- 8 Ocak 2025
- 193
- -12
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Ya verilir verilmesini eğer çok yakın olduğum biriyse ama yapmadim dediğim halde en son sen giydin yani sen yaptın demeye getirmesi çok zoruma gitti yoksa kuru temizleme sıkıntı değilKimseye kıyafet vermem verileni de asla giymem(kardeşlerim hariç) kuru temizleme yaptır bı daha da muhatap olma bence
Degilmi mesafe kuracağım bende ayıp ya ki ben zaten yapsam saniyesinde mesaj atar sana yenisini alayım derdim çok zoruma gitti bana iftira atmasıYaptır kuru temızlemeyı . Arkadaşım demeyin şu şahsa da böyle arkadaş olmaz
Aynen muhattap olmayın direk kuru temizleme parasını ibanına atın geçinDegilmi mesafe kuracağım bende ayıp ya ki ben zaten yapsam saniyesinde mesaj atar sana yenisini alayım derdim çok zoruma gitti bana iftira atması
Çok yakın değilmişsiniz demekki öyle olsa leke bile görse insan ses etmez temizletir bunu konu yapmaz benim fikrim bu .ben yakın olduğum birini bu şekilde sıkıştırıp üzmemYa verilir verilmesini eğer çok yakın olduğum biriyse ama yapmadim dediğim halde en son sen giydin yani sen yaptın demeye getirmesi çok zoruma gitti yoksa kuru temizleme sıkıntı değil
Evett haklısınız değilmişiz bir insan yakın arkadaşına iftira atamaz yapmadığı birşey hakkında mesafemi kurdum simdidenÇok yakın değilmişsiniz demekki öyle olsa leke bile görse insan ses etmez temizletir bunu konu yapmaz benim fikrim bu .ben yakın olduğum birini bu şekilde sıkıştırıp üzmem
Aynen öyle yapacamAynen muhattap olmayın direk kuru temizleme parasını ibanına atın geçin
Hanfendi yapmadığım birşey hakkında suçlaniyorum ya hani bu iftira değil miİftira falan abartmayin siz de, küçücük bir mesele. Kuru temizleme ücretini gönderin ve bir daha muhatap olmayın.
Ay evet. Kıyafetimi vereceğim kadar yakınsa bir lekenin lafını yapmam yani. Kaldı ki gerçekten leke de olmuş olabilir, insanlık hali.Çok yakın değilmişsiniz demekki öyle olsa leke bile görse insan ses etmez temizletir bunu konu yapmaz benim fikrim bu .ben yakın olduğum birini bu şekilde sıkıştırıp üzmem
Ben yakın diye biliyordum değiliz artık demek ki gerçekten dediğiniz gibi leke olabilir ama leke gelir geçici birşey ki yapmadığıma adım kadar eminim beni bu kadar suçlamasını asla unutmayacamAy evet. Kıyafetimi vereceğim kadar yakınsa bir lekenin lafını yapmam yani. Kaldı ki gerçekten leke de olmuş olabilir, insanlık hali.
Konu sahibi siz de hiç uğraşmayın. Bundan sonra da mesafenizi koruyun.
Kuru temizleme yaptırıp iletişimi keseceksin. Bu kadar laf konuşmaya değmez bileArkadaşlar geçenlerde düğüne gitmiştim arkadaşımdan ceketini aldım üstelik kendi ısrar etmişti giy diye bende neyse aldım giydim göndermeden önce ona 50 kere kontrol ettim bir leke yoktu bundan adım gibi eminim ama beni suçluyor bilmem cep kısmına leke değmiş makyaj lekesi ben yapmadım dedikçe en son sen giydin diyor kafayı yedim fotoğraf at diyorum atmıyor ben bile fotoğraf attım göndermeden önce garanti olsun diye çektim attım yine inandırıcı gelmiyor ısrarla en son sen giydin diyor bir haftadır göndermişim yeni bakmış kendi yapmış olabilir mi sırf kuru temizlemeyi benim üstüme kakalatmak için?? Ne yapacam ya
Siz siz olun birinden kıyafet ödünç aldığınızda iade etmeden önce kuru temizlemeye verin, ki kıyafet bu, parfüm kokusu, girdiğiniz ortamın kokusu, ter kokusu siner kıyafetearkadaşımdan ceketini aldım üstelik kendi ısrar etmişti giy diye bende neyse aldım giydim göndermeden önce ona 50 kere kontrol ettim bir leke yoktu bundan adım gibi eminim ama beni suçluyor bilmem cep kısmına leke değmiş makyaj lekesi ben yapmadım dedikçe en son sen giydin diyor kafayı yedim
Aynen, senin çadır benim demir profil sandalyemen iyisi kimseye bir sey vermemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?