Arkadaşım esime küfretti

Hakikaten millet ben dert dinleyemem diye karşısındakinin lafını bölüp masadan kalkıp gidebiliyor. Cidden şu soru sahibi gibi kişiler nankör insanlar
Evet kimse dert dinlemiyor.

Mesela çocuğumun geçen sene, ana sınıfında bir kadın var kanser olmuş, ama genetik ailedeki tüm kadınlar aynı süreci yaşıyor. Sürpriz değil.
O sorunlu genin olduğunu hepsi biliyor baktırmışlar vs.
Kadın devamlı kontrol altındaymış daha öncesinde.
Ben kendisine çok ılımlı, sevgi dolu yaklaştım ve destek oldum her zaman…

Benim göğsümde kitle çıktı bi tek o biliyordu. Gelişimsel radyoloji de parça alınacak vs.
Telefonda konuşurken bir geçmiş dahi demedi, parça alınacak koşturuyorum aramadı nasılsın demedi.

Sadece kendi derdi olunca devamlı arar hala…

Konu sahibi dert dinleyecek arkadaş bulmuş kıymetini bilmiyor.

Bakın bu platformda onlarca kadınız birbirimize destek oluyoruz. Çoğu kadın derdimi dinleyecek kimse yok, kimse beni anlamıyor diye konu açıyor…

Zor sürecimde fikir aldım sadece hepinize sanki saglikli düsunebiliyomuşum gibi saydirdiginiz yorumlarinizdan dolayı teşekkür ederim inşallah hic psikoljinizle sinanip buraladan minnet aramazsiniz
Surekli magdur edebiyati yapiyorsunuz farkinda misiniz , magdur falan degilsiniz. O kadar kotu durumda olsaniz sizi bu duruma getirdigini dusundugunuz esinizden bosanirdiniz.

Anlatıp kızı dertlendırıp sonra kocişinizin kollarına koşuyorsanız kız bunalıp gereken cevabı yapıstırmıstır. Lutfen kızla ıletısımı kes kafası rahatlasın garıbın

Üslubu çirkin kelime çirkin.Talihsiz hasadı aşan bayağı bir söylem.Sadece acaba sizde konuşup konuşup şu bir türlü eyleme geçmeyen durduğu yerde durup sihirli değnek ile herşeyin değişmesini bekleyen kişilerden biri imajı çizmiş olabilirmisiniz onun gözünde.Belkide oda artık sizin ic dökme duvariniz günlük defter tarzonizdan bıktı .Kesmek istiyor görüşmeyi sizinle birikiminide bu şekilde dile getirdi.Bu ihtimal var .Evet gidiş yolu doğru değil Fakat dikkat edin tarzımız kaderimize dönüşür sizde ah vah yada söyleyip söylenip devam tayfası mensubu iseniz hemen hemen tüm arkadaş olacaklarinizdan daha kibar dile getirilse yüzünüze soylenmese bile alınacaginiz ciddiyet seviyesi bunu geçmez.Yani dediğim sadece bir ihtimal haklı haksız konusuna giremem elbette

Böyle bir arkadaşı bir daha arama ve senden kurtar. Başka ne diyecekti ya.

Önce söylemeli miyim diye taktim söyledikten sonra nasıl söylerim kimbilir esim ne hissetti diye taktim daha sonra esim sirf bosanmamak adina kabul etti evlenmeden önce söylemeliydim diye taktim zaten bunlar uzun sürdü bunlarin hepsini atlattiktam sonrada arkadasimin dedigi aklima geldi onu taktim teshis aldiysan bunun nasil böyle sarmala dönecegini bilirsin

Arkadaşıma anlattim cünkü adı üstünde dost arkadas hepimiz hayatimizdaki ailemizdeki sorunlari güvendigimiz birilerine anlatiyoruz anlattik diye bu onlara küfür etme hakki vermiyo saygi cercevesinde destek olabilir baskasida arkadasima kufretse düşüncem aynı olurdu

Çok geçmiş olsun, nasılsınız peki gelişmeler oldu mu?

Senelerdir kadini nasil baydiysaniz artik dayanamamis. Karsinizdaki psikolog degil, size vaktini ilgisini ayiran, yeri geldiginde sizinle uzulen arkadasiniz. Burasina gelmis demek ki.

Ben de en son arkadasimin insan diyemeyecegim sevgilsine *msalaktan baslayip uzuunca devam eden bir yelpazede kufurler dizdim, en sonunda bana artik anlatma duymak istemiyorum dedim. Cunku haddim doldu. Karsinizdaki de sinirleri olan, katlanma haddi olan bir insan. Icinizdekileri kusup kusup yolunuza devam edebileceginiz biri degil.

Sen kaç kere dinledin arkadaşını, bi derdi sıkıntısı var mı diye kaç kere sordun?

Tamam da şunu da bilirim ki iyileşmek istesen iyileşebilceğin bir yerdesin bu kadar kendini öldürme ilaçlarını düzensiz mi kullanıyosun acaba ya da hastalıkla ilgi çekmek hoşuna mı gidiyor anlamadım ben seni bu kadar drama yapcağın bir hastalığın yok 10 kişi dr gitsek net 8 imize okb der senin şu an tam olarak derdin ne taktığın ne yani dert mi arıyon anlamadım

İnanılmaz derecede sıkıntılısınız kusura bakmayın.
O kadar taktıysanız kocanıza ben sana layık değilim boşanalım deyip ömür boyu yalnızlığı seçseydiniz. Ama yok koca dursun kenarda ki başkalarını darlayalım.

Doktora gidin o zaman,milleti çöp poşeti yerine koyup tüm pisliği kusmayın ....

Iste boyle durumlar icin psikologlar/psikiyatri uzmanlari falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…