Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

neva84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
502
299
123
Bursa
Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Yapabileceğiniz en iyi şey karışmamak. Koca kadın neyin ne olduğunu görüyordur

Şimdi karışsan bir türlü karışmasan bir türlü. Karısı kocasını tercih edip gözde yumabilir bu tarz kadınlarda var her ihtimali düşünmek lazım.

adamın karısı neden başka şehirde? bizim bi lanet akraba var böyle karısı boşanmıyo bilerek çocuklarıyla yaşayıp gidiyo adam da kağıt üstünde evli ama bekar hayatı yaşıyo.bu tarz bi durum da olabilir. yani içimde kalmasın diyorsan elinde delillerle bi fake hesap üzerinden kanırları yolla.ama arkadaşını bu saatten sonra değiştiremezsin, içim almıyo diyosan arkadaşlığı kes.

İnsanların hayatlarına burnunuzu sokmayın bence... Bu çarpık ilişkide bir taraf değilsiniz siz. Kendi hayatınızı yaşayın.

Bence arkadaşınızla arkadaşlığınızı gözden geçirin, zira evli erkeklere metreslik edip, birde üzerine başka kadınları bile kabul edecek kadar ahlak fakiri, öyle bir adamın yalanlarına kanacak kadar akılsız bir kadını hayatınızda tutmayın , hem ahkalsız hem de akılsız bir arkadaş size hayatta sadece zarar verir ve böyle insanların çamuru mutlaka birgün size de sıçrar. Adamın karısı konusunda ise bence karışmayın, zira bu kadar uzun bir ilişkiyi bilmeme ihtimali çok zor.

Kadın ayakta uyutuluyor yazık üzüldüm kadına
Karısına söylerseniz arada siz kotu olabilirsiniz soylemezsenizde herkes ateşle oynuyor bilemedim

Bu tarz durum değil. Adam 1 hafta iş yaptığı şehirde 1 hafta karısının yanında duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…