Arkadaşım dayak yemiş:(

Erkek mis o döverkende öyle söylemiş
Ben erkeğim görüyor musun demiş
Ozaman şu cikiyor ortaya. Erkek değilmiş. Her ne zayifligi var ise dayakla kapatmak istemis. Aslinda ben erkegim diyerek doverek kendisinin erkek olmadiginin itirafi.

Dayak aciz insanlarin, konsumasini bilmeyen tartismasini bilmeyen cahil culeyha kisilerin isi.
Baska hicbirsey degil.

babaya bak.. bir sans daha ver, bir daha ki sefere daha usulca dayak yiyecektir, ben garanti veriyorum filan ..
o babanin da allah belasini versin bence.

Hasta bence adam

11, 12 yıllık sevgililerdi
yuuuhh
insan 11-12 senede tanimayi birak, butun seceresini cikarir yahu.
kimse bana evlenmeden taninmiyor filan demesin, bu evlenince kocanin tuvalet adabini farketmeye benzemiyor. Bu kadin acik net, flort donemlerinde de dayak yemistir.
bise soyliyim mi ben senin arkadasina uzulmuyorum artik, bence haketmis. tam o adama gore bir es. Bicilmis kaftan.

Ya bilmiyorum ama belkide
Çünkü ben 4 yılına şahitim

allah cezasını versin o kocanın. hayvan herif. benim arkadaşımda da aynı dertten vardı bldiğin psikoloşim tamamen bozulmuştu anlattıklarından. artık her şeyi sineye çekti çocuk yaptı. ama her şey aynı devam. öğrtmen ama çalışmıyor çok kzııyorum çok ama bşey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…