- 15 Temmuz 2016
- 8.651
- 14.576
- 248
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Evet kimse dert dinlemiyor.Hakikaten millet ben dert dinleyemem diye karşısındakinin lafını bölüp masadan kalkıp gidebiliyor. Cidden şu soru sahibi gibi kişiler nankör insanlar
Ben size yardım etmem. En son yardım edenin hakkında neler düşündüğünüz ortada çünkü. Kimse salak değil.Nasıl yapıcam bende memnun degilim bu kadar zayıf karakterli olmak istemiyorum ilaca mahkum yasamK istemiyorum lütfen yardım edin ban
Surekli magdur edebiyati yapiyorsunuz farkinda misiniz , magdur falan degilsiniz. O kadar kotu durumda olsaniz sizi bu duruma getirdigini dusundugunuz esinizden bosanirdiniz.Zor sürecimde fikir aldım sadece hepinize sanki saglikli düsunebiliyomuşum gibi saydirdiginiz yorumlarinizdan dolayı teşekkür ederim inşallah hic psikoljinizle sinanip buraladan minnet aramazsiniz
Anlatıp kızı dertlendırıp sonra kocişinizin kollarına koşuyorsanız kız bunalıp gereken cevabı yapıstırmıstır. Lutfen kızla ıletısımı kes kafası rahatlasın garıbınMerhaba kızlar daha önce yazmistım ben esim yüzünden ahlaki okb yasadim glve cak agir süreclwr geciridm bu dönemde 10 yıllik kiz arkadaşım her zaman yanimda ve destekcimdir yine o süreçte yanimdaydi zor zamanlarimda beni cok sakinlestirmeye calisti fakat birgüm yine ona dert yanarken bana sikiyim kocani dedi bu sözü hazmedemiyorum arkadasligi mi bitirmeyi düşünuyorum korumak icin yada kizginlikla bile söylese yedirwmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz
O zaman bu küfür edileli baya olmuş olması lazım niye dün olmuş gibi anlatıyosun yani arkadaşını ya affettin ya da etmedin şu an derdin ne ? Bak senin derdinin adı yemin ediyorum şımarıklık gel sen benle arkadaş ol ben seni yargılaya yargılaya düzeltirim bari seans parası cebine kalır
Önce söylemeli miyim diye taktim söyledikten sonra nasıl söylerim kimbilir esim ne hissetti diye taktim daha sonra esim sirf bosanmamak adina kabul etti evlenmeden önce söylemeliydim diye taktim zaten bunlar uzun sürdü bunlarin hepsini atlattiktam sonrada arkadasimin dedigi aklima geldi onu taktim teshis aldiysan bunun nasil böyle sarmala dönecegini bilirsinO zaman bu küfür edileli baya olmuş olması lazım niye dün olmuş gibi anlatıyosun yani arkadaşını ya affettin ya da etmedin şu an derdin ne ? Bak senin derdinin adı yemin ediyorum şımarıklık gel sen benle arkadaş ol ben seni yargılaya yargılaya düzeltirim bari seans parası cebine kalır
Çok geçmiş olsun, nasılsınız peki gelişmeler oldu mu?Evet kimse dert dinlemiyor.
Mesela çocuğumun geçen sene, ana sınıfında bir kadın var kanser olmuş, ama genetik ailedeki tüm kadınlar aynı süreci yaşıyor. Sürpriz değil.
O sorunlu genin olduğunu hepsi biliyor baktırmışlar vs.
Kadın devamlı kontrol altındaymış daha öncesinde.
Ben kendisine çok ılımlı, sevgi dolu yaklaştım ve destek oldum her zaman…
Benim göğsümde kitle çıktı bi tek o biliyordu. Gelişimsel radyoloji de parça alınacak vs.
Telefonda konuşurken bir geçmiş dahi demedi, parça alınacak koşturuyorum aramadı nasılsın demedi.
Sadece kendi derdi olunca devamlı arar hala…
Konu sahibi dert dinleyecek arkadaş bulmuş kıymetini bilmiyor.
Bakın bu platformda onlarca kadınız birbirimize destek oluyoruz. Çoğu kadın derdimi dinleyecek kimse yok, kimse beni anlamıyor diye konu açıyor…
Senelerdir kadini nasil baydiysaniz artik dayanamamis. Karsinizdaki psikolog degil, size vaktini ilgisini ayiran, yeri geldiginde sizinle uzulen arkadasiniz. Burasina gelmis demek ki.Arkadaşıma anlattim cünkü adı üstünde dost arkadas hepimiz hayatimizdaki ailemizdeki sorunlari güvendigimiz birilerine anlatiyoruz anlattik diye bu onlara küfür etme hakki vermiyo saygi cercevesinde destek olabilir baskasida arkadasima kufretse düşüncem aynı olurdu
Sen kaç kere dinledin arkadaşını, bi derdi sıkıntısı var mı diye kaç kere sordun?Arkadaşıma anlattim cünkü adı üstünde dost arkadas hepimiz hayatimizdaki ailemizdeki sorunlari güvendigimiz birilerine anlatiyoruz anlattik diye bu onlara küfür etme hakki vermiyo saygi cercevesinde destek olabilir baskasida arkadasima kufretse düşüncem aynı olurdu
Tamam da şunu da bilirim ki iyileşmek istesen iyileşebilceğin bir yerdesin bu kadar kendini öldürme ilaçlarını düzensiz mi kullanıyosun acaba ya da hastalıkla ilgi çekmek hoşuna mı gidiyor anlamadım ben seni bu kadar drama yapcağın bir hastalığın yok 10 kişi dr gitsek net 8 imize okb der senin şu an tam olarak derdin ne taktığın ne yani dert mi arıyon anlamadımÖnce söylemeli miyim diye taktim söyledikten sonra nasıl söylerim kimbilir esim ne hissetti diye taktim daha sonra esim sirf bosanmamak adina kabul etti evlenmeden önce söylemeliydim diye taktim zaten bunlar uzun sürdü bunlarin hepsini atlattiktam sonrada arkadasimin dedigi aklima geldi onu taktim teshis aldiysan bunun nasil böyle sarmala dönecegini bilirsin
İnanılmaz derecede sıkıntılısınız kusura bakmayın.Arkadaşıma anlattim cünkü adı üstünde dost arkadas hepimiz hayatimizdaki ailemizdeki sorunlari güvendigimiz birilerine anlatiyoruz anlattik diye bu onlara küfür etme hakki vermiyo saygi cercevesinde destek olabilir baskasida arkadasima kufretse düşüncem aynı olurdu
Doktora gidin o zaman,milleti çöp poşeti yerine koyup tüm pisliği kusmayın ....Hic psikolojik rahatsizlik yasadiniz mi hemde tek basiniza oldugunuz calistiginiz evli oldugunuz bir sehirde hem hastalikla mücadele edip hem sorumluluklarinizi yapmaya calistiniz mi kec gece insallah uykumda olürüm diye uyudum o düsüncelrre takintilara söz geciremiyorum beynimin düşüncelerimin kontrolü benden cıkıyo
Uydur uydur ipe diz bak kırılmasın diye doğrusunu yazmadım küfürün her türlüsü minik kalbini kırıyor,kk ailesi olarak kıyamisuuuAhlak okbsi bu muymusdusunup dusunup ahlak okbsi hastaligina yakalanmis demek. Kiyamisuuuu
Iste boyle durumlar icin psikologlar/psikiyatri uzmanlari falan var.Size şundan bahsediyorum birilerine anlatamasaydim kafama sıkacaktım yada biyerde atlayacaktım cünkü dayanamiyodum ve arkadasima sigindim ondan böyle bi tepki beklemiyodum o benim icin cok degerli ama dedigide aklimdan cikmiyor bu kezde bunu takıntı yaptım elimde degil
Dur tahmin edeyim o küfür senin kafanda canlandi demi kiskandin ahahahaha ne bos insansiniz gercekten kiz bikmistir ikinizdenNe olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
Madem telafi etti hala niye dert yanıyodunuz?Ne olursa olsun küfür etmesi gerekir miydi esim hatasini anladi ve telafi etti ama arkadasimin söyledigi aklimdan cikmiyor mal salak dese yine neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?