Arkadaşım bana tepki göstermekle haklı mı sizce ?

Ben sizi haksız buldum.

"xx nasıl gönderdin küçücük çocuğu taa oralara, insan anneannesine babannesine bikaç saatligine bırakmak durumunda kalıyor cocugunu yeri gelince ama onda bile pek rahat olamıyor"

Kötü niyetli olmayabilirsiniz ama çok iğneleyici konuşmuşsunuz. Arkadaşınızın rahatlığını biraz yermişsiniz ki gereksiz bir davranış olmuş. Herkesin çocuk yetiştirme anlayışı farklıdır. Kaldı ki belki gönülsüz gönderdi. Gülerek, iyi niyetle söylemenizin yanında ne söylediğinizin de önemi var. Suçlar gibi akıl vermenin bir mantığı yok. Özür dilemelisiniz.

haklı değl bence 1 yaşındaki çocuk bana göre de yollanmaz uzak mesafeye

İyi de arkadaşına ne?
Çocuk onun, anası babası yolladıktan sonra kınaması arkadaşa düşmüyor.
Herkes kendi çocuğundan mesul. Yadırgamaya kinayeli konuşmaya da hakkı yok.
Siz yollamazsınız ama yollayana da böyle şeyler diyemezsiniz.
Kaldı ki kadın fikrini de sormamış, bir olay anlatmış hemen ay ben yollamam nasıl yolladın diye kınayan konu sahibi. Düşünmeden konuşan böyle şeyler duyar yani.
Aleni konu sahibi haksız.

Haklı. İnsanların ebeveynlerinin psikolojik sorunları yoksa çevresinde ki herkesten çok daha önemserler. Dışardan bi kişinin yakınlığı ne olursa olsun annenin iç rahatlığını veya kararınınsorgulayacak tarzda konuşmasını gereksiz,yersiz ve haksız buluyorum

Belli ki gönülsüz göndermiş.en yakın arkadaş olsak ta evin içinde neler olduğunu bilemeyiz ki belki eşine söz geçiremedi belki kv baskın laf anlatamadı kimse evladından keyfi ayrılmaz.es ve kv baskısı olduğunu düşünüyorum.siz arayın yine arkadaşınizi destek olun

konu sahibi sen olmadığına göre yazdığım yoruma niye muhalefet oluyorsun şuan senin yaptığının da bir farkı yok

Sizden önce de birçok kişiden aynı lafları işittiyse sinirleri bozulmuştur.
Kendi içindeki korkuları dile getirmiş olmanız onu panikletmiş olabilir.
İsteyerek göndermiştir eşi tepki verdiyse üstüne sizinde yargılayıcı konuşmanız öfkelendirmiştir. Vs. vs.
Size tavsiyem biraz üslubunuzu düzeltmeniz. Çevremde sizin gibi iyi niyetli olmasına karşın konuşma stiliyle yanlış anlaşılan insanlar var. Sanki tavsiye değilde yargılıyormuş hissi veriyor bu tür konuşmalar. Bir de bu konuşma telefonda yapılmış. Sizin mimiklerinizi göremediği için azarlıyorsunuz bile sanmış olabilir. Biraz zaman geçsin yanlış anlaşıldığınızı söylersiniz. O da büyük tepki gösterdim diye özür diler belki. Küs kalmayın.

bence gönülsüz göndermiş değilde sizden önce dünya kadar eleştiri yemiş sizede nazı geçöip kimselere diyemeyip içine attığını demiş..

o dolmuş sana patlamış işte

sormayınca görüşümüzüm söylememek gerekiyor maalesef,

ben sana görüşünü mü sordum demiş kısaca

ben burada da yazıyorum gerçek hayatta söyleyemeyeceğimizi yazıyoruz diye, siz direkt söylemişsiniz o da bozulmuş işte

Şu insanların da bir kendi aklı varmış da fikirlerini herkes merak ediyormuşcasına hadli hadsiz yorum yapmaları çok itici. Madem geçmişte öyle acı bir tecrübe edinmiş çocuğunu kv ile yollamayla ilgili belli ki ya anne rahat ya dazorlamalarla ikna olmak zorunda kaldı. Diyelim ki anne rahat o zaman SİZE NE? Siz samimiyetinizden sorma hakkını kendinizde gördüyseniz o da ters cevap verme hakkını kendinde görmüştür. Ya da diyelim ki zorla kadını ikna ettiler de çocuğu yolladıysa bu hassas bir konudur ve sorulcak yer de telefon değildir. Ha yüzyüze görüşemiyosan da düzgünce açarsın konuyu başına kakar gibi nasıl oldu da yolladın gene manalı anneliğini sorgulayıcı nitelikte değil. Yani kısaca herşey uslupla ilgili. Kaldı ki burda yazılan yorumlar, sorulan sorularla sizin yaptığınız şey bir tutulmuş ama buranın amacı zaten yorum almak böyle de saçma bir kıyas görmedim yani. Son zamanlarda moda oldu zaten şu dilimi de bir türlü tutamıyorum herşeyi her yerde tak diye söylüyorum olayı. Patavatsızlık dobralık oldu ya neyse artık. Özür dilemeyi düşünmemeniz zaten haklı olduğunuzu düşündüğünüzü gösterir ama bence arkadaşınız haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…