- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olur hakkıma girmeyin çok rica ederim olurmu ne olur.hayir vebali sizin olur üzülürümÇok değişik 3 yıl önce de buna benzer bir konunuz var kuzenim eşini aldatıyor demeli miyim ana temalı... 3 yıl arkadaşınızdan rahatsız olduğunuz halde arkadaşlığınızı bitirmeyinişiniz garibime geldi de baktım. Zaten Bi arkadaş temalı yazılardan da hep işkilleniyorum...
Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.Ne olur hakkıma girmeyin çok rica ederim olurmu ne olur.hayir vebali sizin olur üzülürüm
Ne hakla vebali benim oluyor ne münasebet...Ne olur hakkıma girmeyin çok rica ederim olurmu ne olur.hayir vebali sizin olur üzülürüm
E konudan isgillendiginizi söylüyorsunuz. O sebeple dedim.ama tercih sizin tabi nasıl isterseniz öyle düşünün ne diyimNe hakla vebali benim oluyor ne münasebet...
Kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten. Insanoğlu beşer şaşar. Gönül meselesi bu.buyuk konuşmaya da gelmez.valla inanın derdim adamın ders alması.yoksa karısı biliyordur belkide.su erkek milleti neden doyumsuz neden uçkur pesinde hep.neden olan hep kadınlara oluyor.Yıllar önce ben de aynı durumu yaşadım. Arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu öğrendim. Çok düşündüm ne yapsam diye. Önce arkadaşımla konuştum. Kendisinin de zarar göreceğini anlattım ama o yine bildiğini yaptı. Bu sebeple ilişkimiz koptu maalesef. Karşı taraftaki kadına söylemeyi düşünmedim çünkü arkadaşım kadının aslında herşeyi hissettiğini ama çocuk için ayrılmadığını söylemişti.![]()
Pardon hikayen doğruysa ilişkiyi yaşayan başkası 3 yıl arkadaşlığını bildiğin halde devam edip şimdi napsamm diyen siz. Burda bana düşen vebal nedir bunu anlamadım... Yapacağınız şey çok net değil mi kızdan uzak durmak. Hayır anlamadığım yalnızlıktan mı korkuyorsun yoksa seninle ilgili bildiği sıralarından mı. Dürüst biri 3 yıl böyle bir şeye göz yummaz. Lise arkadaşımı yediğim içtiğim ayrı gitmeyeb kızı kanser hastasıyken eniştesiyle yediği haltları kaldıramadığımdan hastalık mastalık dinlemedim silip attım...E konudan isgillendiginizi söylüyorsunuz. O sebeple dedim.ama tercih sizin tabi nasıl isterseniz öyle düşünün ne diyim
Çok çok çirkin bir hareket.. Hatta iğrenç birşey arkadaşınızın yaptığı ve o adamın yaptıkları..Ama bence sizi ilgilendirmiyor.. Ben olsam karışmazdım hiç..Eşinin haberi var mı yok bilemem ama bana pek de habersiz gibi gelmiyor böyle vakalar.. Haberi olmamış bile olsa bence sizlik bir durum değil.. Asla tasvip etmediğim için de arkadaşımla ya görüşmeyi keserdim ya da o adamla ilgili konuşmasına izin vermezdim..Ama bana öyle geliyor ki o arkadaşımla ilişkiyi keserdim.. Bir kadın olarak öyle bir arkadaşla görüşmek isteyeceğimi pek sanmıyorum..Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Valla yapmadım değil. Söylerim karısına dedimarkadaşını tehdit etya ayrıl bu rezalete son ver yada devam edersen ben herkese söylerim de
vereceği tepkiye görede bi entrika planı yaparsın artık yada buraya yaz el birliğiyle hallederiz
![]()
yine de vazgeçmediyse beyin tutulması falan yaşıyor herhalde. en çok zararı kendi görcek o zaman aklı başına gelir.Valla yapmadım değil. Söylerim karısına dedim
Yok hiç bir delilim.ikisini yanyana görmedim zaten. Arkadaşımada farklı yerlerdeyiz nerdeyse 1 yıl olacak yüzyüze gelmedikçok iyi anlaştığım bir kız arkadaşım vardı, dağcıydı, ortak hobilerimiz vardı, yıllar sonra kendime gerçek bir dost buldum diye sevindiğim çok tatlı birisiydi. O tatlı birisi boşanmış bile olsa beş para etmez bir herifin peşine takıldı. Birkaç kez uyardım, o adamla görüşme sana zarar veriyor diye. Ağladı hayatındaki diğer sorunları anlattı, üzülsem de ona hak veremedim. Onun patronuydu aynı zamanda, stockholm sendromu gibi birşey sanırım, adam ona kötü davrandığında günlerce hasta oluyordu, adam azıcık sevgi gösterdiğinde mutluluktan uçuyordu ve adam ona gerçekten kötü davranıyordu.
En son "xxx bana da iş atıyor, kaç kere bana baktığını yakaladım" dedim, şok oldu ve bana inanmadı. Önce iş ilişkimi bitirdim o firmayla, 6 sene kadar önce alacağım olan 3000 lirayı bile almadım, faturasını da iptal edemedim, neyse, sonra da arkadaşımı karşıma alıp "açık ve net söylüyorum, bu adamla görüşmeye devam edeceksen seninle artık görüşmüyorum" dedim. Bundan sonra 2-3 ay kadar telefonlaştık, o ayvalıkta ben izmirdeyim. İkimizde de araba var, sık sık görüşürdük, telefonlarını açmamaya başladım, beni başka numaralardan aradı, seni kaybetmek istemiyorum, tek kız arkadaşım sensin, tek güvendiğim sensin dedi kaç kere. Ben hep aynı şeyi tekrarladım. Üzülsem de güçlü durdum.
sonra o firmanın akıbetini gazetelerden öğrendim. Neyse, bahsettiğim kadın ünlü bir üniversitenin endüstri müh bölümünde mezundu yani boş beleş birisi değildi. O iğrenç herif amerikaya kaçmış, arkadaşım ne oldu bilmiyorum. O dönemde verdiğim karardan pişamn değilim, o sevgilisini seçti ve sonuçlarına katlandı. Adamın bir sürü pisliği daha çıktı okuduğum kadarıyla.
sözün özü, gerçekten arkadaşınızı karşınıza alıp konuşmanız lazım. Adamın karısının zaten haberi vardır. Ona boşu boşuna bildiği şeyleri anlatmayın, kendi arkadaşlığınızdaki sınırlarınızı anlatın. adamın karısına elinizde arkadaşınızala öpüşürken veya sarmaş dolaş bir fotoğrafı veya videosu yoksa birşey yazmayın, kafa bulandırmaktan başka bir işe yaramaz ama elinizde delil varsa gönderin kadına, en azından boşanma davasında yüklü bir tazminat ve yüksek bir nafaka alsın
Şimdi arada yazdığım bir şeyi kaçırmışız.iliskileri e yıldır devam ediyomrus.ben bunu öğreneli bi kaç ay oldu.hatta kendi söylemedi bana ben anladım.nasil diyeceksin.adam patronu olduğu için fazlaca hesap soruyordu.ve daha bir çok belirti.ben taşları birleştirdim ve sonunda itiraf ettirdim ona.aciklayici oldum umarım.yani 3 senedir süre gelen ilişkilerini ben öğreneli bi kaç ay oldu.tam tarih bilemicem ama mart gibiydi sanırım.3 yıldır ben işin içinde değilim yani.Pardon hikayen doğruysa ilişkiyi yaşayan başkası 3 yıl arkadaşlığını bildiğin halde devam edip şimdi napsamm diyen siz. Burda bana düşen vebal nedir bunu anlamadım... Yapacağınız şey çok net değil mi kızdan uzak durmak. Hayır anlamadığım yalnızlıktan mı korkuyorsun yoksa seninle ilgili bildiği sıralarından mı. Dürüst biri 3 yıl böyle bir şeye göz yummaz. Lise arkadaşımı yediğim içtiğim ayrı gitmeyeb kızı kanser hastasıyken eniştesiyle yediği haltları kaldıramadığımdan hastalık mastalık dinlemedim silip attım...
Kadın mesajlardan bişey bulmuş soruyor. Dramatize edeceğinize cevap verin, tesadüf mü iki ayrı konu içerik aynı ?E konudan isgillendiginizi söylüyorsunuz. O sebeple dedim.ama tercih sizin tabi nasıl isterseniz öyle düşünün ne diyim
Kadın mesajlardan bişey bulmuş soruyor. Dramatize edeceğinize cevap verin, tesadüf mü iki ayrı konu içerik aynı ?
Kadın mesajlardan bişey bulmuş soruyor. Dramatize edeceğinize cevap verin, tesadüf mü iki ayrı konu içerik aynı ?