Arkadaşım beni yapmadığım birşey hakkında suçluyor

Sandalye olayı hiç hoş olmamış gerçekten. Bir özür dileseler, sorun etmeyeceğinize eminim ama pişkinlik olduğu zaman sinir bozucu olabiliyor.

Geçen annemle konuşuyorduk yıllar evvel dayımın düğünü için çok güzel bir abiye diktirmişti, aklıma geldi "anne senin bir abiyen vardı çok güzeldi onu giyebilirsin benim düğünde" diyeceğim tuttu. "Ben de onu giymeyi çok istiyordum ama onu iş yerinden bir arkadaşa giysin diye verdim geri getirmedi işten de ayrıldı resmen kazık attı bana" dedi üzülerek.

Bu sebeplerden dolayı benim için çok değerli şeyleri emanet vermemeyi tercih ediyorum, ki kendim de almam. Önemli değilse olabilecek tüm aksilikleri göze alarak veriyorum.

Sandalye olayı hiç hoş olmamış gerçekten. Bir özür dileseler, sorun etmeyeceğinize eminim ama pişkinlik olduğu zaman sinir bozucu olabiliyor.
Aynen öyle, malında değilim sandalyenin parasını da istemezdim ama görseniz sandalye paramparçaydı çöpe attık zaten, istedin verdim biraz daha kalsın dedin tamam dedim, lojman bekliyorlardı geçici kiracıydılar, taşınırken kapıya atmış gitmiş ne bir özür ne abla kırıldı deme hiçbir laf etmeden gitmiş.

Kimseden ödünç çöp istemişliğim yoktur hep veren taraftım ama yani bizde parayı ağaçtan toplamıyoruz, artık benim de malım kıymetli, veremem diyorum çünkü sandalye en paramparça olanlardan biriydi, cam tencerelerimi alırlar bir daha gelmez, kıyafetimi alırlar bir daha gelmez, benden gidenlerin hiçbiri geri gelmedi

Hanfendi bakın ben dediği yere götürene kadar 50 kere kontrol ettim ben çok dikkat eden biriyim anneme dahi kontrol etmişti yani leke çıkması imkansiz ben yapsaydim kabul ederdim onun dışında valla mesefa kuracağım yapmadığım birşey hakkında üzerime gelmesini doğru bulmuyorum böyle insanla arkadaş olamam ayrıca kendi ısrar etti giy diye ben asla bahsini dahi etmemiştim

Evet zaten bende öyle dedim ama mesajlarıma görüldü atmış bende birşey yazamadim bende daha hem suçlaniyorum hemde saygısız mesajlarıma görüldü atmış birine daha fazla IBAN için rica etmicem

Evet zaten bende öyle dedim ama mesajlarıma görüldü atmış bende birşey yazamadim bende daha hem suçlaniyorum hemde saygısız mesajlarıma görüldü atmış birine daha fazla IBAN için rica etmicem
Aslında sizin giyilmiş ürünü verirken kurutemizleme yaptırmanız lazım ama eminim oraya para vereceksem yeni kıyafet alırdım diye düşündünüz ve giyilmiş ürünü direk verdiniz. Onun ısrar etmesi ürünü öylece vermeniz anlamına gelmiyor. Evet arkadaşınız da yanlış yapmış ama siz de hatalısınız

Degilmi mesafe kuracağım bende ayıp ya ki ben zaten yapsam saniyesinde mesaj atar sana yenisini alayım derdim çok zoruma gitti bana iftira atması
Ne mesafesi? Parası neyse ver çenesini kapatsın bir daha da görüşme

Arkadaşınız da siz de biraz değişiksiniz. Siz yapmış olabilirsiniz tabi ki ama para istemesi değişik geldi yine de. Neyse bence atın kuru temizleme parasını geçin uğraşılmaz.
Konuyu şimdi anladım siz arkadaşınızdan düğüne gitmek için ceketi almışsınız. Dolayısıyla geri verirken zaten leke olmasa bile kuru temizleme yaptırmak zorundasınız.

O nasıl arkadaşmış öyle. Leke olsa bile söylemezsin bir daha da ödünç vermezsin.
Ben ne isterim kimseden bir şey ne de kimse benden bir şey istesin. Emanetin gözü yerdedir.

Ben ona yıkama yapmak istediğimi söyledim kendisi kabul etmedi bir arkadaşım daha giyecek yıkama direk gönder dedi benim yapabileceğim birşey yok o yüzden

Ben yıkamak istediğimi zaten söyledim kendi kabul etmedi bir arkadaşım daha giyecek sen direk gönder dedi bende onun istediği gibi yaptım bu yani benim bir kusurum yok ve ceket tertemizdi bundan adım gibi eminim

Ödünç alınan kıyafet tertemiz olsa bile temizlemeden, yıkanmadan geri verilmez. Haklı değilsiniz üzgünüm. Parası neyse verin, kuru temizlemesini yaptırın en iyisi.
Ben zaten yıkama teklifi yaptım kendi kabul etmedi direk gönder dedi bir haftadir elinde yeni yazıyor megersem ve ben temiz gönderdim buna kesinlikle eminim

Ben olsam eğer kendimden eminsem kuru temizleme parasını da vermezdim. Ne münasebet ayol. Foto atsın öyle bir şey varsa

Ben yıkamak istediğimi zaten söyledim kendi kabul etmedi bir arkadaşım daha giyecek sen direk gönder dedi bende onun istediği gibi yaptım bu yani benim bir kusurum yok ve ceket tertemizdi bundan adım gibi eminim

Yıkamak istediğinizi söylemeyeceksiniz. Temizletip götüreceksiniz bir şey demeden. Şimdi niye direniyorsunuz anlamadım.

Aldığınız kıyafet zaten yıkamadan geri verilmez ki giymiş kullanmışsınız yıkayıp vereceksiniz leke olmasa dahi koku siner giyilmiş çünkü

Yıkamak istediğinizi söylemeyeceksiniz. Temizletip götüreceksiniz bir şey demeden. Şimdi niye direniyorsunuz anlamadım.
Karşı taraf kabul etmiyorsa beni alakadar etmez bizde biliyoruz temiz etmeyi arkadaşım giyecek dedi arkadaşıda giymemiş benim yapabileceğim birşey yok teklifimi sundum kimseden habersiz kimsenin kıyafetine birşeyde yapmam beni suçlamayi bırakın artık

Yaptır kuru temizlemeyi bir daha da muhatap olma bence. Kimseden de kıyafet alıp vermeyin. Bir sürü bulaşıcı hastalık var yahu, uyuzundan su çiçeğine, kızamığına. Evet maalesef yeniden hortladı o çocukluk çağı hastalıklarımız.

Kuru temizlemenin teklifi sunulmaz teninize değmiş yahu. Şimdi yaptırmanızı istiyor o halde şimdi yaptırın neyine direniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…