- 26 Ağustos 2024
- 71
- -19
- 1
- Konu Sahibi beyaz lale35
-
Intihar sebebim bu degildi gecmis yakinlasmalari takiyodumİntiharın eşiğinde olma sebebiniz arkadaşınızın eşinize küfür etmesi mi! Ne kadar narinsiniz birde okbniz var. Hem intihar düşüncesi hem okb ama sizin taktığınız yer arkadaşınızın eşinize küfür etmesi (!) vay be eşiniz bu kadar pürü pak o zaman bahsetmeyin kimseye. Nazar değer (!)
Vallahi hiç bir şeyi hakketmiyorsunuz, kız sabah akşam sizin dertlerinizi dinliyor ama siz kocişinize söylenen bir kelimeyw takılmışsınız. Kocanızla ilgili ne ve neler anlattınızda kızın ağzından bu laflar çıktı. Görüşmeyin sebebini söyleyin ama sonrasında siz görüşmek isterseniz inşallah kız size o kapıyı kapatır.
Buradaki bazı soruları okudukça önceki gibi her zaman kadın haklıdır düşüncem baya törpülendi.derdini tasasını sabah akşam dert yanan arkadaşını atan kişileri gördükçe erkeklerde o kadar haksız değildir kim bilir kadın ne yaptı erkek öyle davrandı demeye başlıyorum artık
İntiharın eşiğine getirdiği için sinirlenmiş olmasın? Hoş olmasa da özel konuşmanız sonuçta yüzüne etmemiş.Sadece beni anlasin destek olsum istedim cünkü çok caresizdim intiharin esigindeydim küfur etmesini beklemiyordum
Eşim ilk basta tetikledi ve söyleyince cok fazla tepki verdi uzun süre böyle kaldı sonra dedi umursamiyorum sende unut diye baştan öyle gelmedi yaniHer seyi anlatmiyor, onceki konularinda esinin umursamadigini, kendisinin takinti yaptigini yazmis, simdi de esim yuzunden intiharin esigine geldim yazmis.
Hakikaten millet ben dert dinleyemem diye karşısındakinin lafını bölüp masadan kalkıp gidebiliyor. Cidden şu soru sahibi gibi kişiler nankör insanlarAz bile söylemiş, ben 7 ceddine sinkaflı konuşurdum.
Hayatı bitmiş arkadaşının haklı cümlesine kızıyor.
Oturda kendine bak… Biraz insan olun ya, dert dinleyecek arkadaş bulmuş şükür etmiyor…
Normalde anlatmiyordum diyorum rahatsizlaninca anlattimanlatmadan duramiyorum diyorsunuz. o zaman agzi olan konuşur iste boyle, kimse de kocaniza saygi duymaz
evde olan evde kalsin. bu sizin ozeliniz
kari koca kavga da etse iki guzel söze, duzelme cabasina, keyifli bir sevismeye unutur gider. ama anlattigi kisiler asla unutmaz..ne evliliginize saygi duyar ne kocaniza ne de hala beraber oldugu icin size
benim bir yakin arkadasim var. ozellikle evliligin ilk zamanlarinda ne yasasa anlatirdi. Zamanla kocasinin benim gozumde degeri düştükce düştü. simdi on yildan sonra artik alıştılar mi birbirlerine duzeldiler mi yoksa arkadasim bana anlatmayi mi kesti bilmiyorum ama artik harika bir ritim tuttursalar da, coluga cocuga karissalar da adam benim icin iseyince asla sifon cekmeyen, bu yuzden lad eden karisina "her isemede sifon cekiyorsun su parasini sen ode" diyen bir adam.
yani demek istedigim bunu siz yaptiniz. kocaniza saygi duyuyorsaniz ozelini anlatmayın
Böyle ilişkilerde alma verme dengesi bozuktur, o dert anlatma kötü gün dostluğu tek taraflıdır, bir gün bitmeye mahkum, kötü olmadan işin içinden çıkamaz veren taraf.Arkadaşlık dostluk senin kafanda kurduğun şey değil bu arada. Kimse kimsenin bedava psikologu değil. Ki sağlık açısından olmamalı da. İkilemde kalırsın arada sırada fikrini sorarsın, fikir teatisinde bulunursun, ama bu tek taraflı olmaz tabi. Ama okb, anksiyete, bipolar vs. gibi teşhisli hastalıklar için devamlı destek verme haline gelme şeklinde olmaz. Çünkü herkesin bu alanda eğitimi yok en başta. Ayrıca bence çok bunaltıcı bir şey. Arkadaşınız yine iyi kadınmış, yanınızda olmuş. Teşekkür edeceğine kadının bir lafı yüzünden neler kuruyorsun kafanda.
Bu arada evet, arkadaşlığını bitir, kadın da artık rahatlasın.
Yaw ne ahlak okbsi kocasına ağzından kaçırır da adam dehler diye delirmiyosa hiçbir şey bilmiyorumAhlak okbsi bu muymusdusunup dusunup ahlak okbsi hastaligina yakalanmis demek. Kiyamisuuuu
Evet cok haklisiniz ilac dozup cok yükseldi malesef herşey hastaliktan oluyo kontrol edemiyorum bazen iyi oluyorum ama adete yakin yine takintilar sıkıştırıyoKonu sahibinin diğer konularına ve burda yazdıklarına bakılırsa sorunlu olan kişi eşi değil kendisi. Eskiden yaşadığı cinsel yakınlıkları takıntı haline getirmiş ve eşine anlatıyormuş eşi de tepki veriyormuş. Ben böyle anladım yazdıklarından. Yani eşiniz size gelip zırt pırt eski ilişkilerini anlatsa herkes tepki verir diye düşünüyorum. Hatta bir yerde eşi mutlu olmak istiyorum bunları anlatma demiş. İntihar etmek istemesinin sebebi eşi değil hastalığı yani.
Arkadaşı da bunları dinlemekten sıkıldığı için artık sövmüş diye düşünüyorum.
Konu sahibi ilaç kullandığınızı yazmışsınız. Nasıl gidiyor işe yaramıyor mu?
Bu mu hakikaten?İntlharı düşünüyorum dediği büyük(!) olay da memelerini 20 sene önce birilerinin öpmesi.
Amaaan ne büyük dertmiş cidden.
Arkadaşınız senelerce sizin bu saçma derdinizi dinleyerek iyi katlanmış. Çok da güzel demiş. Az bile demiş.
İnsan derdim var demeye utanır ya. Millet neler yaşıyor önüne bakıyor. Senelerce böyle ufacık şeyi takıp herkese dünyayı dar etmişsiniz
Cok emin degilim ama anladigim kocasina anlata anlata adami bezdirmis sanki. Eski konularini okumadim ama okuyanlar bu tarz yorum yapmislar.Yaw ne ahlak okbsi kocasına ağzından kaçırır da adam dehler diye delirmiyosa hiçbir şey bilmiyorum
Kocası artık ne kadar aşağıladı ne kadar baskı yapıp yargıladıysa geçmişinden ötürü, tedavi görmeye ilaç kullanmaya başlamış üzüntüden. Ama böyle kocalar kıymetli işte. Gerçekleri söyleyip destek olan arkadaşı da tüü kaka oldu şimdi.İntlharı düşünüyorum dediği büyük(!) olay da memelerini 20 sene önce birilerinin öpmesi.
Amaaan ne büyük dertmiş cidden.
Arkadaşınız senelerce sizin bu saçma derdinizi dinleyerek iyi katlanmış. Çok da güzel demiş. Az bile demiş.
İnsan derdim var demeye utanır ya. Millet neler yaşıyor önüne bakıyor. Senelerce böyle ufacık şeyi takıp herkese dünyayı dar etmişsiniz
Evet cok haklisiniz ilac dozup cok yükseldi malesef herşey hastaliktan oluyo kontrol edemiyorum bazen iyi oluyorum ama adete yakin yine takintilar sıkıştırıyoKonu sahibinin diğer konularına ve burda yazdıklarına bakılırsa sorunlu olan kişi eşi değil kendisi. Eskiden yaşadığı cinsel yakınlıkları takıntı haline getirmiş ve eşine anlatıyormuş eşi de tepki veriyormuş. Ben böyle anladım yazdıklarından. Yani eşiniz size gelip zırt pırt eski ilişkilerini anlatsa herkes tepki verir diye düşünüyorum. Hatta bir yerde eşi mutlu olmak istiyorum bunları anlatma demiş. İntihar etmek istemesinin sebebi eşi değil hastalığı yani.
Arkadaşı da bunları dinlemekten sıkıldığı için artık sövmüş diye düşünüyorum.
Konu sahibi ilaç kullandığınızı yazmışsınız. Nasıl gidiyor işe yaramıyor mu?
Araştırın böyle bi durum var mı bakın insanalrın rahatsizliklaryla dalga gecmeyin ayrica esime anlattimYaw ne ahlak okbsi kocasına ağzından kaçırır da adam dehler diye delirmiyosa hiçbir şey bilmiyorum
Herkesin hayatına bir kere girmiştir böyle bir arkadaş.Böyle ilişkilerde alma verme dengesi bozuktur, o dert anlatma kötü gün dostluğu tek taraflıdır, bir gün bitmeye mahkum, kötü olmadan işin içinden çıkamaz veren taraf.
Evet şimdi bende okudum yine ahlak okbsi değil diyorum farklı bir şey var adam da böyle devam ederse farklı bir şey olduğunu düşünecek olmayanı var edecek ay zor allah kocaya da sabır versin bunu boşayamazsın da kendini öldürür mü bi yerden mi atar belli değilCok emin degilim ama anladigim kocasina anlata anlata adami bezdirmis sanki. Eski konularini okumadim ama okuyanlar bu tarz yorum yapmislar.
Yok yani bi de bilse ki memeleri kimlere kimlere öptürdük yine de yıkılmadık ayaktayızBu mu hakikaten?Gerçekten saçma sapan bir olay ya.
Hala bir de ahkam kesiyor yaşamayan bilmez diye. Şurada hepimiz kendi hayatımızdan bir şeyler yazsak bakalım ne oluyor. Benim yerimde olsaymış ne yaparmış acaba diye düşündüm. Valla pes.
Neyiyle dalga geçicem ben okb+okkb+nkb teşhislerini sırayla almış biriyim ben yaşayan biri olarak diyorum senin derdinin adı farklı sen klasik herkese yazılan okb teşhisi almışsın çok düşünüyorum ıvır zıvır diyen herkes herhangi bir devlet hastanesinde bu teşhisi pat diye alıyor zaten ben sana okb değilsin de demiyorum ama bu ahlaki bir takıntı değil senin başka bir derdin varEvet cok haklisiniz ilac dozup cok yükseldi malesef herşey hastaliktan oluyo kontrol edemiyorum bazen iyi oluyorum ama adete yakin yine takintilar sıkıştırıyo
Araştırın böyle bi durum var mı bakın insanalrın rahatsizliklaryla dalga gecmeyin ayrica esime anlattim
Ya ondan hariç insanlar neler yaşıyor Kerkenes ya. Dert küçümsemeyin diyorlar da bunu küçümserim ben şahsen. Bu ne arkadaş?Yok yani bi de bilse ki memeleri kimlere kimlere öptürdük yine de yıkılmadık ayaktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?