- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Malesef arkadaşım evine döndü
Kv, KB hiç biri 3 gün boyunca aramadı
En sonunda esinı kendi babası çağırdı
Konuşulmuş güya
Babası yollamış kızını
Çok üzüldüm
Eve geldiğinde eşine neden anneler hiç beni aramadı deyince
Baba evinde ki b... kurumadan geri dönersen kimse için değerli olmazsın o yüzdende aramazlar demiş
Çok üzüldüm inanın
Kendisi eğitimli birisi
Yani dünyanın her yerinde yalnız yaşayabilecek her şeye sahip ama
Bilmiyorum.cesareti yok galiba
Ve bu adam saatlerce dövmüş bu insanı 2 saat boyunca
Ya ne bileyimvalla kimi kadın var merdiven silerek ayaklarının üstünde duruyor sırf gururu için kimi de ne imkanı olursa olsun kocasının yanından ayrılmiyor işte kimi gururu için yaşar kimi değil fark bu
Evet malesef2 Saat boyunca dayak yemiş ve eş müsvettesine geri mi dönmüş imkanı da var diyorsunuz.ne diyeyim taze 2 aylık evli bu dayağı yemiş bunun arkası ve şiddeti arta arta devam edecektir.İnşallah akıllanır ve kendine bir yol çizer.Yoksa malesef arkadaşınız 3.sayfa haberi olur.Gerçekten çok üzücü bir durum eşide tam bir hanzoymuşş böyle adamı (adam bile diyemiyorum) kapatıp odaya eşek sudan gelinceye dövecen kiii bir daha bayan el kalkıyor mu?
Ya ne bileyim
İstende çıktı evlenmeden önce
Kv ile gezmelere gitme hevesiyle
Kv de bunu yaptılar
Ayy her gün oradalardi
Misafir gelecek temizlik misafire gideceğiz gel
Benim arkadasim meslek sahibi
Biri yani.bilmiyorum yaa.üzüldüm
Evet evliliği seviyoro zaman evlilik ve koca hevesi hayli fazla bi kız. Evli olmayı seviyor yani boşanmak istemez siz de dertlenmeyin bence kendi bile unutmuş baksaniza
Valla gerekirse herkesi ve herşeyi göze alıp babaevinde kalmalıydı.Şİmdi kesin mahalle baskısından döndü de malesef herkes çektiğini bilir.Zaten gider gitmezde anneler niye aramadı demesi de saçma olmuş.Ben 2 saat dayak yicem o eve geri döncem birde o şahısla konuşacam aslaa hatasını anlayıp özür dilemeden yüzüne bile bakmazdım gerçi ben dönmezdim bilee...Şunu hiç unutmayın taviz tavizi doğurur.Evet malesef
Babası kızım son kez sans ver demiş
Ama ne eşi nede eşinin ailesi bu şansı istemedi zaten
Kendileri çağırdı ve yolladılar kızı
Gitmek istemeyen insan kimseyi umursamazdı
Eşi kendini suçlu görmüyor kiValla gerekirse herkesi ve herşeyi göze alıp babaevinde kalmalıydı.Şİmdi kesin mahalle baskısından döndü de malesef herkes çektiğini bilir.Zaten gider gitmezde anneler niye aramadı demesi de saçma olmuş.Ben 2 saat dayak yicem o eve geri döncem birde o şahısla konuşacam aslaa hatasını anlayıp özür dilemeden yüzüne bile bakmazdım gerçi ben dönmezdim bilee...Şunu hiç unutmayın taviz tavizi doğurur.
Bence sende hiç karışmaa çok sevdiğim bir söz vardır.İnsanlar hakettikleri gibi muhamele görür ve hakkettikleri gibi yaşarlar.Alan razı veren razı sopayı yiyen dünden razıı boşverr diyelim ne diyelimm.Eşi kendini suçlu görmüyor ki
Kızın dayak yerken söylediği hakareti babasina söylüyor
Şahsen kimse sallamıyor galiba arkadaşı mi anlamadım ki ben
Arıyor annesi gelip almıyor
Babası dayak yediğini biliyor damatı çağırıp kızı yolluyor
Kv KB oğullarını haklı görüyor bu nasıl bir dünya yaa
Yok ben karışmıyorum hani dönmüş zatenBence sende hiç karışmaa çok sevdiğim bir söz vardır.İnsanlar hakettikleri gibi muhamele görür ve hakkettikleri gibi yaşarlar.Alan razı veren razı sopayı yiyen dünden razıı boşverr diyelim ne diyelimm.
İnan ki hayatlarında konuşacak o kadar çok kişi var kibence sen bundan sonra sözle bile olsa çok müdahale etme yarın bir gün araları çok iyi olduğunda gidip eşine pink bana evden uzaklaşman iyi olur demişti aşkitom diyecek kocasına ve siz aralarını bozmak isteyen kişi olacaksınız.
buna emin olun.
Hiç birşeyKendisi katlanmak istiyorsa siz ne yapabilirsiniz ki?
Hiç birşey
Surekli arıyor ister istemez müdahil oluyorumHiç müdahil olmayın bence.
Evet malesef
Babası kızım son kez sans ver demiş
Ama ne eşi nede eşinin ailesi bu şansı istemedi zaten
Kendileri çağırdı ve yolladılar kızı
Gitmek istemeyen insan kimseyi umursamazdı
Aynen öyle yani bilemedim kiDayağın affı son şansımı olurmuş şaşırdım kaldım .Bunlara ailem demesin .
Mesleğide varmış aslında gözünü bir açsa eşini ve kendi ailesini yok farzedip eşinden boşanıp kendine yeni bir yol seçebilirdi.Aynen öyle yani bilemedim ki
Her yandan ezildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?