Arkadaşım, evli bir adamla birlikte kendimi iyi hissetmiyorum.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Günaydınlar, sabah sabah dert ettiğim konu bu başka bir derdim yokmuş gibi. Arkadaşım geçen hafta bu konuyu bana açtı. Üniversiteden hocasıymış. herif bizden tam tamına 28 yaş büyük. Evli bizle yaşıt çoğu çocuğu var.
Başta bana ben evli bir adamdan hoşlandığını söyledi. Ben tepkimi gösterdim. Yapma etme kimseye acımıyorsan kendine acı bunun sonu yok dedim.
Neyse,3 gün önce 5-6 aydan beri birlikte olduklarını söyledi. Şok oldum tepki veremedim. Versem de ne çare kafasına koymuş. Karısıyla mutlu değilmiş görücü usulü evlenmişler de bilmem ne bilindikler laflar.
Arkadaşım her şeyin farkında adaamın boşanmayacağından. Neden boşanmıyormuş çünkü kendisi akademisyen AKADEMİK KARİYERİNE ZARAR GELİRMİŞ! Bak bak 20 senelik karısını boşadı derlermiş. Üniversite hocasında ki zihniyete gel. Baştan aşağıya zihniyetsizlik olaylar.

Elimden gelen bir şeyde yok uyarımı yaptım fakat kendimi vicdanen rahat hissetmiyorum. Sanki bu ilişkiye yeterince tepki göstermiyormuşum da destekliyormuşum gibi. Arkadaşımın bana arkadaşlığına diyecek lafım yok yukarıda Allah var.
Böyle bir ilişkisi olan insanla görüşmem arkadaşlığımı sürdürmem doğru mudur? Sanki vebali benden çıkacakmış gibi hissediyorum... Kendi özel hayatı kendi her şeyin bilincinde bu yüzden arkadaşlığımı bitirmem doğru mudur ?
EDIT ;
Imam nikahi yapmışlar. Iyi bok yedin sen dedim. Karisinin haberi olmadan nasil bir imam nikahiymis o sozde muhafazakarsiniz ya sizin daha iyi bilmeniz gerekten lafa girdim sen salaksin aptal saptal bir adam icin gencligini heba ediyosun birde utanmadan karisindan adami kiskaniyosun sen kumasisin o karisi kabullen dedim. Agir oldu ama artik dayanamadim.

Son düzenleme:
Arkadaşın duyulacak dıye korkmuyor mu başkasının ağzından tehdit et babana aile duyururum rezil olursun
O akademisyen de rezil olur ben okuldanım falan desen korkacak biri mi diyeceğim de kendınden 8 yaş büyük evli baklı biriyle olduğuna göre aklını epey yitirmiş
28 yaş büyükmüş canım ya, inanamıyorum...

Günaydın bence arkadasliginizi bitirir veya bir sure askiya alırsanız yaptiginin yanlış oldugunu anlamaya yardımcı olabilir bence soğuk ve mesafeli davranın kim mutlu olmuş simdiye kadar bu tarz bir ilişkiden siz uyarmissiniz belkide arkadasiniz yaşayarak görecek herseyi bazen kaderde varsa kimse engel olamiyor olaylara maalesef

görüşmemek değil ama direk ona katılmadığını söylemen doğru olur
benim de benzer bir durum oldu (evli biriyle beraber değildi ama başka bir durumdu)
ilk gün şokla tepki veremedim sadece dinlemiştim
sonrasında dediğim ben senin bu ilişkini onaylamıyorum bana göre yanlış dedim ama bunu yapacaksan madem bu konuyu kendi aramızda hiç açmayalım ki tatsız bir şey söyleyip arkadaşlığımızdan olmayalım demiştim
konuyu açmadan arkadaşlık devam etti bi süre ama ister istemez soğudum yani kendimi çektim yavaş yavaş ,bu şart mıydı bilmem ama öyle huzurlu hissettiğim için sadece..

Adam çok mu genç gösteriyor.
Bazı adamlar yaşını hiç göstermiyor öyle mi?yoksa 30 yaş büyük birini beğenmezdi herhalde.

Benim eşim 29-30 zorlasan anca gösteriyor 12-13 yaş var aslında aramızda.

Adamda ne çekmiş anlayamadım ama kendini harcıyor şu koşullarda.
Ayrıca adam evli!Hadi adam şerefsiz kim olursa olsun aldatacak ama kız niye kendini bu konuma sokuyor.

Al karşına yakın arkadaşınsa bağıra bağıra konuş,yaptığının iğrençliğini görsün

Arkadaşın duyulacak dıye korkmuyor mu başkasının ağzından tehdit et babana aile duyururum rezil olursun
O akademisyen de rezil olur ben okuldanım falan desen korkacak biri mi diyeceğim de kendınden 8 yaş büyük evli baklı biriyle olduğuna göre aklını epey yitirmiş
8 değil 28 canımmm:KK57:

Okulda çakmışlar zaten. Bilmem ne hocayla görüşüyor x diye. Odasına çok sık girip çıktığı için laf çıkmış..
Babasına söylersem sonu ölüm olur. Bunu göze alamam.

Adamın zaten daha öce okuldan başkasıylada ilişkisi varmış. Öğrencilerine göz dikmiş gibi bi şey.

Adam resmen pedofil,... arkadaşın bıraksa bile başka öğrencileri ile ilişki yaşar. Belkide şu an hayatında bir sürü kız var.
Bence bu olay bir şekilde su üzerine çıkmalı ve bu pedofil meslekten atılmalı...

Adam çok mu genç gösteriyor.
Bazı adamlar yaşını hiç göstermiyor öyle mi?yoksa 30 yaş büyük birini beğenmezdi herhalde.

Benim eşim 29-30 zorlasan anca gösteriyor 12-13 yaş var aslında aramızda.

Adamda ne çekmiş anlayamadım ama kendini harcıyor şu koşullarda.
Ayrıca adam evli!Hadi adam şerefsiz kim olursa olsun aldatacak ama kız niye kendini bu konuma sokuyor.

Al karşına yakın arkadaşınsa bağıra bağıra konuş,yaptığının iğrençliğini görsün

Ya kendi kendime dedim ki adam heralde olgun karizmalardan.. Bi fotoğrafını gördüm şok geçirdim ! Bildiğin amca ya.
Amca beyaza dönmüş saçları....
Benimde erkek arkadaşımla 12 yaş var aramda ama böyle değil. Anlam veremyiroum. Hem kart yaşlı hem de evli. !

Dünyada bekar erkek soyu tükendi gibi evli erkek peşinde koşan insandan hayır gelmez bitirin gitsin arkadaşlığınızı.koca kız neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir dikkat edin sizi bu pisliğe çekmesin.

Adam resmen pedofil,... arkadaşın bıraksa bile başka öğrencileri ile ilişki yaşar. Belkide şu an hayatında bir sürü kız var.
Bence bu olay bir şekilde su üzerine çıkmalı ve bu pedofil meslekten atılmalı...
Pedofil olması içini hatunun reşit olmaması gerek. İkiside olgun reşit yaşta.
Ama kesinlikle diğeri doğru zaten. Adamın daha önce öğrencileriyle ilişkisi olmuş..

Nasıl yalan anlamadım? :/
Bence havaya sıkıyor yani arkadaşın, sana yalan söylüyor. Böyle bir şey yok.
Sadece iç güdü

28 yaş büyük biri, 5-6 aylık ilişki, akademik kariyerine zarar gelmesin falan
O kadar da bazı şeyleri düşünme yetisinden uzak olamaz değil mi bir üni öğrencisi?
28 yaş diyorsun. üni öğrencisi 20 olsa adam 48 yaşında, en kötü ihtimalle yardımcı doçent bey
Bu cümleyi kurar mı?
Akademisyenin kurduğu cümleye bak diyeceğim, bu forumda birçok akademisyenin yazdığı yorumları okuyunca hakikaten gülüyorum.

O yüzden emin olamadım.

Dünyada bekar erkek soyu tükendi gibi evli erkek peşinde koşan insandan hayır gelmez bitirin gitsin arkadaşlığınızı.koca kız neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir dikkat edin sizi bu pisliğe çekmesin.

Ya bazen ben ona bi şeyler soruyorum kendi ilişkimle ilgili klasik hatun dedikodusu. Kendi ilişkisinden örnek veriyor. Garibime gidiyor. Ulan zaten sizin ki normal bir ilişki değil ki. Bende mi şimdi otomatikmen anormal oluyorum ? Valla kafayı sıyırıcam. Ayrıl o heriften konuşmayacaksın baskılarınıda yapamıyorum nedense. Kendi vicdan rahatsızlığım var ki adamın daha önce ki ilişkisinde öğrencisiylymiş ve karısı yakalamış. Karısıda her şeyin farkında.

Bu ilişki duyulursa o hocanın akademik hayatı zarar görmez miymiş? Bunu düşünmeyi akıl edememiş mi o saftirik arkadaşın?
Bence bırak ne hali varsa görsün. Sen uyarını yapmış tarafını belirtmişsin. Senlik bir durum yok ortada vicdan yapma. Yaşayıp öğrenecek öğrenecek öteki kadın olmanın ne olduğunu.

Bence havaya sıkıyor yani arkadaşın, sana yalan söylüyor. Böyle bir şey yok.
Sadece iç güdü

28 yaş büyük biri, 5-6 aylık ilişki, akademik kariyerine zarar gelmesin falan
O kadar da bazı şeyleri düşünme yetisinden uzak olamaz değil mi bir üni öğrencisi?
28 yaş diyorsun. üni öğrencisi 20 olsa adam 48 yaşında, en kötü ihtimalle yardımcı doçent bey
Bu cümleyi kurar mı?
Akademisyenin kurduğu cümleye bak diyeceğim, bu forumda birçok akademisyenin yazdığı yorumları okuyunca hakikaten gülüyorum.

O yüzden emin olamadım.

Adam aşırı muhafazakarmış. Direkt isim veremicem ama böyle düşüncede ki insanlar bir siyaset adamını çok destekler, onlardan.
Kıza v yaka tsirt bile giydirmiyormuş. MÜŞTERİMİ ARIYORSUN DİYORMUŞ !
Hastalık derecesinde bi de kıskançlığı var. Kıskançlık değil manyaklık gerçi.
Ama yalan olduğunu düşünmüyorum ben ya. Yalan olsa bile okulda ismi çıkmazdı x'in şu hocayla ilişkisi var çok yakınlar diye.

Back
X