Arkadaşım dayak yemiş:(

valla kimi kadın var merdiven silerek ayaklarının üstünde duruyor sırf gururu için kimi de ne imkanı olursa olsun kocasının yanından ayrılmiyor işte kimi gururu için yaşar kimi değil fark bu

2 Saat boyunca dayak yemiş ve eş müsvettesine geri mi dönmüş imkanı da var diyorsunuz.ne diyeyim taze 2 aylık evli bu dayağı yemiş bunun arkası ve şiddeti arta arta devam edecektir.İnşallah akıllanır ve kendine bir yol çizer.Yoksa malesef arkadaşınız 3.sayfa haberi olur.Gerçekten çok üzücü bir durum eşide tam bir hanzoymuşş böyle adamı (adam bile diyemiyorum) kapatıp odaya eşek sudan gelinceye dövecen kiii bir daha bayan el kalkıyor mu?

valla kimi kadın var merdiven silerek ayaklarının üstünde duruyor sırf gururu için kimi de ne imkanı olursa olsun kocasının yanından ayrılmiyor işte kimi gururu için yaşar kimi değil fark bu
Ya ne bileyim
İstende çıktı evlenmeden önce
Kv ile gezmelere gitme hevesiyle
Kv de bunu yaptılar
Ayy her gün oradalardi
Misafir gelecek temizlik misafire gideceğiz gel
Benim arkadasim meslek sahibi
Biri yani.bilmiyorum yaa.üzüldüm

Evet malesef
Babası kızım son kez sans ver demiş
Ama ne eşi nede eşinin ailesi bu şansı istemedi zaten
Kendileri çağırdı ve yolladılar kızı
Gitmek istemeyen insan kimseyi umursamazdı

o zaman evlilik ve koca hevesi hayli fazla bi kız. Evli olmayı seviyor yani boşanmak istemez siz de dertlenmeyin bence kendi bile unutmuş baksaniza

Evet malesef
Valla gerekirse herkesi ve herşeyi göze alıp babaevinde kalmalıydı.Şİmdi kesin mahalle baskısından döndü de malesef herkes çektiğini bilir.Zaten gider gitmezde anneler niye aramadı demesi de saçma olmuş.Ben 2 saat dayak yicem o eve geri döncem birde o şahısla konuşacam aslaa hatasını anlayıp özür dilemeden yüzüne bile bakmazdım gerçi ben dönmezdim bilee...Şunu hiç unutmayın taviz tavizi doğurur.

Eşi kendini suçlu görmüyor ki
Kızın dayak yerken söylediği hakareti babasina söylüyor
Şahsen kimse sallamıyor galiba arkadaşı mi anlamadım ki ben
Arıyor annesi gelip almıyor
Babası dayak yediğini biliyor damatı çağırıp kızı yolluyor
Kv KB oğullarını haklı görüyor bu nasıl bir dünya yaa

Bence sende hiç karışmaa çok sevdiğim bir söz vardır.İnsanlar hakettikleri gibi muhamele görür ve hakkettikleri gibi yaşarlar.Alan razı veren razı sopayı yiyen dünden razıı boşverr diyelim ne diyelimm.

Yok ben karışmıyorum hani dönmüş zaten
Dönmeden öncede birşey söylemedim
Bunlar benim kalben yaşadığım duygular
Yalnızca döndüğü için hani bu saatten sonra iş bul okulunu ihmal etme felah filan dedim yani

bence sen bundan sonra sözle bile olsa çok müdahale etme yarın bir gün araları çok iyi olduğunda gidip eşine pink bana evden uzaklaşman iyi olur demişti aşkitom diyecek kocasına ve siz aralarını bozmak isteyen kişi olacaksınız.

buna emin olun.

İnan ki hayatlarında konuşacak o kadar çok kişi var ki
Bana sıra bile gelmez
Yalnızca o taraflara geleceğim dedi bizde gel dedik
Kendi kafasına göre yaşayan bir insan aslında kimseyi dinlemez
Kv ne nefret kusuyordu beni aramadı diye
Aman bırak Kv ne diş bilemeyi sonuçta bunu sana o yapmadı dedim dayanamadım onada yani
İyi bir dinleyiciyim sadece

Evet malesef

Dayağın affı son şansımı olurmuş şaşırdım kaldım .Bunlara ailem demesin .

Aynen öyle yani bilemedim ki
Her yandan ezildi
Mesleğide varmış aslında gözünü bir açsa eşini ve kendi ailesini yok farzedip eşinden boşanıp kendine yeni bir yol seçebilirdi.

2 aylıkken böyleyse ilerisini düşünemiyorum.

En çokta ailesine kızdım kendi elleriyle az daha dayak ye kızım der gibi kızı göndermişler.

Samimiyetiniz nasıl çok yakın arkadaşsanız korunmasını önerebilirsin.Belki geçen sürede aklı başına gelir ayrılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…