette, o da kendi aklıyla evirip çevirmiştir, kim bilir ne süreçler sonucu karar vermiştir.. Bence de, tavsiye sorulmadıkça, bu konularda fikir beyan etmemek lazım. Bu yüzden ben sizi haksız buldum.
Yani gülümseyerek söyledim aşağılayıcı alay edici tavırla söylemedim. Kahkahalar atarak niye gönderdin çocuğunu demedim.Samimi söylediyseniz neden güldünüz? Bence sizde biraz laf sokmak istemişsiniz. Mesela ciddi bir şekilde "neden gönderdin" deseydiniz o da size derdini veya sebeplerini anlatabilirdi.
Vicdanının muhasebesini yapıyormuş zaten icinde, size kusuvermiş :)İyi geceler kızlar .
Arkadaşımın kayinvalidesi ve kayinpederi arkadaşımın bir yaşındaki oğlunu alıp kıbrıs a tatile gittiler 10 günlüğüne falan . Bende arkadaşıma dedim ki; xx nasıl gönderdin küçücük çocuğu taa oralara, insan anneannesine babannesine bikaç saatligine bırakmak durumunda kalıyor cocugunu yeri gelince ama onda bile pek rahat olamıyor dedim tamamen kötü niyetim olmayarak ve gülerek ama arkadaşım bana birden patladı ve şoke oldum ;
2si1arada sen ne demek istiyorsun ben çocuğumu gönderdim diye çok mu içim. Rahat ben onu düşünmüyor muyum ama 2si1arada teyzesi gibi düşünemiyorum tabi sana sormak gerekirdi gönderirken onayini almak gerekirdi gibi saçma sapan şeyler söyledi bana bende senin galiba kendinle alakali sorunların var patlamaya yer arıyorsun senle urasamam deyip suratına telefonu kapadim , sizce arkadaşım bu tepkiyi göstermekle haklı mi ?bana belki karismissin diyeceksiniz ama görüşümu söyledim ve tamamen iyi niyetimle. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar .
Ama işte öyleymiş gibi olmuş, malesef söyledikleriniz o kapıya çıkmış. Arkadaşınıza niyetinizi açıklamaya çalışın derim o zaman...Anneliğine laf söylemek değildi amacım hatta öyle her şeye karışan sanki tek anne kendiymiş gibi başkalarına öğütlerde bulunan insanlara sinir olurum ama burada benim amacım yargılamak değildi onu .
Bana gösterdiği tepki çok aşırıya kaçtı ben ona bir adım atamam resmen beni azarladı .Ama işte öyleymiş gibi olmuş, malesef söyledikleriniz o kapıya çıkmış. Arkadaşınıza niyetinizi açıklamaya çalışın derim o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?