Yapabileceğiniz en iyi şey karışmamak. Koca kadın neyin ne olduğunu görüyordurKızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Patronun karısı neden başka şehirde ayrılar mı araları mı iş yüzünden
Patronun karısı neden başka şehirde ayrılar mı araları mı yok anlayamadım
Kesinlikle. Bitsin çokta önemli değil.inanin kadına üzülüyorum. 3 tane cocuklaSöyle karısına mutlaka.ama delilli olsun bişey at destekle... Arkadaşınla arkadaşlığın bitecek diye korkma o arkadaşın sana yaramaz zaten
İnsanların hayatlarına burnunuzu sokmayın bence... Bu çarpık ilişkide bir taraf değilsiniz siz. Kendi hayatınızı yaşayın.Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Bu tarz durum değil. Adam 1 hafta iş yaptığı şehirde 1 hafta karısının yanında duruyoradamın karısı neden başka şehirde? bizim bi lanet akraba var böyle karısı boşanmıyo bilerek çocuklarıyla yaşayıp gidiyo adam da kağıt üstünde evli ama bekar hayatı yaşıyo.bu tarz bi durum da olabilir. yani içimde kalmasın diyorsan elinde delillerle bi fake hesap üzerinden kanırları yolla.ama arkadaşını bu saatten sonra değiştiremezsin, içim almıyo diyosan arkadaşlığı kes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?