- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Kadin cocugunu terk etse dersin kv birakinca huzursuzlasiyor insan nasi birakirsin terk edersin cocugunu....diyeÖyle mi sorulur buNe kadar şey şey sorular ya
Asil sen azarlamis oldun ilk...farkindaligini takin derimBana gösterdiği tepki çok aşırıya kaçtı ben ona bir adım atamam resmen beni azarladı .
Ben onu kötü amaçlı söylemedim ayrıca bebeği daha 5 aylıkken istanbula düğüne götürmüştü yine kayınvalidesi , o zaman pişman olmuştu çünkü kendi hasta olmuş çocuğu da hasta etmiş ben biraz da bu olaydan yola çıkarak naasıl izin veriyorsun diye sordum çünkü o zaman bir daha asla yollamam demişti .Asil sen azarlamis oldun ilk...farkindaligini takin derim
İlk cümle mantıklı ve samimiyetine güvenerek söylemiş. Ben de yakın arkadaşıma söylerdim nasıl gönderdin oralara diye, ama gerisi abartı olmuş bence de.Kadin cocugunu terk etse dersin kv birakinca huzursuzlasiyor insan nasi birakirsin terk edersin cocugunu....diye
Ama boyle bi olayda denmez bu...
kaldiki eminim o kadinin hep aklindadir bebesi....
konu sahibi ileri gitmiş. ..kadin az bile demis
ve kadin kapatmaliydi teli suratina
Konu sahibine ne oluyosa....
5 aylikken de dugune yollamis :)İlk cümle mantıklı ve samimiyetine güvenerek söylemiş. Ben de yakın arkadaşıma söylerdim nasıl gönderdin oralara diye, ama gerisi abartı olmuş bence de.
Endişesini daha da arttırmış neneye dedeye bırakırken bile rahat olamıyor diyerek
Ama kadının anneliğini ben içimde biraz sorguladım 1 yaşında bebek daha Kıbrıs'a tatil ne
Onu okuyunca içim cız etti 5 aylik bebek emmiyor mu ne işi var düğünde bebeğin. 2 gün hem de.5 aylikken de dugune yollamis :)
Demek ki oyle yetismis o da...bu konuda bisey diyemiyorum
cunku bazi kisiler anasinin eteginde bazilari da orda burda gezerek buyuyor...hani o yuzden yargilayamiyorum anneyi
Öyle amacım asla olamaz ama öyle anlaşıldıysa da yapacak bir şeyim yok .Gülerek konusmanız sanki kinaye varmıs gibi algılanabilir. Karsı tarafa sorma seklınız de yargılar sekılde.. Tepki de haklı gördüm arkadaşınızı.. Amacınız dertlesmek değil de anneliğini yadırgamak..
Öyle amacım asla olamaz ama öyle anlaşıldıysa da yapacak bir şeyim yok .
İyi geceler kızlar .
Arkadaşımın kayinvalidesi ve kayinpederi arkadaşımın bir yaşındaki oğlunu alıp kıbrıs a tatile gittiler 10 günlüğüne falan . Bende arkadaşıma dedim ki; xx nasıl gönderdin küçücük çocuğu taa oralara, insan anneannesine babannesine bikaç saatligine bırakmak durumunda kalıyor cocugunu yeri gelince ama onda bile pek rahat olamıyor dedim tamamen kötü niyetim olmayarak ve gülerek ama arkadaşım bana birden patladı ve şoke oldum ;
2si1arada sen ne demek istiyorsun ben çocuğumu gönderdim diye çok mu içim. Rahat ben onu düşünmüyor muyum ama 2si1arada teyzesi gibi düşünemiyorum tabi sana sormak gerekirdi gönderirken onayini almak gerekirdi gibi saçma sapan şeyler söyledi bana bende senin galiba kendinle alakali sorunların var patlamaya yer arıyorsun senle urasamam deyip suratına telefonu kapadim , sizce arkadaşım bu tepkiyi göstermekle haklı mi ?bana belki karismissin diyeceksiniz ama görüşümu söyledim ve tamamen iyi niyetimle. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?