- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
İçinizde kendinizle çelişmyn iki üç eleştirel yorum geldi diye nedir bu "U" dönüşü...?Derdimizin destek olmak olduğunu nerden çıkarttınız. Derdimiz boşanıp boşanmadığı.
Bi de bu var.Burdan aldığımız bilgiye göre arayıp en azından boşandıysa destek olalım dedik.
Merhaba arkadaşlar, dünkü sorunumu sayenizde çözdüm şimdi ise ufak bir sorum var. Benim okuldan avukat bir arkadaşım vardı bir mevzu olduk ve grubumuzdan ayrıldı küstük, evlendi düğününe de gitmedik. Ama diğer arkadaşlar takip ediyordu küs olduğumuz arkadaşı. Arkadaş evlenince baronun sitesinde soyadı eşinin soyadı ile ayni oldu,üstünden 2 sene geçti bugün bir arkadaş baronun sitesinde denk gelmiş arkadaşın soyadı evlenmeden önceki soyismi ve büro adresi de farklı. Biz konuşmuyoruz diye soramıyoruz ama boşanmış midir? Eğer boşandığı için değişmiş ise arayıp destek olacağız çünkü. Boşanmadan böyle değişebilir mi kocasının soy adından eski soyadına dönebilir mi baroda?
Bu arada facebookta vs. resimleri duruyor. İlişki durumu da hala evli kafamız karıştı emin olamadık. Sizlere sorayım dedim.
bi de kılıfa gel. destek olcakmis.Biz kadınlar çok tehlikeyiz :)
Derdimizin destek olmak olduğunu nerden çıkarttınız. Derdimiz boşanıp boşanmadığı.
Evlendiği adam bütün arkadaşlarıyla ve hatta kuzenleriyle bile görüşmeyi yasaklamıştı. O bizimle bu yüzden görüşemeyeceğini belirtti ve aramız bozuldu.
O bizi b yüzden arayamaz ve etrafında kimse yok. Tanınmış biri de değil. O yüzden kimsesi olmayan arkadaşımıza destek olmak istedik durum bu.
hoaydaaaaa müzevirlik peşindesin yani? Napacanız boşandıysa? Adres ver kınanızı ben gönderiyim uğraşmayınDerdimizin destek olmak olduğunu nerden çıkarttınız. Derdimiz boşanıp boşanmadığı.
Her yorumunuzda hatta ilk mesajınızda destek olmak için aramayı belirtmişsiniz, yoksa biz müneccim falan değilizDerdimizin destek olmak olduğunu nerden çıkarttınız. Derdimiz boşanıp boşanmadığı.
Derdimizin destek olmak olduğunu nerden çıkarttınız. Derdimiz boşanıp boşanmadığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?