Arkadaşım boşandı mı? Soyadı değişikliği.

Hem küssünüz konuşmuyorsunuz hemde destek olucaksınız enteresan Farzedin konuşmadığınız biri gelip size çok üzüldüm sana destek olmak istiyorum derse ne hissedersiniz ?

Bu nedenle aramanin hos olacagini dusunmuyorum.
Sahsen ben destek olarak degil dalga olarak algilar daha da kizardim.

Başım döndü kime inanacağımı şaşırdım konuyu okurken

Düğününe bile gitmeyip küs kalmışsınız. Sizce boşandiysa bile sizin tesellinize ihtiyaci var mi?

Ee boyle olduysa hic aramazdim ben. Hatta bencilce olabilir ama icten ice hakettigini buldu diye bile dusunebilirdim

uzun yıllar görüşmediğiniz kişiye ne maksatla destek olacaksınız ki , onun zaten eşi dostu arkadaşı vardır.tamamen laf , dedikodu peşindesiniz

Niye bu kadar merak ettiniz ?
Madem merak edecek kadar önemsiyorsunız düğününe niye Gitmediniz?
Vala hiç samimi Gelmediniz bana .. iyi günde yanında olmayan ama kötü gününde yanında oluyorum gibi gösteren , asıl amacı başkasının mutsuzluğundan mutluluk çıkaran bi insan gördüm ...

Sizin desteğinize ihtiyaç duysa sizi arardı, işiniz gücünüz dedikodu

Kadin derdimiz bosanip bosanmadigi demis cunku bize sadece bunu sormus. Konu bosanip bosanmadigi yani destek olup olmamasi degil, bu yuzden boyle bir cumle kurdugunu dusunuyorum. Amaci dedikodu olsa bunu buraya sormaz kendi arkadaslariyla dedikodusunu yapar.
Bence arkadasiniz bosandiysa bile esinden tam kopamamis bu yuzden sizinle gorusmek istemeyebilir. Yine de arayip nasilsin diyebilirsiniz sonradan pisman olmamak adina.

Meslek icabı soyadı değişince sorun yaşamış olabilir belki de bu yüzden tanınırlık durumu için eski soyadını almış olabilir.

Aksiyse de bence çok destek olacağınız bir şey Yok
Ne diyebilirsiniz ki en fazla 'canım üzülme geçer' .. bu lafa çokta ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum aksine yanlış yorumlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…