Madem bu kadar üzülüyordun 3 yıl niye bekledin. Maşallah adamın ailesine dair tüm detaylara hakimsin. Bugün mü geldi aklına söylemek ?Kesinlikle. Bitsin çokta önemli değil.inanin kadına üzülüyorum. 3 tane cocukla
Haberlerinizi bekliyoruzKesinlikle. Bitsin çokta önemli değil.inanin kadına üzülüyorum. 3 tane cocukla
DüşündümKadına çok üzüldüm. Doğru olur mu bilmiyorum ama fake bir hesaptan söyleyebilirsin. Yine de adam o kadar profesyonel bir şekilde karşısındakini kandırabiliyorsa karısını da kandırır diye düşünüyorum
3 yıldır beraberler ama sen bugün söylemeyi düşündün ? Neden?
Sanırım arkadaşınla bir problem yaşadın onun canını yakma derdindesin ama bana göre arkadaşın neyse senin de ondan farkın yok...
Sizlerin ki vicdan falan değil çünkü fırsatçılık. Biriniz intikam peşinde diğeri menfaat...
Olması gereken çok rahatsız San arkadaşınla iletişimini kesmekte. Kızıpta böyle iş çevirmek değildir...
Ay çok kötü kalplisin sen yaMadem bu kadar üzülüyordun 3 yıl niye bekledin. Maşallah adamın ailesine dair tüm detaylara hakimsin. Bugün mü geldi aklına söylemek ?
Böyle diyoruz ama bilmeyen de çok. Yakından tanıdığım bir arkadaşım aldatildi. Kadın eşine güveniyordu, telefon karıştırmaz, hesap sormaz. Şok oldu ogrenince. Kemalim yapmaz mantığı değil ama eşine yakistiramiyor insan.Adamin karisina soyleseniz ne degisecek? Yuksek ihtimal biliyordur. Arkadasiniz akilsiz ona zaten diyecek bir sey yok. Yerinizde olsam hic karismam.
Kafam o kadar karışık ki. Bundan bir-kac yıl önce de kuzenimin karısını aldattığını öğrenmiştim.Ben olsam karısına söylerim
Pardon ben mi kötü kalpliyim ? Madem siz o kadar iyi kalpliydiniz 3 yıl niye beklediniz ki ? Adamın hangi gün nerde ne yaptığından bile haberdarsınız maşallah...Ay çok kötü kalplisin sen ya
Hı hı evetPardon ben mi kötü kalpliyim ? Madem siz o kadar iyi kalpliydiniz 3 yıl niye beklediniz ki ? Adamın hangi gün nerde ne yaptığından bile haberdarsınız maşallah...
Bana da siz pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın hakkında bilmediğiniz yok maşallah. Size ne elalemin yaptığından. Görüşmezsiniz arkadaşınızla olur biter. De siz fazla teferruata sahipsiniz nedenseHı hı evet
Yaran var seninde demekki pek gocundun.profilini görmemi engellediğine göre var sende de biseylerBana da siz pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın hakkında bilmediğiniz yok maşallah. Size ne elalemin yaptığından. Görüşmezsiniz arkadaşınızla olur biter. De siz fazla teferruata sahipsiniz nedense
Yaran var seninde demekki pek gocundun.profilini görmemi engellediğine göre var sende de biseyler
Ya insan soyluyor sacma salak geri donusler gorunce de sinirleniyorBöyle diyoruz ama bilmeyen de çok. Yakından tanıdığım bir arkadaşım aldatildi. Kadın eşine güveniyordu, telefon karıştırmaz, hesap sormaz. Şok oldu ogrenince. Kemalim yapmaz mantığı değil ama eşine yakistiramiyor insan.
Bence adam bildiğiniz jigololuk yapıyor. Para alıyor, ilişki kuruyor. Arkadaşınızın düştüğü durum bir metresilkten daha öte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?