- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
hiçbişey yapamazsın ki malesef.Evet arkadaşlar
Yakın dostum 2 ay önce evlendi
Ve eşinden dayak yemiş
Evden uzaklaşmak istiyordu
Bende ufak tefek şeylere sıkma canını demiştim dayak yediğini bilmeden
Çok üzüldüm
Boşanmayacak adım gibi eminim
Off çok üzüldüm ben bilmiyorum onun için ne yapabilirim ki?
geçmiş olsu yapabılecegın tek sey destek olmak.onlar kendını erkek zannedıyor aslında hıcbır sıfatı yok bosuna oksıjen israf edıyorlar..Evet arkadaşlar
Yakın dostum 2 ay önce evlendi
Ve eşinden dayak yemiş
Evden uzaklaşmak istiyordu
Bende ufak tefek şeylere sıkma canını demiştim dayak yediğini bilmeden
Çok üzüldüm
Boşanmayacak adım gibi eminim
Off çok üzüldüm ben bilmiyorum onun için ne yapabilirim ki?
evethiçbişey yapamazsın ki malesef.
kendi istemedikten sonra.
karışmadım aslındaYapacağınız bir şey yok ne yapabilirsiniz daha 2 aylık evli olduğundan hemen boşanmayacaktır siz boşanın deseniz bile karışmayın bence
Çok üzüldüm yaageçmiş olsu yapabılecegın tek sey destek olmak.onlar kendını erkek zannedıyor aslında hıcbır sıfatı yok bosuna oksıjen israf edıyorlar..
Gerçekten çok üzücüSadece destek ol.ama akil verme.en sonunda kotu olan sen olursun bunu unutma.ona onun yalniz olmadigini hissettir.cok uzucu...
Ya aradı çok kötüydü ama bilmiyorumKendi üzülmüyor..
Siz de üzülmeyin bence..
üzülür insan tabii.böyle bırsey affedılebılır mı bılmem..affeden cokda.bosanamaz hemen.gıdıp darp raporu alması gerekırdı umarım almıstırÇok üzüldüm yaa
bide kaç yıllık sevgililerdi yani
Bence darp raporu alacak kadar (dayağın büyüğü küçüğü olmaz ama ) bir darp yokturüzülür insan tabii.böyle bırsey affedılebılır mı bılmem..affeden cokda.bosanamaz hemen.gıdıp darp raporu alması gerekırdı umarım almıstır
Ya aradı çok kötüydü ama bilmiyorum
dayak yedı ıse vardır cıkar bıseyler yanıı..hastaneye gıttıgınde doktorlar bulur yanı..en ufak bı morluk bıle yazılıyor..Bence darp raporu alacak kadar (dayağın büyüğü küçüğü olmaz ama ) bir darp yoktur
Çünkü farklı illerdeyiz yanımıza gelecekti
Soramadım ki ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?