- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
- Konu Sahibi kararsizbirisi
-
Arkadaşım diye kendinizden bahsetmiyorsunuz değil mi? Yanlış anlamayın benzettim olayları biraz.Selam kızlar bu sefer yakın bi arkadaşım için yazıyorum umarım linç yemem
iki yıl sevgili olup başta iyi giden ama sonlara doğru çok da anlaşamadığı bir ilişkisi vardı yine de aileleri tanıştı.
Aileler de araya girince iyice işler kötüye gitti ve kız ayrılmayı düşünüyor (adam için sorun yok o devam etme taraftarı) ama sırf zamanında cinsel olarak yakınlaşmaları olduğu için kendini kötü hissediyor ve cesaret edemiyor.
İlk sevgilisiydi ve ilk defa böyle şeyler yaşamıştı evlenmek zorunda hissediyor.
Onunla nasıl konuşmalıyım sizce ?
yok hayır benim ailem zaten tanışmayı falan kabul etmiyordu aynı kişi değiliz onun ailesi tanıştı eğer kızımız isterse yanındayız diyor ama kızın ilişkisinde zaten ailelerden ziyade farklı sorunlarda varmışArkadaşım diye kendinizden bahsetmiyorsunuz değil mi? Yanlış anlamayın benzettim olayları biraz.
Evlensin! kısa ve net...Selam kızlar bu sefer yakın bi arkadaşım için yazıyorum umarım linç yemem
iki yıl sevgili olup başta iyi giden ama sonlara doğru çok da anlaşamadığı bir ilişkisi vardı yine de aileleri tanıştı.
Aileler de araya girince iyice işler kötüye gitti ve kız ayrılmayı düşünüyor (adam için sorun yok o devam etme taraftarı) ama sırf zamanında cinsel olarak yakınlaşmaları olduğu için kendini kötü hissediyor ve cesaret edemiyor.
İlk sevgilisiydi ve ilk defa böyle şeyler yaşamıştı evlenmek zorunda hissediyor.
Mutluluğun bekaretten daha önemli olduğunu söyleyin.Selam kızlar bu sefer yakın bi arkadaşım için yazıyorum umarım linç yemem
Evet inançlı biri ve zaten bence günahkar hissettiği için ayrılamıyor evlenimce günahı silinecek gibi düşüniyor galiba.Anlasamiyorsa sırf onun için evlenmesi resmen "benim hiç değerim yok ben bir s* objesiyim öyle bir şey yaptığım için bu erkege ömür boyu muhtacım" demek gibi bir şey kendine değer versin sacmalamasin inancli biri mi bilmiyorum inançlı biri ise tövbe etsin değilse bundan sonra guvenecegi kişileri dikkatli secsin karşısına daha iyi biri inşallah çıkar hayırlı ise çıkmazsa ömür boyu bekar kalmak bile mutsuz evlilikten iyidir bence
Selam kızlar bu sefer yakın bi arkadaşım için yazıyorum umarım linç yemem
Evlenince çocuklar mutsuz bir ortamda büyürse onlara yazik o daha günah cocuklarin hayati kaymasi tövbe etsin samimi bir şekilde illa evlenmek zorunda değil ayrıca evlenince günah silinmez pişman olunca silinir sadece o kişiyle evlilik mümkünse olması iyidir ama şart değildir fazla girmeyelim evet özelden isterseniz yazayımEvet inançlı biri ve zaten bence günahkar hissettiği için ayrılamıyor evlenimce günahı silinecek gibi düşüniyor galiba.
Dini konular yasak olduğu için pek girmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?